Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mě dokud FAP fungoval,tak mě ani nenapadlo ho davat pryč. Až ted v lete začal zlobit a než kupovat novej nebo repas na auto který má najeto skoro 300tis. , tak šel u strakiho ven a když už to měl napíchnutý tak mi to i chipnul. Od tohoto jeho zákroku mi šla spotřeba dolu o 0,7l. Denně jezdím dálku 200km,takže to je 1,4l denně uspora a měsíčně při 20ti pracovních dnech 28l, takže nevim jestli jsem ekologii nak moc ublížil. Jestli někdo má zájem at to spočítá a budete hned vědět kde je pravda. A když se jezdí normálně,chip se využívá rozumně a navíc ho dělal někdo kdo tomu rozumí tak se nemusíš bát ani chipu.

Odesláno

A vvvvotóm to je. Mám to tak taky. Nepředpokládám, že by to dělal někdo z plezíru. Já mám jen fapoff bez chipu a spotřebu mám od té doby taky nižší. V průměru 5,8L/100km. Před tím jsem měl 6,2l/100km. Nemá to ale asi smysl to tady uvádět, protože minimálně jeden člověk mi bude zase oponovat. Mělo by to být tak, jak píše bob cv.

Odesláno
JirkaMTPO kto ti to robil, ked uvadza taketo zaruky?

http://www.fapoff.cz/

dovol mi aby som sa zasmial :D :D :D

pekne naivna predstava...

No přesvědčovat nikoho nebudu, nemám to za potřebí. Jen to od nich mám, vše je v pořádku, takže jsem pravdivost a plnění záruky nemusel řešit. Možné je vše, třeba by se mi, ikdyž to mám písemně vysmáli, ruku do ohně za nikoho dát nemohu ;)

[upravil dne 14/2/13 12:02 od JirkaMTPO]

Odesláno

Jirka ved presne o tom ti hovorim, pretoze ja mam FAPOFF od nich tiez a len sa mi smeju... henten zlty zarucny list mozes rovno zahodit pretoze ti nie je nic platny...

Odesláno
Jirka ved presne o tom ti hovorim, pretoze ja mam FAPOFF od nich tiez a len sa mi smeju... henten zlty zarucny list mozes rovno zahodit pretoze ti nie je nic platny...

No tak to je pěkný. Tady v té zemi už je to národní zvyk: Vydrbej ty sním, nebo on vydrbe s tebou. Doufám tedy, že už podobnou prekérku jakou je FAP, nebudu muset nikdy řešit.

Odesláno

No chlapci nezlobte se, ale když si jdete nechat udělat věc, která je tak napůl legální, spíš nelegální, pak se nedivte, že nikdo nebere vážně ani nějakou záruku :) To je, mírně v nadsázce, jako bych si objednal vraždu tchýně, přived bych mu jí někde do parku, on ji klepnul, já mu vyplatil peníze a pak reklamoval, že se ta sviňa po hodině znovu probrala a je ještě horší než před tím .. šli byste si s tím stěžovat na úřady? :D

Odesláno

A ještě k tomu by to bylo neekologické. Protože takévá skoro rozkládající tchýně (Svokra pozn. překlad.) ničí životní prostředí. :D

Odesláno
Idu mi zrusit FAP filter. Mechanicky aj softwareovo. Ak priplatim 50€ tak mi aj nacipuju z 94kW na 112kW. Mam si dat aj nacipovat? Alebo nie? co odporucate?

Tak abys to měl k věci. Pokud Ti FAP funguje, tak s tím nic nedělej. Pokud je KO, tak se rozhodni, jestli ho je potřeba zrušit, nebo koupit nový. Já jezdím převážně po městě, takže volba byla bohužel jasná. V zimě při městských jízdách se nedokáže zregenerovat a abych čekal vždy na noc až nebude provoz abych ho zregeneroval (nemám poblíž dálnici ani rovnou silnici), tak to fakt ne. Jinak bych ho koupil nový. Čipovat bych to nedával, taky jsem si to nedal, rád bych aby mi to ještě nějakou chvíli vydrželo, větší výkon znamená větší zátěž pro celé auto (motor, převodovka, spojka ....) a mně těch 94 kW stačí. Doufám, že toto budeš považovat za odpověď na Tvou otázku :)

Konecne normalny prispevok v tejto teme. Dakujem za info. Ostatnych 95percent prispevkou je uplne zbytocnych.

Odesláno

hawkey treba sa na to pozerat z toho pohladu ze nie kazdy kto si ide dat robit fapoff tak ma znalost o tejto problematike do tej miery ze vies posudit ci to je legalne alebo nie. Vacsina ludi ani nevie poriadne o co ide. A presne ako tu spominal Lada je to klamliva reklama a na tom je zalozeny cely dnesny kseft.

Odesláno

Chlapi, skúste dať info o tom ako sa Vám po chipe zmenila spotreba. Chcel by som chip a spotreba je tiež jeden z dôvodov. Budem asi jazdiť ako doteraz. Čiže asi by mala klesnúť, ale o koľko? Dík.

Odesláno

Frantic: lidská blbost je nekonečná a upřímně, člověk se nejlépe poučí tím, že se spálí .. podívej se na dotazy výše. Stovky konstruktérů si posledních x desítek let lámou hlavu, jak najít ideální hranici mezi dimenzováním všech částí motoru, výkonem a spotřebou a je to nekončící boj. A pak přijde někdo, kdo změní pár parametrů v řídící jednotce, rozhlásí, že mu to snížilo spotřebu a pohádkově zvýšilo výkon a najednou má zástup \"zákazníků\", kteří se předhání jenom aby mu odevzdali svoje peníze za ten zázrak .. no to bych vyhodil všechny ty konstruktéry v Peugeotu, že na to nepřišli :) Ale podle mě to je v pořádku. Nejvíc se dá v dnešní době vydělat na hlouposti druhých .. když přijdeš k bankomatu, kde stojí nějaký člověk, představíš se jako servisní technik a zeptáš se ho na pin, tak aspoň 1/3 lidí Ti svůj pin řekne ... prostě lidská blbost je nekonečná a kdo ji nevyužije, je sám hlupák :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...