ozzy56 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 týýýýýýýýýýý jo, já prostě sednu do auta a zkusím si nezapomenout platební kartu a děti. Jinak fakt nic nechystám. To se ti něco může úplně stejně po... tady při cestě na Moravu a zpět. asi tak...,prachy a pas Citovat
Martens Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 týýýýýýýýýýý jo, já prostě sednu do auta a zkusím si nezapomenout platební kartu a děti. Jinak fakt nic nechystám. To se ti něco může úplně stejně po... tady při cestě na Moravu a zpět. asi tak...,prachy a pas No jo. Ono Chorvatsko ještě neni v unii:roll Citovat
OK406 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Pokud si nejsi na 100% jistý, kdy jsou rozvody dělané, tak si je nech raději udělat a budeš mít klid! A to udělat i vodní pumpu. Citovat
elton Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Martens, prosím tě necituj předchozí přísěvky, stává se to nepřehledné, viz. pravidla fora, bod 5: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Citovat
Martens Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Martens, prosím tě necituj předchozí přísěvky, stává se to nepřehledné, viz. pravidla fora, bod 5: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Tak to se omlouvám. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 A ono bude letos nějaké léto. I když nebylo tak s občankou v pohodě se tam dalo dostat, respektive nás ani vůbec většinou nezastavovali. Ale bude to jednodušší až budou v EU. Citovat
gedu Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 no že budú v EU nezmení nič na tom že na hraniciach budeš musieť ukázať pas alebo občanku, inak v EU budú od 1.7. zmiznú z hranic colníci ale nie policajti, resp. kontrolvat totožnosť budú to by museli vstúpiť aj do schengenu aby si nemusel zastaviť na hraniciach [upravil dne 19/4/13 14:10 od gedu] Citovat
Martens Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Takže až v září vyrazíme tak už budou stačit jen občanky? To by bylo lepší. Pas mám dávno propadlej a aspoň o starost míň se zřizovánim novýho Citovat
OK406 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 To je ještě dlouhá doba:). To stačí se ještě udělat rozvody a další ,,drobnosti\" na autě. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Jen bacha na doklady pro děti, musí mít svůj pas a nebo občanku. Citovat
Martens Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Tak na dětech se teprva pracuje, takže to je v klidu:D Citovat
PACHO Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Na občianku sa do Chorvácka chodí už dlhší čas. Citovat
gedu Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Tak na dětech se teprva pracuje, takže to je v klidu:D :super:super:D Citovat
koblih69 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Fór je v tom, že běžně dělám na otočku Polsko - což je za den cca 1000 km. Ani mě nenapadne předtím něco kontrolovat. Ale když jedu do Chorvatska tak blbnu jako bych jel do Číny... Zrovna Poreč je \"za rohem\" takže není potřeba se bát - kdžy pojedeš na výlet do Ostravy a zpět najdeš víc Nicméně pokud můžu doporučit - jel bych víc dolů, přece jen je tam větší jistota pěkného počasí. Citovat
Martens Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Jasně jih je jih. Ale spíš je to i o financích. Mladá pořádně nikde ještě nebyla a Poreč mám vyzkoušenou. Nevim jak jih je natom s cenama ubytování po sezóně apod. Citovat
koblih69 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Ubytování ani nemusíš řešit, když přijedeš do libovolného letoviska najdeš dost možností a stačí si jen vybrat. Ceny se podle mě nijak neliší. Já začal taky relativně nahoře a teď už jenom dolů. Těch pár km navíc mě už nezabije a jistota počasí a teplot za to stojí. Citovat
PACHO Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Tiež doporučujem juh. Ceny sú tam o trocha nižšie. Taktiež doporučujem od Zadaru neisť po dialnici, ale jadranskou magistrálou popri mory . Pre stredozemca je to zážitok sám o sebe. Zadar, Vransko jazero, Krka, šibenik, Primošte, Marina, Trogy Split, Omiš, Makarska,...... je to aj na viac ako deň Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.