Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dnešní odpůldne aneb když se to se*e ...

Recommended Posts

Odesláno

Tak tohle vážně nas*ere :bacha Jsem si vždy myslel, že je to nějaký hospodský kec, že se kradou katíky. Kola, xenony z Oktávek, když jsem viděl, jak tam jsou přidělaný, kapoty, vestavěný navigace... si představit umím :bojim

Odesláno
Rhy 66kw vykupujou za 6500....nevím co tam je tak drahýho když Walker stojí jen 3500novej???

Peťo a fotky budou kdy?

Jednoduchý - v tom Walkeru neni tolik vzácnejch kovů ...

Odesláno

Vzhledem k tomu, že to dělal klempíř a ne šejdíř, tak se tolik nebojím. A taky mi ukázal nějaký rezatý plechy, na kterých byl zbytek mé barvy a tvrdil, že to jsou mé staré prahy.

Odesláno

taky bych tomu věřil,že to bude ok,mě dělal vlnovec na katíku a dobrá práce,je poctivej,kdyb to ojebal tak může asi zavřít krám jak by se to rychle rozkřiklo....:papa

Odesláno
Rhy 66kw vykupujou za 6500....nevím co tam je tak drahýho když Walker stojí jen 3500novej???

Peťo a fotky budou kdy?

Jednoduchý - v tom Walkeru neni tolik vzácnejch kovů ...

Mám zcela vážné nutkání na celej kat se vykatat a navařit tam trubku. Ekoteroristi sice budou prskat, ale jinak by žádné škody nastat neměly (na legendárním VW T4 2,5 TDI jsem to tak měl a najel jsem s tím bez nějakých vlivů na motor určitě přes 200 000 km).

Odesláno

Žádný škody to motoru určitě neudělá, ale jet za takovejhlema dobytčárnama miluju ... (uznávám, že na Ropisovi jsem měl pouze ROURU A LAĎÁK, takže jsem byl taky dobytek, ale byl jsem mladej a blebej \"tuner\" ropáka) ale rozumnej člověk by to dle mě dělat neměl ...

TADY máš ceny ... nebo tam hodit alespoň nějakej UNI ...

Odesláno

pekny masaker, pri tazkom obdobi ktore medved mas ti fakt nezavidim. je mi to luto... :bacha

inak, tie katiky na sk asi nevykupuju ci? to je nejaka specialita v cz? alebo mi na sk nieco uslo?

[upravil dne 26/3/13 20:19 od Marcel00]

Odesláno

Když to nebude jouda, tak vleze pod auto a zjistí, že když tam nebude origo od PSA, že se mu to jaksi nevyplatí ...

Otevřeně si myslim, že nejdřív zčíhnou, co tam je a pak teprve činěj ... ale třeba se pletu. Ale takhle se každopádně uvažovat nemůže. Kolikrát se to Medvědovi za dobu provozu 406 stalo??

A když Ti lohnou mobil, tak si taky další nebudeš kupovat, aby Ti ho zase někdo nevzal?? :P:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...