Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

25. 5. 2013 - Měření výkonu vozů Praha 4 + restaurace Peugeot = REPORTÁŽ

Recommended Posts

Odesláno
Veverka solidni kroutak po chipu Te doma zena prerazi az si tohle precte ne ? :D

StibTo, nepřečte. Ona na forum nechodi...

...ale proč by mě měla přerážet :myslim Straki mě opakovaně ujistil (mám to písemně :D), že \"je to v pohodě\", což prostě musí být, jinak :bacha

Ale tak ja to samozrejme myslel tak jestli na Tebe nebude nakrknuta ze ted budes jezdit v silnem aute aby jsi se ji nekde nezato.... vis .. :):papa

Odesláno

Mopař: S masterem jsem nemluvil, mám jen info od Johna, údaje jsou v tabulce. Nevím, co tam nakonec vykouzlil, ale asi toho moc nebylo, protože tam měli nedostatečné chlazení.

Odesláno

StibTo, to nehrozí, já jezdím decentně - mám na to tady hooodně svědků. A mimochodem, včera jsem kousek svezl Schreeka a on to stoicky komentoval slovy \"noo, docela to táhne\", takže to zas takovej zázrak, jak by to podle čísel mohlo vypadat, nebude ;)

Odesláno

Asi jsi na to malo dupal ale sorry ja si pres 300nM ani skoro nedovedu predstavit :D

Odesláno
Asi jsi na to malo dupal ale sorry ja si pres 300nM ani skoro nedovedu predstavit :D

To jsme dva :D Přístě jedeš se mnou Ty :mrk

Odesláno

MilanF1: Jo ten větrák z kanclu byl hodně low-tech :D Nicméně někdy bych tuhle akci zopakoval. Byla to parádní sobota s příjemnym zakončenim dne (s výjimkou mastera asi no :( ) A všude sem to měl sakra blízko :D Navíc bych rád změřil Agátu, než se pustim do toho motoru, což teda nevidim dřív než na září, protože jak ste viděli, práce je tam jak na kostele a ta potřebuje udělat trochu dřív... :roll Ale rád bych viděl kolik jaká úprava pak hodí a myslim že by se našel určitě někdo další i na příště. A cena za měření byla luxusní stejně jako žranice večer :mrk

Odesláno

Mám tu jeden grafík, kde porovnáváme HDička (po úpravách). Když jsem to ráno zadával, zapomněl jsem na PAJu106. Veverka ani Schreek tu nejsou, ty už mají motory trochu jiné konstrukce, navíc by to bylo nepřehledné.

1. Červená = MilanF1 = 306 HDi 90 = 300 tkm

2. Modrá = mk405 = 306 HDi 90 = 100 tkm

3. Světle zelená = JaraKara = 307 HDi 90 /siemens/ = 330 tkm

4. Tmavě zelená = sphire = 406 HDi 110 = 300 tkm

post-15148-14109631493382_thumb.jpg

Odesláno

Prosím fotící, aby sem, případně mně do e-mailu zaslali nějaké to foto. Je třeba vytvořit oficiální reportáž ze srazu. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Omlouvám se za chyby a je pravdou, že je to suché. Ale na druhou stranu nevím, co tam více napsat. Přeci jen naskočit na válce a změřit auto, na tom není nic extra zajímavého. Pokud by se konaly slalomy, bylo by to mnohem zajímavější. Snad to příště vyjde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...