Přema Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Uvidíme co na to Nanjua , čím bude chtít jet...či SW nebo 206..... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Koukám že pro některé případy by bylo lepší žít ve třech co? Citovat
Přema Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Jedině že by 3tí auto řídil náš pejsek....:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 no tak ze bych vzal taky coupe, at konecne nezavodim s vysavacem :D:D:D Citovat
Přema Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 coupe je větší vysavač než SW..... to víš 2 turba jsou 2 turba:D:D:D:papa Citovat
Mildasek Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Rád bych dorazil. Snad do toho nevleze...:) Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Je to jeho první sraz, tak detaily mu ještě unikají ale určo se to doladí času je přes dva měsíce, takže každý by si měl napsat na kterou bude chtít jít a už zná počet účastníků... a třeba týden před prostě rozhodnout kdo přijede a kdo ne a objednat to :bacha:bacha:bachadetaily unikají:bacha:bacha:D:D:D Teď vážně, znamenám si vás. Mysak_Bob, ChouLu, Veverka a Medvěd dostanou na srazu banána:D. Tož, za připomínky jsem rád. O tom, jaký okruh kdo půjde, jsem chtěl nechat hlasovat až příští týden, tento už toho mám moc. Původně jsem vás chtěl nechat hlasovat, do které jeskyně půjdeme. Jestli Výpustek, Kateřinská, Balcarka, atd. Ale pak jsem vybral Sloupsko-šošůvské proto, že je tam více možností, a vy si vyberete. Když si budete moci vybrat alespoň něco, nebudete mít pocit, že vás omezuji:D, a nebudete remcat:D. Jsem rád, že nejsme v penzionu U Hraběnky. Vypadá to na slušnou účast, a 40 klubáků už by se tam asi nevydalo. Místo srazu jsem zatím také neurčil, protože bude zřejmě u jeskyně, takže ušetříme čas, když nebudeme přejíždět, a nebudu muset posouvat oběd. Prohlídka jeskyně by začala v 10h. Spanilá jízda bude od jeskyně k restauraci, možná s nějakým prodloužením. JJEENNDDAA:papa - přesunul jsem Tě do přihlášených, souhlas? Přema:papa a Mildasek:papa, dal jsem vás do přihlášených, souhlas? Citovat
Mysak_Bob Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 ja banany nerad, muzu dostat mandarinku (kdyz uz to ma byt tropicke ovoce) ? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Jasně že souhlas. Všichni chceme jet akorát Kačka (1.5) se nevyjádřila :-D. Pokud do toho nevleze nějaká finanční tíseň tak není co řešit.. Vždyť je to kousek Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 ja bych si dal banana nebo pomelo jinak už se mooooc těším Citovat
ChouLu Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Počkat proč já dostanu banána, když největší bordel tady dělá Davídek Jinak já bych chtěl do jeskyně z které taky ještě někdy vylezu Citovat
Veverka Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Doutníky, rum a pomeranče - to je karibská životní filozofie Citovat
davidekcz Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Počkat proč já dostanu banána, když největší bordel tady dělá Davídek Jinak já bych chtěl do jeskyně z které taky ještě někdy vylezu ChouLu: :bacha:bacha:bacha:bacha:D:D jinak názor na jeskyni mám stejnej :D [upravil dne 11/2/13 23:55 od davidekcz] Citovat
t99 Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Pokud se tam ukáže nějakej 207čkář tak bych dojel :-) Citovat
ozzy1 Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Koukej přijet i kdyby jsi tam byl jedinej s 207mou. Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Tak mám pocit, že se Roman asi lekl... Už jsem ho tu ve vláknu neviděl snad dva týdny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.