Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jejda trošku jsem se usek a koukal jsem na ty Minimaxovy - to jsou jen půlky ne?

no bude to docela sranda pokud přiveze 7lidí 7hermelínu, tak pokud každej dá 7hermoušu tak to bude nářez:aut

Odesláno
Původně zaslal: mk405

jejda trošku jsem se usek a koukal jsem na ty Minimaxovy - to jsou jen půlky ne?

no bude to docela sranda pokud přiveze 7lidí 7hermelínu, tak pokud každej dá 7hermoušu tak to bude nářez:aut

No já s sebou vezu i manželku a protože pomáhala s nakládáním, tak jsem jí slíbit podíl na zisku!:D

Takže při případné nevolnosti v tom alespoň nebudu sám!:aut

Odesláno

Jenom informativně, kolik že lidí se se svými vzorky zúčastní soutěže o nejvykutálenějšího Hermáče??????

1. Netopýrka

2. Minimaxa

3. MK 405

4. Kurt

5. Medvěd

Někdo další?

Pokud budem měnit vzorky kus proti kusu, tak abych věděl kolik naložit

Odesláno

tam mi bylo vysvětleno že všichni mají celých 7 kusů čili 14 půlek, no to bude rachot protože pokud se najde 7 lidí tak to bude prostě 7ks na člověka a to 7x120g = 840g sýra na hlavu to bude nářez:aut mě to příjde nějak moc velké sousto. Podle mě by půlka na hlavu byla až až... ale zaležína ostatních.

Jinak vyrábý se i 1kg hermelín (1ks) co jich pár naložit :o:aut:D:D:D

a našel jsem si na vás speciální receptík: Hermouš se špekáčkama :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Vvitty: asi vyrazím z Prahy kolem třetí, ještě to nemám vymyšlené do detailu, to se ještě doladí :¨)

Každopádně Hermouši dojedou do Šebetova v plné sestavě :P

a nechces jet s nama? :D

ze bysme dali pozor aspon aby se ty hermousi nevrhnuli na tebe :D

Odesláno

Tak hlásím, že včera moje ručičky naložily 10 ks Hermadúru (120 g) a též 7 ks Romadúru - to vše pečlivě promazáno Chilli česnekem, naloženo do oleje a dokořeněno

Odesláno

tak jsem taky něco spáchal, doufám že to bude jedlé je tam 8ks hermoušů a 4 špekáčky ale nějakej určitě do šebetova nevydrží :D jo a vyšlo to přesně na 4l flašku.

3.jpg

mk:papa

[upravil dne 11/7/05 mk405]

Odesláno

Zdravíčko hermožrouti.. sice nemám fotečku, ale naloženo už mám nějakou dobu taky. Své dílo jsem nazval \"Majkieho propálený píst aneb co dokáže vysoké oktanové číslo\" :D

No prostě můj Hermetik bude přinejmenším příjemně pikantní..:mrk tak jak to mám rád.. fotku se pokusím ještě dodat..

Tak zdar a sílu.. najdeš v sýru.. Nebo jak to bylo.

Odesláno
Původně zaslal: mk405

no ještě že o tý induloně píše žena.......jinak bych do šebetova radči nejel :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Taky jsem se lekl až mi změkl... :D

Odesláno

Tak mám už i fotky svého výtvoru, jenom jsem bambula a neumím je sem do příspěvku vložit. Můžete se mrknout na mém profilu... ID 1624, chcete-li

Docela mě štve, že jsem na to jak to tam vložit nepřišel... Grrrr...

Odesláno
Původně zaslal: Majkie

Tak mám už i fotky svého výtvoru, jenom jsem bambula a neumím je sem do příspěvku vložit. Můžete se mrknout na mém profilu... ID 1624, chcete-li

Docela mě štve, že jsem na to jak to tam vložit nepřišel... Grrrr...

Tak alespoň odkaz:

Tady první a druhý

Nechápu proč nejdou zobrazit přes . :myslim

Odesláno

Začíná mě mrzet, že Hermouš nejím...

Ostré to já rád, mňamky mňam...

Aneb jak říká Marcinko: \"Jídlo u kterého se člověk nezapotí není pořádné jídlo.\"

Odesláno

Já včera na ty svoje bambuly koukala a už ta parika uvnitř hermoušů trochu pustila barvu, že nejsou takoví bledulkové, ale tak hezky proložený cibulí a papričkama jako Majkie je nemam :o bomba....

Dneska jdu nakoupit proprietky (tácky, ubrousky a spol.), aby to mělo trochu úrověň :mrk:mrk;)...a taky ještě nemám cenu pro vítěze :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...