Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

25. 5. 2013 - Měření výkonu vozů Praha 4 + restaurace Peugeot = REPORTÁŽ

Recommended Posts

Odesláno

No to je tak když člověk jede někam a auto není ještě dodělané.... haubna nešla zavřít kvůli jinému sání a uchycení podlehlo únavě materiálu asi tak 2km před barákem... :(

Odesláno
Jediný, kdo vyjel na parkoviště jsem byl já v 8:00, ale na nezadeklovaném kanálu jsem prorazil gumu (podrobnosti zítra - aneb sháním dva kusy 195/45 R16 nebo 205/45 R16 :D).

Nahoď pak foto auta momentální :D:papa

Odesláno
No to je tak když člověk jede někam a auto není ještě dodělané.... haubna nešla zavřít kvůli jinému sání a uchycení podlehlo únavě materiálu asi tak 2km před barákem... :(

Tak toho jsme se obávali, to je opravdu škoda, ach jo. :(

Odesláno

Veverka solidni kroutak po chipu Te doma zena prerazi az si tohle precte ne ? :D

Odesláno

Moc pěkná tabulka, vše je vidět. Já jsem nadmíru spokojen, uteklé koníky chip doplnil a přidal dalších 20 :) krouťák také krásně poskočil, z jízdy mám jen pozitivní pocity.. Na dvojku a na trojku teď auto zrychluje pro mě doposud nepoznaným způsobem. Zátím jsem byl jen po městě, těsím se, až ho v týdnu vytáhnu z prahy a vyzkouším pořádně. Také jsem zvědav, jak bude vypadat spotřeba po delší době. ještě jednou díky :super

Odesláno

Hmm.. Jako kdybysme to s Marcelem a mk405 neřešili... :bojim Přesně sme řešili jak dlouho to asi vydrží a jestli se při tom, až to uletí, neztotalkuje auto...

to Masterjj: tak přeju ať to máš zase brzo spravený :papa Docela bych to někdy rád v tý plný síle viděl v akci... ;)

Odesláno

Mopař: Právě... Chtělo to pojistit třeba plastovejma páskama, aby byli dva způsoby držení...

No jo, ale to už je teď pozdě, po bitvě je každej král. :(

Odesláno

Masterjj: Sakra, to nepotěší :(

Upravil jsem trochu tabulku - oprava u Kubíkovy S16, papírově má jen 182 Nm. A u JaryKary naměřený Nm při nějakém origo softu.

Fotky současné podoby auta někdy udělám, stejně nějakou dobu budu jezdit s jedním plechem, dokud neseženu gumy.

post-15148-14109631483159_thumb.jpg

Odesláno

Na tom grafu od nich je uveden \"Max Power\" v kW, tím je myšlen výkon na kolech, pak je proveden přepočet na výkon motoru v koních (Eng HP). Platí tedy ten výkon v koních (Eng HP).

U točivého momentu platí údaj z grafu \"Max Torque\". Zde asi problém není.

Odesláno
Petře (veverko) co do toho tankuješ? :o:o:o

Leju tam podpultový přebytky z Bajkonuru :D Pravda je taková, že teď se zrovna snažím vyjet naftu od té oranžovo červené firmy s mušlí, kterou jsem bral při služební cestě. U Agipu na Shellkartu nenatankuješ... jinak totiž jezdím jenom na DieselTECH :roker

Odesláno
Veverka solidni kroutak po chipu Te doma zena prerazi az si tohle precte ne ? :D

StibTo, nepřečte. Ona na forum nechodi...

...ale proč by mě měla přerážet :myslim Straki mě opakovaně ujistil (mám to písemně :D), že \"je to v pohodě\", což prostě musí být, jinak :bacha

Odesláno
Jen technická. Nějak jsem nepobral ty jejich přepočty. Např. všichni na RHY máme +- 80 kW, ale přitom 120 koní, přitom 80kW=110koní?!

Nad tím jsem taky dumal, jak můžu mít 96.6 kW a současně 142.6 koni, ale študovanej na to nejsem :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...