Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marcel505 Můj nick se také táhne vlastně od základky, ale vysvětlovat to nebudu (to vysvětlení není pěkné). Ani nevěřím, že to někdo uhádne nebo že na to nějakou dedukcí přijde... Ha, ty nejsi Marcel, křestním jménem? Já měl za to že jo:myslim No ted na to koukám na hlavní straně, no tak to je mazec:D [upravil dne 22/12/07 Radek Hurvajz] Béďa se taky křestnim jménem nejmenuje Bedřich:D Citovat
tomyka Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: hnusoba Potom by aj nick Hnusoba mal byť každému jasný mozem to potvrdit Citovat
aka Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Kurticku, ja bych slysela i na to :)teda od tebe Citovat
Laďa Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Můj nick se také táhne vlastně od základky, ale vysvětlovat to nebudu (to vysvětlení není pěkné). Ani nevěřím, že to někdo uhádne nebo že na to nějakou dedukcí přijde... Že by podle písničky "Marcel z malého mesta je tu........ ":myslim Citovat
Pinďa Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Můj NICK začal v mládí, pak pokračoval i na čundrech a táhne se se mnou i dál. Citovat
mk405 Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 já jen pouhopouhé iniciály ze jména a příjmení [upravil dne 22/12/07 mk405] Citovat
Béďa Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Pe.Tr: dobrej postreh jinak moje prezdivka uz je se mnou hodne dlouho, nejakym zpusobem vychazi z prijmeni ale jak to se asi nikdy nedozvim.. vymysleli to kamaradi kdyz jsme hrali venku na "pikolu" bylo mi cca 6let.. od ty doby se to se mnou tahne a to nejenom u kamaradu ale i doma, proste mi to prakticky nahradilo jmeno a tak kdyz me nekdo rekne Romane tak na to temer ani neslysim.. Citovat
Blizzard Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 no a já mám takovejhle nick už od dob kdy vyšlo Diablo2 a já nevěděl jaký si dát jméno postavy, tak jsem prostě opsal název firmy z intra ke hře ps. nemá to nic společnýho s mojí povahou bo jsem vyloženej kliďas Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa Pe.Tr: dobrej postreh jinak moje prezdivka uz je se mnou hodne dlouho, nejakym zpusobem vychazi z prijmeni ale jak to se asi nikdy nedozvim.. vymysleli to kamaradi kdyz jsme hrali venku na "pikolu" bylo mi cca 6let.. od ty doby se to se mnou tahne a to nejenom u kamaradu ale i doma, proste mi to prakticky nahradilo jmeno a tak kdyz me nekdo rekne Romane tak na to temer ani neslysim.. Taky jsem si na svou přezdívku už zvykl - v podstatě jsem se s ní ztotožnil - ale docela v šoku byla máti, když jednou takhle zvedla telefon (já byl tuším v prváku na učňáku) a ozvalo se: "Dobrý den, paní Medvědová, je doma Medvěd?" Naposledy uvedl do rozpaků pošťačku nejmenovaný člen Peugeot - clubu (Trundík), který mi poslal doporučený dopis s jmenovkou Miroslav Medvěd Svoboda - nekecám, ale za vydání klubového účetnictví jsem musel opravdu hodně bojovat, páč Medvěda v občance nemám. [upravil dne 22/12/2007 Medvěd] Citovat
Béďa Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Medvěd: tak to je taky dobry, Trundik ti to hezky zavaril.. Citovat
Pata Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Tak u me je to snad jasne Jsem krestnim jmenem Patrik Citovat
PaloLM Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 u mňa je to úplne jasné - Palo z Lipt.Mikuláša, niečo ako Jan z Rokycan [upravil dne 22.12.2007 PaloLM] Citovat
John Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 U mě je to už strašně dlouho a tak jsem kdysi byl moooc rád že nick,který tu už delší dobu mám byl volnej a tak jsme si ho mohl pro sebe použít... Protože na tuhle přezdívku slyším už asi od základky Citovat
jozefsv Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 meno a okres ako to tu uz pisali chlapci zo svk Citovat
wena99 Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 to Hurvajz -když jsme u těch nicku. našel jsem Ti příbuznýho a je docela známej:) http://www.ondrahutnik.cz/ u toho videa to chce počkat tak 50s. [upravil dne 22.12.2007 wena99] Citovat
Kdo Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 No u mně to bylo tak, že když jsem se chtěl před lety zalogovat, tak jsem zkoušel všechny možné kombinace jméno-příjmení a obráceně a pořád bylo všechno "obsazené", tak jsem seděl, dumal, co použít a když mně nic nenapadalo, tak jsem si nahlas položil otázku" "proboha a já budu kdo??"...... no a bylo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: wena99 to Hurvajz -když jsme u těch nicku. našel jsem Ti příbuznýho a je docela známej:) http://www.ondrahutnik.cz/ u toho videa to chce počkat tak 50s. [upravil dne 22.12.2007 wena99] No, táta je dobrej, on si to muže dovolit, je o chvíli mladší než já:D:D Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 No a já se jmenuji Přemek Prkenná Podlaha...........tak proto:D:D:D:D a podlaha proto že mám furt nohu na podlaze......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.