Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

pasují dveře z 405 na 605 rozměrově atd.

Které vozidlo je nejblíže 605ce s náhradními díly ať už karosařina, nebo okolo motoru?

Dík Pepsn

Odesláno

Neblbněte, ja když kouknu do vlakna lidskej nevkus tak tam bych řekl že podle toho musí pasovat jakýkoliv model na jakýoliv, ja bych tipnul že při troše dobrý vůle na to pujdou nabastlit i dveře z Mazdy 626, to je taky velký auto:D:D:D

Odesláno

No ne bez prdele, sranda je sranda, ale já včera rozflákal dveře a tak jsem volal na autovrakoviště a tam mi řekl že z 405 pasují, tak jsem se jen zeptal. Nevím jestli tento dotaz je top ten, ale já narozdíl od někoho je nekoupil. Amatér každopádně jsem, proč bych se nepřiznal, pardon za můj hloupý dotaz, ale tohle jsem nečekal, asi fakt blbá otázka na profíky...

Další věc je že mi odešel startér a na cestě je i altík. Těch 2,0i 89kw sri bylo si myslím dosti málo, tak jsem koukal na net a 405 ho taky měla, dále citroen XM také, ale nevím zda byly celkově identické nebo jen sedí pár parametru.

Jinak děkuji za odpovědí, mám v tom zcela jasno. :-)

Odesláno

O dverich bych vedel ale v olomou i a okoli jinak po vrakovistich jsou. Jinak karosarina nepasuje z niceho fakt. Jinak ten 2.0 je treba i v xare,306 a podobne z xm pasuje motor prevodovka kotouce predni a desky spodni ramena tehlice,cepy rizeni,relatka, zarovky,ram pod motor poloosy kloub rizeni ,kola predni sedacky, tahla rizeni ,airbox,chladic, stropni panel, a to je skoro vse treba nahon tchg je treba delsi, zavisi to samozrejmne od motorizace a a roku vyroby, panel digiklimy treba taky funguje ale ma jiny tvar,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...