Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
týýýýýýýýýýý jo, já prostě sednu do auta a zkusím si nezapomenout platební kartu a děti. Jinak fakt nic nechystám. To se ti něco může úplně stejně po... tady při cestě na Moravu a zpět.

asi tak...,prachy a pas :D

Odesláno
týýýýýýýýýýý jo, já prostě sednu do auta a zkusím si nezapomenout platební kartu a děti. Jinak fakt nic nechystám. To se ti něco může úplně stejně po... tady při cestě na Moravu a zpět.

asi tak...,prachy a pas :D

No jo. Ono Chorvatsko ještě neni v unii:roll

Odesláno

A ono bude letos nějaké léto. I když nebylo tak s občankou v pohodě se tam dalo dostat, respektive nás ani vůbec většinou nezastavovali. Ale bude to jednodušší až budou v EU.

Odesláno

no že budú v EU nezmení nič na tom že na hraniciach budeš musieť ukázať pas alebo občanku, inak v EU budú od 1.7.:papa

zmiznú z hranic colníci ale nie policajti, resp. kontrolvat totožnosť budú to by museli vstúpiť aj do schengenu aby si nemusel zastaviť na hraniciach

[upravil dne 19/4/13 14:10 od gedu]

Odesláno

Takže až v září vyrazíme tak už budou stačit jen občanky?

To by bylo lepší. Pas mám dávno propadlej a aspoň o starost míň se zřizovánim novýho

Odesláno

Fór je v tom, že běžně dělám na otočku Polsko - což je za den cca 1000 km. Ani mě nenapadne předtím něco kontrolovat. Ale když jedu do Chorvatska tak blbnu jako bych jel do Číny... Zrovna Poreč je \"za rohem\" takže není potřeba se bát - kdžy pojedeš na výlet do Ostravy a zpět najdeš víc ;)

Nicméně pokud můžu doporučit - jel bych víc dolů, přece jen je tam větší jistota pěkného počasí.

Odesláno

Jasně jih je jih. Ale spíš je to i o financích. Mladá pořádně nikde ještě nebyla a Poreč mám vyzkoušenou. Nevim jak jih je natom s cenama ubytování po sezóně apod.:myslim

Odesláno

Ubytování ani nemusíš řešit, když přijedeš do libovolného letoviska najdeš dost možností a stačí si jen vybrat. Ceny se podle mě nijak neliší. Já začal taky relativně nahoře a teď už jenom dolů. Těch pár km navíc mě už nezabije a jistota počasí a teplot za to stojí.

Odesláno

Tiež doporučujem juh. Ceny sú tam o trocha nižšie. Taktiež doporučujem od Zadaru neisť po dialnici, ale jadranskou magistrálou popri mory . Pre stredozemca je to zážitok sám o sebe. Zadar, Vransko jazero, Krka, šibenik, Primošte, Marina, Trogy Split, Omiš, Makarska,...... je to aj na viac ako deň

post-39810-14109630784964_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...