Bigbadjohn Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 termin je nedele , bohužel z duvodu malého prostoru ma byt jen o clenech vedeni + ja No to nám to hezky začíná Citovat
Schreek Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Pánové, je to ustanovující schůze vedení, tzn. pokud jste chtěli na této schůzi být, měli jste kandidovat do voleb Protentokrát bude tedy hold schůze pouze interní, ale nebojte veškerá stanoviska nového vedení se dozvíte ze zápisu... Děkujeme za pochopení Citovat
romannovak Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Tak mohlo by to byt zajimave kino/divadlo Ja bych tam urcite nejel, ale nekdo by byl treba zvedavy, jak se kdo z vedeni chova. Jinak Schreeku nejspise si chtel napsat holt, hold je neco jineho. Citovat
ChouLu Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Po schůzi na SK, která proběhla minule, se ani nedivím, že je nakonec pouze interní... Nevím co všem na tom tak vadí, když tady bude stejně zápis? Citovat
odee Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Souhlas s tím, že pro hlavní účinkující je tohle něco natolik důležitého, že by se to mělo konat někde v soukromí. Jinak Schreek to napsal naprosto dokonale! Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 termin je nedele , bohužel z duvodu malého prostoru ma byt jen o clenech vedeni + ja No to nám to hezky začíná ono je to taky z 99,9% kvůli tobě Citovat
Péťa Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Zítra je ustanovující schůze nového vedení. Věřím, že nové vedení bude mít o čem diskutovat, ale osobně bych byl rád, kdyby se na program dostala i debata o odměně pro staré vedení. Např. vyfotografování před rozvinutou zástavou Peugeot-clubu.... . . . . . . . ... aha, my žádnou zástavu nemáme Tak třeba nějaké peníze pro končící vedení... Citovat
Judes Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 ... aha, my žádnou zástavu nemáme Akože nie, kto neprepije ten . Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 termin je nedele , bohužel z duvodu malého prostoru ma byt jen o clenech vedeni + ja No to nám to hezky začíná ono je to taky z 99,9% kvůli tobě No neříkej, nebo spíš říkej, tuhle Tvoji hlášku bych prosil vysvětlit. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 Michal to napsal takto : já dodneška nemám slov . Citovat
Péťa Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Koukám, že se už došlo k výměně \"hodností\" na fóru. Nechcete nás, obyčejný lid, poinformovat? Citovat
Béďa Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 neboj, zanedlouho bude zveřejněn zápis z ustanovující schůze a tam se vše podstatné dozvíš.. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Michal to napsal takto : já dodneška nemám slov . Tak jsem s odpovědí čekal až bude zápis z ustanovující schůze, abych mohl reagovat komplexně, ovšem na ten zápis reaguji jinde, tedy jen k Pe.Trově poznámce: Nevím, z čeho nemáš slov. Jen jsem vyjádřil svůj názor a na něm trvám. Jedná se o toto - Ano, moje přítomnost vzbudila překvapení některých členů, ano připadal jsem si tam navíc. Nic víc, nic míň, tedy dle mě nic na co bys nemohl najít slova. Neříkám nic o tom, že byste mě tam třeba nechtěli (jak to možná někdo pochopil), prostě pro projednávání věcí nového vedení jsem tam byl navíc, třeba i z důvodu projednávání vánočního dárku, který má být překvapením, z důvodu, že do rozdělování funkcí nemá nikdo jiný co kecat, z důvodu, že tenkrát jsem nevěděl vůbec nic o klubu a jeho fungování (dneska to asi není o moc lepší) ... Jak jsem se z dalších vláken a zápisu dočetl, tak důvod nepřítomnosti dalších lidí byl jiný než prezentuješ. Tady se už vědělo předem, že to nebude jen ustanovující schůze. Pozastavení příspěvků na SK srazy se tam dle mého názoru nemělo projednávat. Alespoň tak to tedy vidím já. Po úvaze musím přiznat, že pokud je ustanovující schůze opravdu pouze ustanovující shcůzí tak je zbytečné aby tam byli jakýkoliv další lidi. Ovšem k tomu aby si pozorovatel mohl udělat obrázek o lidech v novém vedení to špatné není. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.