Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud jde o tu uvažovanou exkurzi ve firmě Trido, potřeboval bych znát předběžný zájem - zda vůbec je, aby mělo smysl to domlouvat. Musím to poladit trochu předem, protože to tu firmu taky trochu váže.

Jaxe tak koukám do úvdoního příspěvku na ubytované, v pátek hodlají dorazit (kromě nás) patrně pouze posádky Ozzy1 a Gabriel. Dejte prosím vědět, i vy ostatní (třeba ChouLu), zda-li byste měli vážný zájem :papa

Odesláno

za posádku Gabriel 307: my taky nevíme kdy dorazíme v pátek tak asi taky bez exkurze

edit: i když jsem psal,že ke srazu by byla exkurze + ;)

[upravil dne 20/3/13 09:17 od Gabriel 307]

Odesláno

My dorazíme na sobotní program a budeme spát ze soboty na neděli v \"Levném ubytování Jedovnice\"(mám ho rezervované) abych si mohl dát pívečko :D:papa

[upravil dne 20/3/13 18:36 od Pepito]

Odesláno

Elton - školení neomlouvá:bojim:bacha:D. Škoda že nedorazíš.

222johny222 - snad budeš moci přijet.

Pokusím se zajistit k sobotnímu večernímu pivečku něco dobrého z grilu.

Pokud by ta exkurze byla, tak bych se šel podívat, ale asi bude malý zájem:myslim.

[upravil dne 21/3/13 02:49 od Roman Bazi]

Odesláno

No na můj první sraz v životě - myšleno klubový :D, jsem nahlášen na Beroun, 14 dní před Moravou, ale rád bych i k vám. Teda všechno se bude odvíjet od toho, jak se ke mně, jako k nováčkovi, zachovají \"staří bardi\" - doufám, že tolerantně a shovívavě :) - takže zatím bych to asi viděl do váhajících s doufáním a pevnou vírou v to, že po 13.dubnu se přehodím do přihlášených :) A jinak doufám, že se konečně dozvím, co mi už téměř pět let \"klepe\" po kapotou - je to ta klikovka nebo není? :myslim - ...\"stále klepe, stále klepe - už téměř 40 tis.km - stále klepe - pořád jezdí :roll - za což jsem samozřejmě rád:) Takže zatím díky a mějte se :)

\"Pežódezerosís\" - 1 osoba (bez přítulkyně ...stále se hledá, stále se hledá :bojim)

Odesláno

VOROS: Ničeho se neboj, každý nováček je vítán a vůbec nerozeznáváme, zda je to jeho první nebo desátý sraz. Začlenění bude v pohodě, jen nesmíš celou dobu sedět v autě :D. Do Moravského Krasu se také chystám, tudíž již tam uvidíš známé tváře ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...