MilanF1 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 ChouLu: Já litoval, že jsem ji neviděl na autě, díky za foto. Veverka vypadá dobře. Myšák nedostal náhodou myš? Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Chtěl jsem myšáka i schreeka.. ale pak se začali lidé vracet z orienťáku a najednou toho bylo moc a já už to nestihl Citovat
ozzy1 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 tak jsme kolem 17.00 dorazili domů.Ještě jsme si komplet prohlédli Macochu z dola. Plavba na lodičkách neměla chybu. A nyní ke srazu: není co vyčítat. Švagr s rodinou maximálně spokojení.O nás ani nemluvím.Manželka celou cestu pěla chválu na organizaci a na to, jaká jsme fajn peugeotí parta. Omluva a to velká Veverkovi za našeho Jakuba a jeho excesy. Petře, ještě jednou se Ti za něj omlouvám. Fotky a video udělám, pouze prosím o trpělivost, mám toho nyní moc. Budu se snažit to mít co nejrychleji. Za Ozzáky a Blešáky ještě jednou moc děkujeme organizátorům. Romane, pokud budeš plánovat tu Bystřici, rád Ti budu nápomocen. Citovat
Pepito Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 ChouLu i Gabriel,super fotky Snad sem přihodí ještě někdo další Už se těším na fotky od Ozzyho1 Citovat
Veverka Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Romane, Lukáši, ostatní spoluorganizátoři v pozadí, všichni účastníci - Veverkovic moc děkují za prima sraz, snad jsme alespoň vlastní účastí trošičku přispěli do mlýna a ke zdaru super akce. Jediná snad jakoby výtečka, avšak za to orga-tým určitě nemůže, byla ta páteční dopravní situace snad na všech frontách. O to lepší bylo ale večerní pivo Jinak nebudu reagovat úplně na všechno, spíš raději skoro na nic - jinak bychom tu byli ještě zítra. Snad jednu výslovnou: Ozzy1, díky, ale dál to neřeš, za mě je to v pohodě. Já jsem Kubovi pak už taky řekl své Organizační tým si zaslouší pochvalu před nastoupenou jednotkou, pod to se klidně podepíšu! Prostě práce na Veverková nechává taky pozdravovat a že si srazík taky moc hezky užila. Tak zas příště! P.S. Luki díky za veverku :potlesk P.P.S. Gabrieli, ta fotka stěračů \"Peugeot\" je ta, co si myslím, že je? [Edited on 28/4/13 22:05 by Veverka] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Veverka : jj to je ona,ještě si to bral Roman kamerou,tak třeba to ještě někde bude Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 JJ Roman to bral kamerou Ale teď si myslím, že má tejden dovolený a relaxuje po sraze Citovat
Veverka Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Veverka : jj to je ona,ještě si to bral Roman kamerou,tak třeba to ještě někde bude No, jen aby díky té popularitě teď ty stěrače brzy nevzal někdo za své Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Když o tom přemýšlím.. potřeboval bych novej stěrač na traktor Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 TO né, ale soused by mi stěrač s nápisem Peugeot záviděl Citovat
slavik8 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Tady mám pár fotek ze srazu-moc jsem nefotil a je to z mobilu http://slavin1.rajce.idnes.cz/Prvni_Baziho_Peugeot_sraz/ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 editován příspěvek kde jsem dal link na fotky,byl tam špatný rok a pak po přepsání už nefunguje původní odkaz přidal jsem tam nový odkaz Citovat
ozzy1 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 zde je odkaz na fotky,soubor je poměrně obsáhlý a na videu se pracuje. http://www.uloz.to/xQqiGXXu/p1050402-zip Citovat
ChouLu Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Doplňuji fotky v plném rozlišení http://uloz.to/xarvR77K/pc-baziho-sraz-rar Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 taková jedna technická na Romana,to video co jsi točil - spanilka jak jsi byl na kopci,je pro soukromé účely nebo se to ještě zpracovává edit: nebo jsem ho přehlídnul [upravil dne 11/6/13 23:19 od Gabriel 307] Citovat
MilanF1 Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Již nějakou dobu visí na hlavní straně klubu reportáž ze srazu. Jelikož hlavní strana není příliš navštěvovaná, dávám sem odkaz. http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=478 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.