koblih69 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Minule jsem projel to pobřeží směrem dolů nad ránem. Musím říct, že ty přístavy v noci jsou nádherný Citovat
Martens Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 No zkusim ještě nějak pořešit ten jih. Pravda je, že nějakej ten kilometr navíc mě už nezabije. Takže směr Makarská? Citovat
rhinos Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 osobne doporucuju spise jih... Porec je taky fajn parkrat jsem tam byl ale Makarska a dal ma sve kouzlo. Uzasny je Primostejn a kdyz jedes fakt na Makarskou tak urcite to protahnout az do Dubrovniku Citovat
MotoMoto Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Je to spíš o tom co člověk od toho chce. Někdo je spokojený na hlavní třídě diskotékové promenády ve 4 patře paneláku a vstává ráno v šest aby zabral místo na přeplněné pláži a někdo hledá samotu přímo u moře. Podle toho vybírej a pokud budeš mít dost času tak si pročti to forum co jsem sem dával odkaz. Tam fakt najdeš všechno co lze se dozvědět. Jaké t kde je a rady či kontakty. Pokud bych jel v páru bez dětí, tak bych určitě jel na blint a na místě bych si něco našel a třeba za pár dní jel dál, prostě trochu dobrodrůžo. S dětmi už to tolik nejde. Citovat
Martens Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 Jako nejsem zrovna cestovatel. V Poreči jsem byl před cca 5ti lety a to na fitness marathonu na 10dní z čeho 5 bylo 5hodin denně fitness - jednalo se o tzv. soustředění. Zbytek dne a pak zbývajících 5 dní bylo libovolný. Takže jsem lítal po poznávačkách. Jako Itálie (Benátky, Bibione atd.) ani omylem:bacha Pokud jde o komplex Valamar tak zhruba vim co kde je a jak to tam funguje. Navíc pokud umíš dobře Anglicky tak jsi za kinga pač jsou tam zvyklí spíš na skopčáky. Nevim. Moéžná se to tam za těch pár let mohlo změnit. Každopádně to je i o cenách pobtů. Jako září do 20éček za noc jsem prostě nikde nesehnal. Minimálně 35. Ještě maličkost. Jak je to s turistickzm poplatkem? Resp. Co to vlastně je, případně kolik to stojí? Citovat
Agrafik Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 týýýýýýýýýýý jo, já prostě sednu do auta a zkusím si nezapomenout platební kartu a děti. Jinak fakt nic nechystám. To se ti něco může úplně stejně po... tady při cestě na Moravu a zpět. Moje řeč, dofoukat kola, omrknout rezervu, umýt, dolít kapalinu do ostřikovače, doklady, peníze a jede se. 1000km je sranda. Koblih69: to plašení bude tím, že jedeš na dovolenou s rodinou. Já takhle plaším už dneska, ale dopadne to tak, že stihnu to nahoře, nahážu věci do kufru a jedu. Pokud jsou pochyby, tak je třeba pořešit asistenční služby. Minule nakládali na pumpě pěknou novou Audinu. Citovat
Martens Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 Tak u Audiny se ani nedivim:D:D:D Citovat
MotoMoto Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Ceny privátu se pohybují různě od 20 do 35 euro za noc, někdy i s tou zmiňovanou turistickou taxou, která je většinou 0,5 euro (za děti se neplatí) je to takzvané dejchavičné, které se platí obci za pobyt. U nás to je také tak. V Chorvatsku se to jmenuje borovičná sazba. Většinou jí odvádí ubytovatel. V tom je právě to hezké že člověk objevuje nová místa, nové lidi. A když jedeš podém pobřeží a zajedeš do malé vesničky, zaparkuješ a projdeš se po pláži a zalíbí se ti tam, tak určitě najdeš bez problémů ubytování podle svách představ. Citovat
Martens Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 No uvidim co nás napadne. Přeci jen je to ještě daleko;) Citovat
Mirda 308 Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 Krásný čtení už se tam vidím. Jen bych zdůraznil jednu věc která tu byla někde psaná ale u nás ještě není povinná reflexní vesta:) v Rakousku na dálnici musí být u řidiče po ruce a vystoupeni na dálnici bez ní -třeba jen do kufru je pěkně drahé. Citovat
MotoMoto Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 Pozor, nejen pro řidiče, ale i pro všechny cestující, kteří vystoupí z vozu. Citovat
Martens Odesláno 21. duben 2013 Autor Odesláno 21. duben 2013 Jo. To už jsem někde po diskuzích taky objevil;) Citovat
MotoMoto Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 Já bych se hned sebral a jel, jen tak bez plánování. Ale letos to výjmečně asi nevyjde. Citovat
gedu Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 tiež by som hned šiel ale bohužial až nabudúci rok tento už máme iné plány:P Citovat
Martens Odesláno 21. duben 2013 Autor Odesláno 21. duben 2013 No ono je taky možný, že všechno bude jinak a pojedeme se podívat do Francie......a nebo taky do řiti:aut Citovat
koblih69 Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 Jinak pozor na ty vesty, nejen pro každého, ale taky správnou barvu Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 No třeba v Rakousku nesmíš mít tu zelenou (žlutozelenou) aby ses nepletl s policií. Už nevím kde platilo, že zase nesměla být ta ostře červená, takže nejlépe oranžovou (ta myslím není problém nikde) nebo ostře žlutou a před cestou umístit do kapes ve dveřích a máš klid. Citovat
Martens Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Tak to je dobrý vědět. Díky:potlesk Citovat
ozzy1 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 ty vesta-barvu- bych moc nehrotil, většinou je to podle státu, kde je auto registrované. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.