Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

25. 5. 2013 - Měření výkonu vozů Praha 4 + restaurace Peugeot = REPORTÁŽ

Recommended Posts

Odesláno

Muzu dotaz na Strakiho, na cenu za upravu na teto akci? kdybych chtel jen chip od něj, a tam si to rovnou nechat zmerit? + cena kdybych chtel zaroven udelat i FAP OFF:papa dekuju

Odesláno

Dotaz - mohl bych se přisrat jenom do Pežotí restaurace? :D Nevim jak na tom budu ten den s časem, ale club restaurant mam za rohem a Agátu parkuju před nim... :roker Takže tu chvilku bych si našel určitě :)

Odesláno
Muzu dotaz na Strakiho, na cenu za upravu na teto akci? kdybych chtel jen chip od něj, a tam si to rovnou nechat zmerit? + cena kdybych chtel zaroven udelat i FAP OFF:papa dekuju

:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Mohy: Kontaktuj přímo Strakiho do SZ nebo telefonicky. Je třeba cenu úpravy dohodnout individuálně. :papa

Mopař: Samozřejmě, že můžeš jen do Pug restaurace.

PAJA106: Píšu se tě. S jakým přijedeš autem?

Odesláno

Nechť se tu hlásí i ti, kteří chtějí dorazit jen na doprovodný program (slalom atd.). Je to z organizačních důvodů - kolik variant slalomů připravit ;)

Odesláno

Mne se zatim osobne nikdo neozval.

Resp myslim ze jeden clen.

Pokud mate zajem tak poprosim vas.........vyplnte formular na strankach www.peugeot-chomutov.cz v sekci \"kontakt\" a misto adresy tam napiste :\"mereni vykonu na brzde PHA\"

Dekuji

Odesláno

tak jako já určitě dorazím :) na válce bych zajel, ale jen jako zjištění odpoledne, úpravy od Strakiho již mám a tak bych někdy odpoledne rád zjistil stav výkonu :D

takže některý odpolední čas prosím :D pokud je to možno ;)

Odesláno

Koukám nakonec se to docela plní.... to je dobře,že bych si přece jen udělal výlet do Prahy :D

EDIT: tak pro tu srandu mě napiš na tu 14-14:30h.

[upravil dne 23/4/2013 10:57 od John]

Odesláno

Vinorak: Takové ID nemáme. Dokonce jsem tě nenašel ani v seznamu členů na klubu. Budeš tedy nejspíše registrován jen na foru. :myslim

O platbě s VS 7995 vím, dojde ke správnému spárování ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...