ChouLu Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Určitě doraž, budeš vítaný EDIT: Tak mi taky dorazil email z hotelu. Nejde mi o těch 200Kč za dva dny navíc, ale o princip.. jednou se rezervuji na přesný datum a za nějakou částku a najednou 3 týdny před akcí pošlou email, že cenu zvyšují... Tohle já udělat nějakému zákazníkovi s objednávkou, tak si bude ťukat na čelo a pošle mě do pr... Ale spočítaný to mají dobře.. v tuhle dobu už nic jiného hledat nikdo nebude a radši si připlatí Přesto mají na webu stále staré ceny [upravil dne 4/4/13 01:42 od ChouLu] Citovat
ChouLu Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 NÁKUP Z ESHOPU JE MOŽNÝ DO 18. DUBNA. POTÉ BUDOU KONTAKTOVÁNÍ LIDÉ, KTEŘÍ PROJEVILI ZÁJEM ABY POTVRDILI SPRÁVNOST SVÉ OBJEDNÁVKY. TENTO DATUM JE URČEN ABYCH VŠE STIHL OBJEDNAT A HLAVNĚ ABY MI OBJEDNÁVKA DORAZILA. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ Citovat
222johny222 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Neboj Lukyne...do tý doby to okno změřím Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Tak Medvědi se po rodinné radě z tohoto minisrazu musí odhlásit. Omlouváme se. Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 A je to konečné rozhodnutí? Mám vás smazat? Je to škoda, ale chápu to. Citovat
Veverka Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 předpokládam,že všichni z hotelu Rado dostali majla Dobrý den,chtěl bych Vám oznámit, že proběhla změna v cenách k letní sezoně tj. od 1. 4. Cena je 600 Kč za dvoulůžko, 800 Kč za trojlůžko.O této ceně jsem již mluvil s ostatními zájemci o ubytování v tomto měsíci a dohoda proběhla kladně, a proto doufám v kladné pochopení vzhledem k sezoně.Děkuji a v případě nesrovnalostí mě kontaktuje.Ullmann Taky mi to přišlo, a vidím to jako ChouLu. Ale nedá mi to a trochu je poškádlím Citovat
ChouLu Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Já jsem si s panem majitelem popovídal a nemá to cenu.. hledat IQ kde není je těžké... ty peníze mě nevytrhnou a ve výsledku nic nenadělám Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Romane - 100% nás smaž, mrzí mně to, ale nedá se svítit. Citovat
Veverka Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Email poslán, taxem zvědavej na odpověď Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 chlapy nenechte se voprcat, normalne jim napiste jakym zpusobem vam chteji vykompenzovat neeticke chovani . trval bych minimalne na 10%sleve z celkového ubytovani apod. tohle si nemůžou dovolit jen tak .to je na čoi jak delane či jak se ten urad jmenuje Citovat
ChouLu Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 A nejvíc mě ovšem dostává, že ceny na webu zůstávají stejné... Email kterým jsem reagoval a odpověď na něj... > Dobrý den, > Mrzí mě, že jsem nebyl o tomto faktu informován již při rezervaci. Takto bych ve svém oboru opravdu podnikat a měnit ceny nemohl. > Nicméně už mi nestojí za to to nějak řešit a s cenou souhlasím. > Ještě Vás chci upozornit, že na webu máte stále staré ceny. > Děkuji za odpověď. > S pozdravem Choutka A odpověď od majitele: Dobrý den, ceny se mění kvůli sezonám, návštěvnosti, množství ubytovaných, akcích, atd. toto je hotelnictví a nevím v jakém oboru podnikáte Vy, proto se snažím nastínit skutečnost, aby jste nebyl ze změn překvapen. Děkuji Vám za pochopení a akceptování změny. Ullmann Takže asi zacejtili kšeft, když nás tam je tolik [upravil dne 4/4/13 22:20 od ChouLu] Citovat
hrusa1990 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 už se to blíži a jak jezdim okolo Sloupsko-šošůvské jeskyně každe den, tak ještě furt tam je snih, je fakt že už 3 týdny jezdim na letnich a da se tam na nich dojed, občas těžko ale jde Citovat
Veverka Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Takže po mém mejlu mi pan Ullmann druhý den dopoledne volá a omlouvá se, že jako provozovatel s tím nic nenadělá, že to je rozhodnutí majitele, že jsou to nové ceny na letní sezonu a na netu visí ty staré, protože pán, co jim dělá web, to ještě nemohl předělat (nemoc/nepřítomnost či co). Tak jsem ho požádal, ať mi dá do mejlu, jaká je tedy \"aktuální cena\" a přišlo toto: \"Dobrý den, předem se omlouvám za změny v cenách a doufám, že tato událost neohrozila Vaši důvěru v naše služby. Cena by tedy byla 600 Kč za dvoulůžko včetně snídaní. V případě jakéhokoli dotazu mne neváhejte kontaktovat. Přeji hezký den. Ullmann\" Zajímavé je, že mi opakovaně tvrdil, že všichni ostatní s navýšením ceny souhlasili... Opravdu jste všichni, kdo máte rezervace v RADO, nové ceny již odsouhlasili? Bylo by zajímavé konfrontovat pána s realitou Citovat
ChouLu Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Jestli ty ceny budou jaké jsou na webu v době ubytování, tak se budu hodně dlouho zdráhat zaplatit Citovat
Pepito Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Ten mail mi taky přišel a váhal jsem zda tu rezervaci nezrušit,ale nakonec jsem přikývnul Taky to tak vidím jak to napsal ChouLu Bylo by docela zajímavé,kdybychom mu napsali,že pokud nedodrží ceny dané při rezervaci,že mu to odhlásíme,jestli by slevil Citovat
ChouLu Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Oni to mají moc dobře spočítané.. zrušení rezervace 15 dnů před datumem ubytování a déle je už 50% penále, 2-0 dnů je 100%... takže vlastně máme týden na zrušení... jak krásně to do sebe zapadá... Nicméně uvidím. Psal jsem dotaz na ČOI a čekám odpověď Citovat
Pepito Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Tak to jsem zvědavej co Ti ta ČOIka napíše Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.