pažout.307 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Zdravím Nevítě někdo náhodou jakou metodou vyhodnocuje BSI stav paliva v nádrži?? A jaký vliv na to má čidlo v uzávěru nádrže a jaké množství paliva to vlatně samo rozpozná?? protože když tankuju po málo litrech (chudý student, 5.5 litru, za 200 ) vícekrát za sebou a nic nenajedu, tak je rafička ohlašující stále rezervu celkem zneklidňující. Vím, že řešení je tankovat jednorázově více, ale jen by mě zajímalo, jak to funguje... Na foru jsem se dočetl, že s tím mají problém hlavně v kombinaci LPG, kdy je poloha rafičky počítána podle ujetých KM bez ohledu na stav paliva v nádrži. Byl bych velice vděčný, když mi to někdo objasní. Děkuji za všechny vaše zkušenosti Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Rafička se většinou nepohne pokud zůstane kliček v zapalování. S čidlem otevření nádrže to nemá co dělat, měří se to plovákem v nádrži (odporová dráha). Jinak takové ježdění na zbytky v nádrži je u citlivých motorů jako je HDI cesta do pekla, ale kdo chce kam... Citovat
ChouLu Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Musí se natankovat min za 300.. pak se začne hejbat... a množství se pak odečítá pomocí množství, které je vstříknuté... Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 dneska je to tu samej chudej student, jeden se 406 nema na pneumatiky, druhej s 307 na naftu, sakra, ja kdyz byl student, tak jsem jezdil sockou nebo stopem no nic, Citovat
HonzaZ Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Já taky, Mustanga, heč:papa ojetýho:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.