Gabriel 307 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 je to na tobě záleží na lokalitě,co kde jaký výhled a hodně moc okolností... ja mám byt na JZ a když přeleze sluníčko na naši stranu tak je to masakr,hlavně v létě,svítí pořád do bytu-zatažené žaluzie,puštěný větrák a v obýváků skoro sauna... v zimě je to pro změnu OK Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Neblázni, 2M za ošizený krcálek v Lysé, to je přesně to, o čem mluvím. V tomhle chceš být do konce života, nebo to prodávat se ztrátou? Co tě vede k takovému hrrr nákupu, ještě k tomu předpokládám na hypo? Kašli na to, to je v dnešní době hloupost. Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 no kdo asi??? Bába.... Každá chce bydlet v novým,nebo skorokaždá... Myslím ,že se ty byty budou prodávat ještě za rok....a půjdou s cenou dolů..... Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 oddie: za 2M tu jsou větší, starší byty, ale s horší dostupností (2 km na nádraží), navíc náklady budou vyšší a jsou bez pozemku. Hypo neřešíme, rodiče dají cash. Ceny dolů? Je to možné, ale brzy bude tento projekt pryč, letos staví poslední domy. V roce 2009 stál ten samý byt 1,9M s 300m2 pozemkem (známý ho kupoval). Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 rodiče dají, tak já furt, kdo je ta zlatá mládež Báwo dají také :D:D Chalupa jihozápad, v létě je to hustý, naštěstí je v domě chladná vinárna Chalupa2 jihovýchod kompromis, který mi vyhovuje asi nejvíce byt okna na jiha to je masakr, v létě otevřený okno na plno, teploměr nezřídka ukazuje 29 st. kytky můžu zalejvat každej den Citovat
Bigbadjohn Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Nejdřív k otázce. Pokud to už musí být tak bych volil JV, jinak tam budeš mít večer v létě děsný vedro. No a teď soukromý názor na celou věc. Do toho bych nešel. Jednoznačně souhlasím s oddiem. Navíc si uvědom, že ti všichni budou koukat na tu tvou předzahrádku. Kolemjdoucí, z pater nad Tebou, z okolních domů ... nikdy si tam nebudeš moci v klidu lehnout, opalovat se, mít tam bazén, dát si tam jídlo .... Bydlel jsem do 28 let v paneláku, nyní už 14 let v baráku (no spíš takový baráček v rekonstrukci, která se pravděpodobně hooooodně protáhne), ale už bych nikdy do paneláku (činžáku, řadovky ....) nešel a s předzahrádkou to co popisuješ, tak to bude utrpení mladého Boháčka. Věř oddiemu ví o čem mluví, věř mně, vím to taky. Pokud nejsi exhibicionista, tak tam budeš trpět jak zvíře. Závěr. Šel bych do vlastního i když by to mělo vyjít dráž. Howgh Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Rodiče dají cash jen na tohle? V tom případě darovanému koni na zuby nekoukej, ale pokud je na výběr, radši něco jiného. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 Rodiče financnou cokoliv v podobné ceně. Koukáme všemožně jakou dobu. Nikde nic udělaného není, když předělávat, chce to stejně prachy. Ségra před pěti lety koupila barák 105m2, patrový z šedesátých let - vše původní. Blbá dispozice, ložnici mají v mezipatře v místnosti 2x3 metry ... Předělávali svépomocí 5 let - topení, elektrika, podlahy, okna, koupelny, prostě komplet. Nákup byl za 2,1M a zahučelo do toho minimálně 0,5M a nemají ještě hotovo. Tohle je v nabídce: http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/celakovice-celakovice-jiraskova/3980714844 Malé, dobrá lokalita, ale určitě předělaná stará kůča, může být mokrá. My normální byt nechceme, bez pozemku to nevydržíme. Prostě buď řadovku nebo byt se zahrádkou. Ten barák je prostě finančně mimo, ač Charlie poslal zajímavý návrh. Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Pokud trváš na tom přízemí a předzahrádce ( což je teda fakt vražedná kombinace) tak chvilku vydrž, ti co si to už koupili budou zase prodávat a pak bude výhodnější cena Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 No to je něco šíleného, to v tom odkazu. Nedal bych za to ani polovinu, to je na komplet zboření, pozemek to nemá vůbec žádný, zoufalství. A Čelákovice jsou dobrá lokalita??? Podle mě máš úplně špatně kritéria výběru a vybíráš si kompromis, který nemá žádnou výhodu a spojuje jen nevýhody všeho. Byt s předzahrádkou, řadovka, šílená lokalita s nesmyslnou cenou - co tě zrovna tady drží? Není to ani venkov, ani rozumné město, jestli chceš mít snadno dostupnou Prahu, to snad radši bydli na sídlišti, a jestli ti na ní až tolik nezáleží, jdi dál na vesnici. Tohle fakt kombinuje jen nevýhody obojího. Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 třeba je masochista a rád si způsobuje bolest, není nic lepšího než romantická večeře ve dvou při západu jihovýchodního slunce na předzahrádce, ruce i těla v objetí a...... nad hlavou krkající soused pijící nymburskou desítku s občasným odklepnutím vajglu na vaše hlavy. No bude to vypadat jako popel z Vesuvu. Do předzahrádky v klidné lokalitě bych šel, ale musel by dům být celý můj [upravil dne 19/3/13 23:02 od punkac] Citovat
Haryk Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 ložnici SV, obývák JZ, sám to tak nemám Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 ještě taková věcná, bylo by mi hodně líto, když už mi dávají rodiče peníze na bydlení, koupit to, co bylo v odkazu. Trochu je vidět, že to jsou darovaný a ne vydělaný peníze, za ty by sis totiž tohle ani nekoupil. Co víc, o takovou nabídku bys ani kolo neopřel Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Jinak u toho baráku se na každý fotce dole u podlahy vlhkem loupe omítka a vůbec je to strašnej pelech, za naprosto úchylnou cenu Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Cena té hrůzy z odkazu 2,3M + 200tis likvidace = 2,5M za 220m pozemku, to je vysoká cena i na samotnou okrajovou Prahu, pokud by to nebylo v nějaké dobré pražské lokalitě. Na tuhle díru je to naprosto unreal. Obecně, průběžně koukám po baráčcích dál od Prahy s velkým pozemkem, ceny v inzerci jsou stále větší nesmysl, většinou už podle fotek mám jasno, že bych za to dal max. polovinu, u pár případů, kdy jsme zkusili prohlídku se ukázalo, že i to je příliš mnoho, že reálná je tak třetina. A bude hůř, trend je vylidňování vesnic, leccos straší v inzerci už roky. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 Ty čelákovice fakt ne ... viděli jsme barák v Mochově - kousek od Čelákovic, na Prahu jezdí přímý autobus. Byl za 2,8M, předělána půlka baráku (60m2), zbytek holobyt, spíše na zbourání. A ejhle, prodalo se, našel se blázen, který to vzal. Byla tu i nabídka \"kostky\" - patrový barák z osmdesátých let, placatá střecha, 200m2 podlahovka za 2,4M, vše původní, po cikánech - ve vnitř vůbec nic - prodáno. Prostě jsou ty ceny vysoko a lidi stejně kupují. Čelákovice špatná lokalita? My do Prahy nechceme, sídliště fakt ne. Chceme být tam, kde je dobré spojení na Prahu, nejlépe vlakem, tak proč ne Čelákovice, Lysá nebo Milovice? Vesnice je fajn, ale na Prahu to nejezdí tak často = nutnost auta. Sám teď jezdím autem na nádraží... Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Víš co, jestli chceš za každou cenu do takového hnusu, já tě přemlouvat nebudu. Ale jestli je to hlavní kritérium dobré spojení na Prahu, to už je lepší místo šílených Milovic bydlet třeba v Táboře, odkud je to spojení rychlíkem lepší - velmi názorná zkušenost kolegů z práce. Nechápu tohle omezené upnutí se jen na tohle příšerné místo, vždyť v tom okolí vůbec nic pěkného není - a přímý bus (fuj, zlatý vlak) jezdí ze spousty jiných míst. A mimochodem je i dost vesnic s podstatně lepším spojením než mají ty Milovice nebo Čelákovice, stačí trochu koukat. Jinak jednu radu bych pro tebe přeci měl - když se chceš hurá stylem navézt do něčeho takového, zkus si to nejdřív na rok pronajmout. Není to zdaleka tak drahé poučení jako v případě koupě a jde z toho mnohem snadněji vycouvat. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 oddie: Z Lysé to ráno jezdí 4x do hodiny na Prahu, to je špatná dostupnost? Zpátky 3x do hodiny ... vždy jednou z toho je rychlík, ostatní osobák - elefant. Souhlasím, že bus je o ničem, vlak je mnohem lepší komfort, proto koukám po té lokalitě, co jsem psal. Podle mě je fuk, zda budu koukat na východ či západ od Prahy, ceny budou podle mě všude stejné při podobném spojení na Prahu. Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 zkusil jsi pohledat nebo jen střílíš od boku? Řešíš jestli JZ nebo JV ale neřešíš to ostatní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.