Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já o něm vážně uvažuji. Jen nevím, když mám tablet, současný telefon i TV od Samsungu a všechno spolu krásně spolupracuje, jestli mám měnit značku. Navíc se mi tam (na videu) nelíbí ten kulatý knoflík na boku. Ale jak znám Sony, ve skutečnosti to bude designový klenot.

Jinak děkuji za Tvůj příspěvek, který je k věci, spammere ;)

[upravil dne 20.2.2013 16:40 od Peta]

Odesláno

Mě se docela líbí. Já chci teď jít do Samsungu a to mám teď xperii :D

Ale trošku jinou třídu. Ale musím, říct, že tnehle se mi opravdu líbí, tak trošku popřemýšlím a ještě uvidím co vyhraje... :D:myslim

Odesláno

Měl jsem Nokii 5530 xpressmusic,ale před třemi týdny mi umřela :(

Tak jsem si pořídil zase Nokii-Lumii 800 (jinou značku ani neznám),ale jsem z ní dost zklamanej.Vždycky jsem tvrdil,že je Nokie intuitivní,ale měním názor :grr

Složitá synchronizace s PC(program ZUNE),nelze nastavit jiné nastavení upozornění zpráv než to co je v mobilu,na vyzvánění musí být skladba kratší jak 40s aby šla upravit pro vyzvánění,neexistuje výpis zpráv(čas a délka hovorů),fotky jsou méně kvalitní(většinou nezaostřené-rozmazané),u fotek není čas pořízení,u zpráv je pouze klávesnice qwerty,chybí mi T9,nenabízí slovník slov(nepamatuje si již použitá slova).No je toho víc :bacha

Ale jsou i funkce které se mi líbí-velký čitelný display,prohlížení internetu..

Asi půjdu zpátky do 5530 :myslim

Já vím,pokrok nezastavím,ale jak tady na fóru někdo napsal,že čím novější a \"chytřejší\" auto nemá \"duši\",tak je to i s mobilem :roll:myslim:papa

Odesláno

Kluci, nic proti, ale tohle není vlákno o nokiích. Založte si dyžtak všeobecnej pokec o mobilech.

Mělo by to být o SIII nebo androidu.....

Díky za respektování

Odesláno
Takže co si tedy mám nechat dát radši? :)

Z môjho pohľadu, je výber celkom ľahký\" ...

WP8 je rýchlejšia, a to značne, telefon je svižný, rýchli, nepridrháva sa ani trocha i to pri značne slabšom HW ...

HTC 8S ide citelne sviznejsie, a lepsie ako Galaxy S3. Pritom HTC ma 1GHZ 2 jadro, 512 MB ram a S3 má tusim 1,6 GHZ 4 jadro a 1 GB ram :/

Android je naročnejšie. Navyše sa mi ovela viac páčia tie \"dlaždice\" na uvdonej obrazovke, ktore si vieš uplne presne urobiť podľa tvojich potrieb, a môžeš mať hlavnú obrazovku rolovaciu. Navyše su tie dlaždice inteligentné, a zobrazujú ti aj aktuality. Tým pádom skoro menu tel. nepotrebujem.

Bateria je na tom lepšie, WP8 dokáže naozaj v pohode bežať 2 dni, dovolím si povedať, že aj ten 3 tí by zvládol ... U S3 by som mal s 2 dnami problém ...

Ale holí fakt je ten, že s aplikáciami to je žalostné ... Preto je otázka, čo od telefonu očakávaš.

Pokial maily, prezeranie webu, telefon, SMS, nejaky messenger, facebook, resp. ine socialne siete, nejake doplnkove aplikacie, tak by som šiel teraz na tvojom mieste do WP8 ... Idealne by som možno počkal na Lumiu 620 tku = ktora ma hlavne vyhodu oproti 8S od HTC v tom, že má offline navi zdarma ... Pokial nie, tak s 8s som spokojny, uzky, tenky, slusne vydrzi, display tak akurat 4 palce, HW spust fotaku, zadny kryt je nejaky \"pogumovany\" takze nesmyka sa, unibody telo, proste za mna je na bezne uzivanie super.

Na druhej strane ja mam kopu aplikacii rad ... Takze v dnesnom stave, by som si ja asi este stale vybral Android, kvoli tomu velkemu mnozstvu veci, co na to je ... Ale to je u kazdeho individualne, niektory z nas nepouzivaju ani vsetko co som hore vymenoval ...

Odesláno

Díky za výčet, aplikace mě moc neberou, takže bych si vystačil. Ještě mě ale napadá můj oblíbený požadavek - propojení s notebookem po kabelu, kvůli netu, když chci telefon použít jako modem. Vím, že to jde bezdrátově, ale tenhle požadavek je kvůli výdrži baterky... občas beru notebook s připojením do míst, kde není elektrika, ale musím být schopen několik hodin dělat s připojením, aniž by se mi vybil telefon.

Odesláno

Tak jako standard se u nás dává S3 nebo S3 mini, pokud bych chtěl něco jiného, musí se to kupovat zvlášť. Tak co? S3 mini se mi líbí velikostí, jak moc je to horší než S3?

Odesláno
Hm, toho jsem se obával. S3 je zase hodně veliká, přezdívaj tomu pádlo...

Svý Xperii říkám pádlo.

Motoroly vždy byly pazourek. d160 nebyla, fakt nebyla, baby-pazourek. :papa

Odesláno

d160 - fakt bys sní umlátil i slona.

Dneska se displaye neskutečně rozšiřují - ať už se to týká rozlišení nebo úhlopříčky.

Je to jen na tobě. :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...