Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nicky....??? / Jak vznikl váš nick,aneb podle čeho jste ho vybrali

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Marcel505

Můj nick se také táhne vlastně od základky, ale vysvětlovat to nebudu (to vysvětlení není pěkné).

Ani nevěřím, že to někdo uhádne nebo že na to nějakou dedukcí přijde...

Ha, ty nejsi Marcel, křestním jménem? Já měl za to že jo:myslim

No ted na to koukám na hlavní straně, no tak to je mazec:D

[upravil dne 22/12/07 Radek Hurvajz]

Béďa se taky křestnim jménem nejmenuje Bedřich:D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Můj nick se také táhne vlastně od základky, ale vysvětlovat to nebudu (to vysvětlení není pěkné).

Ani nevěřím, že to někdo uhádne nebo že na to nějakou dedukcí přijde...

Že by podle písničky "Marcel z malého mesta je tu........ ":myslim

Odesláno

Pe.Tr: dobrej postreh :super:D

jinak moje prezdivka uz je se mnou hodne dlouho, nejakym zpusobem vychazi z prijmeni ale jak to se asi nikdy nedozvim.. vymysleli to kamaradi kdyz jsme hrali venku na "pikolu" :D bylo mi cca 6let.. od ty doby se to se mnou tahne a to nejenom u kamaradu ale i doma, proste mi to prakticky nahradilo jmeno a tak kdyz me nekdo rekne Romane tak na to temer ani neslysim..:D

Odesláno

no a já mám takovejhle nick už od dob kdy vyšlo Diablo2 a já nevěděl jaký si dát jméno postavy, tak jsem prostě opsal název firmy z intra ke hře :D

ps. nemá to nic společnýho s mojí povahou bo jsem vyloženej kliďas :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Pe.Tr: dobrej postreh :super:D

jinak moje prezdivka uz je se mnou hodne dlouho, nejakym zpusobem vychazi z prijmeni ale jak to se asi nikdy nedozvim.. vymysleli to kamaradi kdyz jsme hrali venku na "pikolu" :D bylo mi cca 6let.. od ty doby se to se mnou tahne a to nejenom u kamaradu ale i doma, proste mi to prakticky nahradilo jmeno a tak kdyz me nekdo rekne Romane tak na to temer ani neslysim..:D

Taky jsem si na svou přezdívku už zvykl - v podstatě jsem se s ní ztotožnil - ale docela v šoku byla máti, když jednou takhle zvedla telefon (já byl tuším v prváku na učňáku) a ozvalo se:

"Dobrý den, paní Medvědová, je doma Medvěd?"

Naposledy uvedl do rozpaků pošťačku nejmenovaný člen Peugeot - clubu (Trundík), který mi poslal doporučený dopis s jmenovkou Miroslav Medvěd Svoboda - nekecám, ale za vydání klubového účetnictví jsem musel opravdu hodně bojovat, páč Medvěda v občance nemám.

[upravil dne 22/12/2007 Medvěd]

Odesláno

U mě je to už strašně dlouho a tak jsem kdysi byl moooc rád že nick,který tu už delší dobu mám byl volnej a tak jsme si ho mohl pro sebe použít... Protože na tuhle přezdívku slyším už asi od základky :D

Odesláno

No u mně to bylo tak, že když jsem se chtěl před lety zalogovat, tak jsem zkoušel všechny možné kombinace jméno-příjmení a obráceně a pořád bylo všechno "obsazené", tak jsem seděl, dumal, co použít a když mně nic nenapadalo, tak jsem si nahlas položil otázku" "proboha a já budu kdo??"...... no a bylo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...