Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třeba já, změna avataru, pak podpisu a potom i nicku :D jinak určo napiš Kurtovi ;):papa

A co že měníš? Kvůli modelu auta? Ať nedopadneš jak já, za rok budeš chtít zase změnu :D

[upravil dne 31/1/13 21:15 od lukaro]

Odesláno

No to je mazec, to bude každej měnit nick podle auta. Není lepší si dát něco bez modelu auta, za chvili budeš chtí 407, pak 508 a nedejbože 815:myslim

Každej tě zná jako 106sťáka tak být tebou tak jím zustanu. co na tom že jezdiš v jiným autě, takovejch tu je

[upravil dne 31/1/13 21:17 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Změna nicku je hodně divná, nechápu, proč to někdo chce a ani proč to někdo udělá. Pod určitým nickem jsou ty lidi známí a najednou změna. Jak píše Lukáš_307 alias lukaro tak ten si změnil všechno a pak je dost problém se v tom orientovat.

Ale když to jde u někoho, tak by to mělo jít i u Tebe.

Edit:

Jednoznačně souhlasím s Hurvajzem. Jednou si někdo nějaký nick vybral, tak proč ho teď měnit? Kolikrát za život se dáváte přejmenovat? A to Vám jméno vybrali rodiče a příjmení si nevybírá nikdo. Nechápu to.

[upravil dne 31/1/13 21:20 od Bigbadjohn]

Odesláno

Radek to má dobrý, dřeváky jsou pořád dřeváky, ten měnit nick nebude.

Já naštěstí mám univerzální nick, který používám všude, nerad vymýšlím něco nového :D

Odesláno

Mě to vtipné nepřijde. Když je někdo na klubu týden a má 3 příspěvky, ať si mění co chce. Ale někdo na klubu známý by se měnit neměl. Tím myslím i Lukáše.

Odesláno
Mě to vtipné nepřijde. Když je někdo na klubu týden a má 3 příspěvky, ať si mění co chce. Ale někdo na klubu známý by se měnit neměl. Tím myslím i Lukáše.

Máš pravdu.. Byla už od začátku moje blbost si dávat modelovou řadu do nicku, uznávám... Ale admini to vyřešili solidně tím, že mi pod nový nick dopsali starý, takže pořád každý ví, kdo jsem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...