Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Loni jsem protáhnul RCZ v HK. Nejdřív jakože pojedeme do města, ale když jsem \"spolujezdci\"řekl, že to tam znám a raději bych jel na druhou stranu kde se tomu dalo dát za uši tak vůbec neprotestoval a myslím, že to i uvítal. :cool::cool:

Letos se chystám taky na 508RHX. :super Aluška by ráda RCZ jelikož loni už na ni nezbylo. :(

Odesláno
Rád bych v červnu zkusil nové RCZ :mrk:mrk:mrk

Může mi někdo zhruba popsat, jak ta testovací jízda probíhá? To je někde po okolí, s nějakou osobou od Peugeotu, na jak dlouho? Stalo se vám, že by jim vadilo že jste pugovi pěkně šlápli na krk? :D

Většinou je trasa dána, aby se nečekalo v kolonách atd.

Rychlejší jízda jim nevadí - stejně se prokazuješ řidičákem, takže případné překročení rychlosti jde na Tebe...

Před dvěma roky nás ale málem sešrotoval nějaký nedočkavec na křižovatce v Kyjích, a ta holčina, která vedle mě seděla, z toho měla málem infarkt a ještě dlouho to rozdýchávala...

Udělala z toho neskutečnou tragédii, přitom kdyby nás naboural, podle mě by se nám nic nestalo, jí určitě ne, když by nás nabral zleva...

Prostě klasická situace v Kyjích - zůstal jsem na křižovatce a odbočit jsem mohl, až když protijedoucí měli červenou, a v tu chvíli přiletěl zleva magor snad v bílém Toledu a troubil...

Chtěl bych ho vidět, jestli by z toho vylezl, kdyby to do té 3008 napálil... :bacha

Odesláno

tak jsem se byl dnes projet, je to cim dal horsi... trasa cosove na 10 min a to najet na dalnici, sjet, otocit se, najet na dalnici a zpet. Ano RCZ je relativne prijemne svezeni, 508 SW GT proste nezklame. RXH... no z venku to vypada dobre, ve vnitr 508 a ze by clovek byl vejs neni moc znat. Robotickej automat proti GT dost hruza. Meli tam i 301 a slo se s ni projet, tak jsem to zkusil. Musim rict ze ja bych si to nekoupil, ale pro urcite lidi to muze bejt dobre.

Odesláno

Chystám se na 11.5. Plzeň-OC OLYMPIA, stejně tam nakupuji a kámoše mám od Olympie asi 1km,tak to spojím dohromady.Auto nekupuji a jezdit také nebudu,ale rád se zastavím,bude tam někdo z klubákú ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...