pepsn Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Ahoj, pasují dveře z 405 na 605 rozměrově atd. Které vozidlo je nejblíže 605ce s náhradními díly ať už karosařina, nebo okolo motoru? Dík Pepsn Citovat
ozzy56 Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Jo, pasuje všechno, jenom ten nápis vzadu néé. Citovat
Neon Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Promiň, ale toto je fakt TOP TEN dotaz ... :D Nejblíže je 605tce motorově Citroen XM ... ale ani dveře z XMka tam nedáš ... Citovat
renegade Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 pepsn:Chceš si z nás robiť srandu alebo si naozaj taký amamtér??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Neblbněte, ja když kouknu do vlakna lidskej nevkus tak tam bych řekl že podle toho musí pasovat jakýkoliv model na jakýoliv, ja bych tipnul že při troše dobrý vůle na to pujdou nabastlit i dveře z Mazdy 626, to je taky velký auto:D:D:D Citovat
pepsn Odesláno 17. únor 2013 Autor Odesláno 17. únor 2013 No ne bez prdele, sranda je sranda, ale já včera rozflákal dveře a tak jsem volal na autovrakoviště a tam mi řekl že z 405 pasují, tak jsem se jen zeptal. Nevím jestli tento dotaz je top ten, ale já narozdíl od někoho je nekoupil. Amatér každopádně jsem, proč bych se nepřiznal, pardon za můj hloupý dotaz, ale tohle jsem nečekal, asi fakt blbá otázka na profíky... Další věc je že mi odešel startér a na cestě je i altík. Těch 2,0i 89kw sri bylo si myslím dosti málo, tak jsem koukal na net a 405 ho taky měla, dále citroen XM také, ale nevím zda byly celkově identické nebo jen sedí pár parametru. Jinak děkuji za odpovědí, mám v tom zcela jasno. :-) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Vidíš a kdyby jsi napsal toto v 1. Prispevku tak by jsi se možná dozvěděl dřív co potřebuješ Citovat
mmartinkovic Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Urcite nepasuju, su inak lemovane. a urcite maju ine rozmery. Citovat
tagorarichard Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 O dverich bych vedel ale v olomou i a okoli jinak po vrakovistich jsou. Jinak karosarina nepasuje z niceho fakt. Jinak ten 2.0 je treba i v xare,306 a podobne z xm pasuje motor prevodovka kotouce predni a desky spodni ramena tehlice,cepy rizeni,relatka, zarovky,ram pod motor poloosy kloub rizeni ,kola predni sedacky, tahla rizeni ,airbox,chladic, stropni panel, a to je skoro vse treba nahon tchg je treba delsi, zavisi to samozrejmne od motorizace a a roku vyroby, panel digiklimy treba taky funguje ale ma jiny tvar, Citovat
tagorarichard Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 A nezapomen ze mezi 605 a 405 je rozdil jedne respektive dvou trid, a je podstatne vetsi.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.