Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Google vlatni vyhledavani  

1. 1. Google vlatni vyhledavani

• ANO CHCEM Google vlastni vyhledavani
      14
    • NIE NECHCEM Google vlastni vyhledavani
      17

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

tu na fore mame google vlastni vyhledavani.

nikdy som to nepouzil a postradam zmysel tohoto, ked tu mame

vyhladavanie v tej modrej liste, ktore spolahlivo funguje.

to google vlastni vyhledavani mi mne dost lezie na nervy,

lebo sa nenacita priamo so strankou ale nacita sa o par sekund neskor, cim poskoci

cele forum o riadok nizsie cize ked idem kliknut na nejaky thread tak kliknem na ine nez som chcel, musim sa nasledne vratit a znova...

alebo cerpame nejaku vyhodu ze to tu mame, pripadne sme tym ziskali nejake statistiky?

a snad neni blbost tato anketa, len ma zaujima ci som v tomto sam, alebo aj iny si zahromzia...;)

[upravil dne 23/4/13 22:07 od Marcel00]

Odesláno

Nevím, zda je to problém na SK kvuli traficu serveru, ale mě se načítá v pohodě s webem.. takže mi nic neskáče ;) Nicméně použil jsem ho jednou za celou dobu... většinou hledám přímo na google

Odesláno

používám jen google, na mobilu maličko spožďěný na kompu ne

Marceli, právě to vestavěný hledání je na prd

Jinak mě vyhovoval předchozí model, kde jsem klikl na googl hledání a otevřela se nová stránka s vyhledáváním na googlu

ten applet nebo jak se to jmenuje, je dle mého zbytečnost

Odesláno

Marcel: Kdyby jsi to hledání od Google použil před tím než jsi to založil přišel by jsi na to že se to tu už řešilo, takže:P

A dokonce jsi si už tam stěžoval - &goto=search&pid=1621467

maš kratkou paměť

[upravil dne 23/4/13 23:08 od Radek Hurvajz]

Odesláno

ano viem, kratku pamat nemam...

lenze tam mi nikto neodpisal z vedenia... bohuzial.

kedze do toho vlakna sa neda vlozit anketa tak som ju zalozil ako nove vlakno.

bo som chcel nech sa ludia aspon hlasovanim vyjadria.

namiesto toho by som ta snad mohol poprosit a spojenie tychto dvoch tem... diky. ;)

Odesláno

To nemužu, anketa by ti zmizla, a pravě proto jsem to ani nezamknul, ale stejně si myslim že je to zbytečný, zvykni si a za par měsíců bude jiný forum a budeš mit jiný starosti s jinejma věcma:D

Odesláno

a to este niekto pouziva? :myslim

myslim ze uz nikto neponuka tento typ pripojenia...

suvislost tiez nechapem... v dnesnej dobe minimalnej rychlost 5mbit

[upravil dne 24/4/13 00:02 od Marcel00]

Odesláno

Také jsem kritizoval to skákání, jelikož mám slabé PC, ale už mi to nevadí. Tento způsob vyhledávání používám často, oproti tomu \"obyčejnému\" asi 20x častěji (tím myslím poměr třeba za poslední 2 měsíce 40:2). Na googlu jsem toho vždy našel více.

Řešením toho skákání by bylo zařadit google vyhledávání opět jako klikací odkaz do lišty, ale takto je to podle mě lepší, je to více na očích.

Jak poznamenal RH, brzy bude nový vzhled, tam třeba toto \"skákání\" nebude, ale jistě se objeví řada jiných \"problémů\". Ted bych to neřešil, čas na stížnosti teprve přijde :D

Odesláno

Na PC mi to nevadí... dialup už dávno nemám ale na androidových telefónoch a tabletoch to má celkom fest spozdenie, takže pravidelne klikám tam kde nechcem... :roll

Takže hlasujem, sic zbytočne, za zrušenie... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...