Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Určitě doraž, budeš vítaný :papa

EDIT:

Tak mi taky dorazil email z hotelu. Nejde mi o těch 200Kč za dva dny navíc, ale o princip.. jednou se rezervuji na přesný datum a za nějakou částku a najednou 3 týdny před akcí pošlou email, že cenu zvyšují... Tohle já udělat nějakému zákazníkovi s objednávkou, tak si bude ťukat na čelo a pošle mě do pr...

Ale spočítaný to mají dobře.. v tuhle dobu už nic jiného hledat nikdo nebude a radši si připlatí :roll Přesto mají na webu stále staré ceny :bacha

[upravil dne 4/4/13 01:42 od ChouLu]

Odesláno

NÁKUP Z ESHOPU JE MOŽNÝ DO 18. DUBNA. POTÉ BUDOU KONTAKTOVÁNÍ LIDÉ, KTEŘÍ PROJEVILI ZÁJEM ABY POTVRDILI SPRÁVNOST SVÉ OBJEDNÁVKY. TENTO DATUM JE URČEN ABYCH VŠE STIHL OBJEDNAT A HLAVNĚ ABY MI OBJEDNÁVKA DORAZILA. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ :papa

Odesláno
předpokládam,že všichni z hotelu Rado dostali majla

Dobrý den,chtěl bych Vám oznámit, že proběhla změna v cenách k letní sezoně tj. od 1. 4. Cena je 600 Kč za dvoulůžko, 800 Kč za trojlůžko.O této ceně jsem již mluvil s ostatními zájemci o ubytování v tomto měsíci a dohoda proběhla kladně, a proto doufám v kladné pochopení vzhledem k sezoně.Děkuji a v případě nesrovnalostí mě kontaktuje.Ullmann

Taky mi to přišlo, a vidím to jako ChouLu. Ale nedá mi to a trochu je poškádlím ;)

Odesláno

Já jsem si s panem majitelem popovídal a nemá to cenu.. hledat IQ kde není je těžké... ty peníze mě nevytrhnou a ve výsledku nic nenadělám ;)

Odesláno

chlapy nenechte se voprcat, normalne jim napiste jakym zpusobem vam chteji vykompenzovat neeticke chovani . trval bych minimalne na 10%sleve z celkového ubytovani apod. tohle si nemůžou dovolit jen tak .to je na čoi jak delane či jak se ten urad jmenuje

Odesláno

A nejvíc mě ovšem dostává, že ceny na webu zůstávají stejné... :bojim

Email kterým jsem reagoval a odpověď na něj...

> Dobrý den,

> Mrzí mě, že jsem nebyl o tomto faktu informován již při rezervaci. Takto bych ve svém oboru opravdu podnikat a měnit ceny nemohl.

> Nicméně už mi nestojí za to to nějak řešit a s cenou souhlasím.

> Ještě Vás chci upozornit, že na webu máte stále staré ceny.

> Děkuji za odpověď.

> S pozdravem Choutka

A odpověď od majitele:

Dobrý den,

ceny se mění kvůli sezonám, návštěvnosti, množství ubytovaných, akcích, atd. toto je hotelnictví a nevím v jakém oboru podnikáte Vy, proto se snažím nastínit skutečnost, aby jste nebyl ze změn překvapen.

Děkuji Vám za pochopení a akceptování změny.

Ullmann

Takže asi zacejtili kšeft, když nás tam je tolik :bojim

[upravil dne 4/4/13 22:20 od ChouLu]

Odesláno

už se to blíži a jak jezdim okolo Sloupsko-šošůvské jeskyně každe den, tak ještě furt tam je snih, je fakt že už 3 týdny jezdim na letnich a da se tam na nich dojed, občas těžko ale jde

Odesláno

Takže po mém mejlu mi pan Ullmann druhý den dopoledne volá a omlouvá se, že jako provozovatel s tím nic nenadělá, že to je rozhodnutí majitele, že jsou to nové ceny na letní sezonu a na netu visí ty staré, protože pán, co jim dělá web, to ještě nemohl předělat (nemoc/nepřítomnost či co). Tak jsem ho požádal, ať mi dá do mejlu, jaká je tedy \"aktuální cena\" a přišlo toto:

\"Dobrý den, předem se omlouvám za změny v cenách a doufám, že tato událost neohrozila Vaši důvěru v naše služby. Cena by tedy byla 600 Kč za dvoulůžko včetně snídaní. V případě jakéhokoli dotazu mne neváhejte kontaktovat. Přeji hezký den. Ullmann\"

Zajímavé je, že mi opakovaně tvrdil, že všichni ostatní s navýšením ceny souhlasili... Opravdu jste všichni, kdo máte rezervace v RADO, nové ceny již odsouhlasili? Bylo by zajímavé konfrontovat pána s realitou :D

Odesláno

Ten mail mi taky přišel a váhal jsem zda tu rezervaci nezrušit,ale nakonec jsem přikývnul :roll

Taky to tak vidím jak to napsal ChouLu :super

Bylo by docela zajímavé,kdybychom mu napsali,že pokud nedodrží ceny dané při rezervaci,že mu to odhlásíme,jestli by slevil :myslim:papa

Odesláno

Oni to mají moc dobře spočítané.. zrušení rezervace 15 dnů před datumem ubytování a déle je už 50% penále, 2-0 dnů je 100%... takže vlastně máme týden na zrušení... jak krásně to do sebe zapadá... Nicméně uvidím. Psal jsem dotaz na ČOI a čekám odpověď :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...