Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud kupuju nové pneu tak už jenom Michelin E. S. Výdrž je nesrovnatelná, takže se mi příplatek vyplácí. Je pravdou, že ta guma nemá všechny parametry na špičce, ale chová se dost dobře a výdrž mě prostě dostává. Hned v závěsu asi Continental...

Odesláno
Continentál premium contact 2 sú OK dobre držia stopu aj pri vjazde zo sucha na mokro a naopak. Jazdil som ich 3 roky na TEPEE

mám je a nic moc hned se opotřebují....

No mne je jedno ako sa rýchlo opotrebujú a opravujem sa mal som ich 1 1/2 roka potom prišli fuldy tiež dobré.

A je mi to jedno,preto lebo sa nechcem zabiť, mal som ich a boli super o iných už neuvažujem.

Dnes sa gumy nerobia ne 4-6 rokov, ale na hlučnosť,spotrebu,držanie stopy a to sa obmedzuje zmes, pridáva sa viac siliky, preto tie gumy vydržia cca 30-50 tisic KM.

Na jednom aute som mal aj mischeliny energy... a ABS sa stále zapínalo. Tie fuldy progresio boli celkom dobre aj stopa aj hlučnosť a tiež sa opotrebúvaju.

Ale ako aj výber auta je učel,páči sa, tak aj guma by sa mala tak vyberať, jazdím mesto a raz za rok dialnica nemusia byť 130 E gumy. Stačia aj za 80 E.

Ja jazdím prevažne Dialnice a dlhé trasy tak že za tie gumy si priplatím.

a kdo se tu baví kolik let guma vydrží?

pirelky P7

[upravil dne 15.3.2013 17:40 od John_Ice]

Odesláno

rozhodujem sa medzi týmito, cenovo zrovnateľnými gumami..

FALKEN ZIEX ZE 914 205 / 60 R16 92 H - 72 EUR/ks

BARUM BRAVURIS 2 205/60R16 92 H - 68 EUR/ks

KUMHO KW 27 XL 205/60R16 96 H - 73 EUR/ks

(ceny sú vrátane dopravy)

Väčšina z vás sa v porovnaní s čínskou gumou priklonila skôr k Barumu.. Máte niekto skúsenosti s KUMHO alebo FALKEN?

Odesláno

Teraz sme si objednali na Octaviu L&K 1,8T 20V Dunlop SP sport Maxx

205/55/R16 91W... (cca 80€/ks)

alebo by som sa pozrel po Pirelli P-Zero Nero.. (cca 100€/ks)

Na 407 SW 2,0 HDI mal brat tiez Dunlop-y (SP sport a SP winter sport) ale na 407 boli odost drahsie (R17) :D

Odesláno

veľmi dobrý link frenky :)

práve som na nete prechádzal značku po značke a lustroval hodnotenia, no tuto je to všetko pokope.. Perfekt! Díky

Odesláno

předchozí pneu fulda carat exelero 215/55 r17 ...jízdní vlastnosti velmi dobré, ale jak se sjely na polovinu tak začaly hučet jak prase....

teď mi přijdou nexen nfera su1 235/45 r18 ... jízdní vlastnosti by měly být taky dobré,jen více ubývají,tak jsem na to zvědav...

Odesláno

omlúvam sa a :xvul ale zaujímalo by ma, či sa dajú do kufra SW naložiť 4 kolesá 215/55 R17 vedľa seba, alebo musí ísť jedno na sedačku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...