Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska v noci ukradli znamymu v Praze červenyho Megane RS, vonafka. Kdyby nekdo videl... volat policii prosím a kontaktovat me na 608 37 37 32 :super

Auto je nezaměnitelý a nepřehlédnutelný, neni tu tuctovka

post-47338-14109629317029_thumb.jpg

[upravil dne 6/2/13 12:29 od Mohy]

[upravil dne 6/2/13 12:33 od Mohy]

Odesláno

Známýmu kdysi taky v Praze v noci šlohli dodávku. Poslední, co tehdy PČR zjistila, byl fakt, že auto ve 4.30 přejíždělo čáru u Náchoda (nějakej záznam celníků či co). Osobně si myslím, že ten Megane bude na 90% někde za čárou - dojet z Prahy na kteroukoli hranici je v noci otázka max. 2 hodin.

Guest Scratch
Odesláno

protoze bud je uz z pulky rozebrany, nebo miri za hranice, kde ho take rozeberou. Tyhle auta se fakt nekradou kvuli prebijeni vyrobnich cisel.....

Odesláno

Já si na rozdíl od Scratche myslím, že někde ve směru východním nebo severovýchodním klidně jezdit může, ale najít ho třeba na UK bude poměrně neřešitelný oříšek.

Odesláno

ja bych rek ze nejhorsi je kdyz policajti najdu auto ktere si pujcili fetaci nebo uz napul rozebrane! To pak jsou starosti jak svina. Samozrejme predpoklad je ze tohle auto bylo pojistene kdyz stalo venku. Ale fakt velka skoda takovejch aut je malo

[upravil dne 6/2/13 16:09 od Vítek1]

Odesláno
neparkoval na Praze 4? Včera sem tak takovýho červenýho Megana RS viděl odpoledne...

parkoval:papa Ukradli mu ho ve 4 rano...

Odesláno
Známýmu kdysi taky v Praze v noci šlohli dodávku. Poslední, co tehdy PČR zjistila, byl fakt, že auto ve 4.30 přejíždělo čáru u Náchoda (nějakej záznam celníků či co). Osobně si myslím, že ten Megane bude na 90% někde za čárou - dojet z Prahy na kteroukoli hranici je v noci otázka max. 2 hodin.

Jen upřesním, nebyl to záznam celníků, ale PČR. Systém na rozpoznávání SPZ a jejich automatická lustrace v systémech (jenže v době, kdy auto projíždělo ještě nebylo v pátrání). Leda, že by to bylo už v době mýta a celníci to načetli z mýtné brány ;)

Odesláno

Jen upřesním, nebyl to záznam celníků, ale PČR. Systém na rozpoznávání SPZ a jejich automatická lustrace v systémech (jenže v době, kdy auto projíždělo ještě nebylo v pátrání). Leda, že by to bylo už v době mýta a celníci to načetli z mýtné brány ;)

Péťo - bylo to v době, kdy se ještě na čáře ukazovaly pasy a asi se i zaznamenávaly SPZky aut která přes hranici jela. Je fakt, že v té době auto ještě nemohlo být v pátrání, páč majitel se vzbudil o pár hodin později, pak chvilku zjišťoval jestli mu třeba auto v Praze iniciativně neodtáhli, nějakou chvíli taky trvalo než s ním PČR zaprotokolovala zápis ....

Majitele možná znáš osobně, prodával v Poříčí starý nábytek.

Odesláno
Nepřestávej doufat, mě ukradli auto 3x!!! z toho jedno 2x během cca dvou tejdnů (dost neuvěřitený) a vždycky se našli:)

Protože maš Peugeuta.

Ségřině klukovi taky ukradli auto - moje lakonická otázka - kde ten šrot našli.... zúčastněné moje odpověď moc nepotěšila.

Kdo by taky kradl Audi z ´94?

Odesláno

jestli se najde tak to bude velká náhoda a určitě ho nenajde policie,jak píše Scratch ukradli ho na díly. Mě na 4 taky ukradli 206ku a náhodou jsem si jí našel po dvou letech na Sautu a byla až v Uh.Hradišti v bazaru

Guest Scratch
Odesláno

mxmen: je ot jsany, ja nikomu nic zleho nepreju, ale ukrast takovy auto neznamena jezdit s nim jinde .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...