Maroš Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Prosim poradite? Dal som si doplnit klimu a teraz lutujem ze som to nedal urobit nejakym starsim a primitivnym sposobom. Bola to firma kde prezuvaju pneumatiky a kupili si stroj moderny ktory robi vsetko sam...prvy problem bol ked som videl servisaka ze sa trapi v menu s anglictinou,ale k veci. Nejde,nechladi mi klima,a ked vypnem auto po hodine jazdy ani kvapka vody pod autom....ja si myslim ze tam nemam freon ale neviem mozno je chyba inde ale nechladi [upravil dne 23/4/13 17:54 od Maroš] Citovat
Milan407 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 A co takhle tam zajet znovu a reklamovat. Citovat
Maroš Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 uz som tam raz bol a poviem uz nikdy....volali mi ze sa musia ospravedlnit ale stroj na plnenie klimy bol prazdny ze mi to znovu bezplatne doplnia....doplnili ale nechladi a hned som tam bol aj s 206hdi a povedali ze to este nevideli ze to je nejako prerobrna klima lebo privod na plnenie nebol kovovy, ale flexibilny, tym padom sa to lepsie plnilo a ked pripojili na to ten stroj zacalo im to dymit ten stroj som kukal tak som hned isiel za panom co robi klimy,otvoril kufor,pripojil primitivne zariadenie s nejakym kompresorom a vodovahou aby videl kolko doplnil klimu a v podnapitom stave to doplnil .....potom kazal nastartovat a klima chladila ze snej isiel skoro sneh....poviem vam ze primitiv ktory meni kolesa a ma na krku 55 rokov a monterky co pouzival na kombajn a premisla ktore tlacitko stlacit ked sa ho to nieco anglicky pytaa skusa na nahodu ....to je radost zamestnavat. [upravil dne 22/4/13 10:32 od Maroš] Citovat
ferinko2 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 To si akože odišiel bez vyskušania??? Citovat
Maroš Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 no plnil to ked bolo chladnejsie takze aj ked sa to skusalo zdalo sa to ze to ide a aj ked slabsie povedal mi ze 407 ma problem s klimou ze nedokaze to tak dobre chladit ze maju skusenosti ze to kazda klima...bolo by to dobre do relacie aj mudry schybi....ten chlap vsetko vedel a na vsetko mal hned odpoved.....bola to moja chyba lebo niesom z NJ aj ked v tu byvam nepoznam to a odporucil mi to kolega lebo tam robi priatelkyn otec... Citovat
Cinicman Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Ježiši, to je zas komédia k obedu... :D:D Citovat
Marian.sk Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Ahojte,poradí mi niekto,kde v okolí Hlohovca plnia klímu.Dakujem Citovat
jaykay Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 jezismarja, zajed do autorizaku a mas po starostech, ja tam byl minuly tyden, vymenili pylovej filtr, desinfikovali klimu, odsali a naplnili klimu, prezuli pneu, no problem Citovat
MilanF1 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Maroš: To je dobrý příběh. Klima se musí před odjezdem vyzkoušet. Já ji jednou doplňoval v únoru a taky ji zkoušel a bylo poznat, že chladí. Kolik za to ten \"povedený\" servis chtěl? Citovat
Maroš Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 1200kc to bola cena lebo maju moderny stroj ale ked majitel povedal jednemu zo servisakov chod urobit klimu ten sa chytal za hlavu a hned sa ma pytal co mam za auto...premyslal....menu v UK jazyku ked sa ho pytalo na model auta a vsetko v anglictine a objem motora a blbosti aby to vedelo vypocitat mnozstvo chladiacej kvapaliny ....ja som mal zmiesane pocity fakt mal a hovorim si ved by mi kamarat nedohadzoval chujov ale potom som videl ze to bolo ako Pat a Mat....som nahnevany na seba....fakt bolo chladno a vzduch isiel z klimy studeny ale ako sa oteplilo tak koniec po chlade ani stopy....a ked som tam doniesol 206 HDi tak to robil ten isty a zacao im dymit z toho stroja....fakt to bola komedia....uz nikdy...mam cloveka co v podnapitom stave nema problem vytiahne svoj stroj s komresorom a chlad. kvapalinou a nieco hovori clovek mu nerozumie a potom len aby som nastartoval a ide to wow to bolo....idem za nim aj zo 407mou a uvidime . On sa zivi klimatizaciami a vedel celkom pekne a vela o tom [upravil dne 22/4/13 13:35 od Maroš] Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Slušná paleta a já jsem vždycky naštvanej když mi počítají 500,- + cca 130,- za chladivo Citovat
jaykay Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 ja platil v autorizaku 1.950,- za: - prezuti 4xpneu - pylovy uhlikovy filtr - desinfekce klima - odsati a naplneni (je ale fakt, ze jsem ji mel plnou, chybelo naplne za par haliru) Citovat
ozzy56 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 jj, taky jezdím plnit klimu za pětikolečko;) za 1200 to je v autorizáku i s obědem,né?? [upravil dne 22/4/13 17:50 od ozzy56] Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 No jo, ale vy jste to neměli na supermoderním stroji, ale na \"obyčejné\" automatické plničce Citovat
janou Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 To Marian.sk: byvaly Fuel v Piestanoch , teraz Gulf. Inak v Hc mas aj skodovku , kde by to mali zvladnut.Osobne chodim do peugeotu v Tn- dobre skusenosti . Citovat
bart.lbc Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Taky se přidám, dnes komplet servis klimy, odsátí, vakuový test, doplnění oleje pro kompresor + uv. kapaliny a doplnění chladiva, cena 500,- . Teď jsem si ještě vydezinfikoval klimatizaci a můžeme jezdit Citovat
Aleki Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Tak jste mě nalákali...zajel sem do servisu...tam mi bylo řečeno že nemam v klimě nic...takže prý vyčištění, naplnění a nějaka barva či co kdyby to někde teklo...1600...v best drive 1000 a v servise kde plní klimatizace 800 se všim všudy ...tak odpolko se na to jde...a snad to bude o něčem jinym než když si dám teplotu na 14 stupnů a vzduch co jde z otevřenýho okna je chladnější Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Pokud tam nemáš nic, tak bych napřed vyřešil problém jinak budeš pořád dokola Citovat
jaykay Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 to rekne masinka, pokud to bude utika moc, tak se ji nepodari udelat pozadovany podtlak, jinak pak poznat mensi unik podle barvy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.