Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ocelák a čistič na brzdy....... pro mě osvědčená kombinace........

viz. www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=118474

[upravil dne 12-4-13 22:27 od Přema]

Odesláno
Koblihu, jak teda připravit? Odrbat a odmastit, nebo stim děláš ještě něco?

Ono hlavně záleží jak ty třmeny vypadají. Pokud jsou jako nové bez rzi tak jen odmastit a natřít. Nicméně jakmile je tam rez tak se musí napřed oklepat kladívkem to co odpadne. Zbytek který drží pevně tak ocelový kartáč (já používám kotouč ve vrtačce) a očistit co nejvíc na kov. Pak důkladně odmastit, odrezovač, počkat a natřít. Pokud to neuděláš odpadávají šupiny rzi i s barvou ;)

Odesláno

ja jsem na 406 zkousel na jednom novem zadnim kotouci bilej hammerite co jsem mel doma to se me nelibilo tak prisel na vse ostatni cernej alkyton.Po 2 zimach plocha hammerite bez znamky rzi. zato cistej alkyton se zacli objevovat rezate tecky. Predpokladam ze to bylo asi tlouskou nateru. Alkyton je ridci a o dost dele schne kdyz se da ve vrstve. Uz jsem videl trmeny stikat i graffiti sprejema a kupodivu to drzelo

Odesláno

Nechal som si namiešať klasický dvojzložkový autolak,výhoda spočíva vo farebnej kombinácii, akú len chceš.Je to rýchloschúce a trvácne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...