Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ChouLu: Já litoval, že jsem ji neviděl na autě, díky za foto. Veverka vypadá dobře. Myšák nedostal náhodou myš? :D

Odesláno

Chtěl jsem myšáka i schreeka.. ale pak se začali lidé vracet z orienťáku a najednou toho bylo moc a já už to nestihl :(

Odesláno

tak jsme kolem 17.00 dorazili domů.Ještě jsme si komplet prohlédli Macochu z dola. Plavba na lodičkách neměla chybu.

A nyní ke srazu: není co vyčítat. Švagr s rodinou maximálně spokojení.O nás ani nemluvím.Manželka celou cestu pěla chválu na organizaci a na to, jaká jsme fajn peugeotí parta.

Omluva a to velká Veverkovi za našeho Jakuba a jeho excesy. Petře, ještě jednou se Ti za něj omlouvám.

Fotky a video udělám, pouze prosím o trpělivost, mám toho nyní moc. Budu se snažit to mít co nejrychleji.

Za Ozzáky a Blešáky ještě jednou moc děkujeme organizátorům.

Romane, pokud budeš plánovat tu Bystřici, rád Ti budu nápomocen.

Odesláno

Romane, Lukáši, ostatní spoluorganizátoři v pozadí, všichni účastníci - Veverkovic moc děkují za prima sraz, snad jsme alespoň vlastní účastí trošičku přispěli do mlýna a ke zdaru super akce. Jediná snad jakoby výtečka, avšak za to orga-tým určitě nemůže, byla ta páteční dopravní situace snad na všech frontách. O to lepší bylo ale večerní pivo :D

Jinak nebudu reagovat úplně na všechno, spíš raději skoro na nic - jinak bychom tu byli ještě zítra. Snad jednu výslovnou: Ozzy1, díky, ale dál to neřeš, za mě je to v pohodě. Já jsem Kubovi pak už taky řekl své ;)

Organizační tým si zaslouší pochvalu před nastoupenou jednotkou, pod to se klidně podepíšu! :potlesk Prostě práce na :super

Veverková nechává taky pozdravovat a že si srazík taky moc hezky užila. Tak zas příště! :papa

P.S. Luki díky za veverku ;):super:potlesk

P.P.S. Gabrieli, ta fotka stěračů \"Peugeot\" je ta, co si myslím, že je? :aut

[Edited on 28/4/13 22:05 by Veverka]

Odesláno
Veverka : jj to je ona,ještě si to bral Roman kamerou,tak třeba to ještě někde bude ;):super

No, jen aby díky té popularitě teď ty stěrače brzy nevzal někdo za své :bacha

• O 1 měsíc později...
Odesláno

taková jedna technická na Romana,to video co jsi točil - spanilka jak jsi byl na kopci,je pro soukromé účely nebo se to ještě zpracovává :myslim;):D

edit: nebo jsem ho přehlídnul :myslim

[upravil dne 11/6/13 23:19 od Gabriel 307]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...