Netopýrka Odesláno 8. červenec 2005 Autor Odesláno 8. červenec 2005 ...já jsem dokonce ČTRNÁCTIPRDELATÁ ;):D:P:P:P:P:P:P Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červenec 2005 Autor Odesláno 8. červenec 2005 Vvitty: asi vyrazím z Prahy kolem třetí, ještě to nemám vymyšlené do detailu, to se ještě doladí :¨) Každopádně Hermouši dojedou do Šebetova v plné sestavě Citovat
mk405 Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 jejda trošku jsem se usek a koukal jsem na ty Minimaxovy - to jsou jen půlky ne? no bude to docela sranda pokud přiveze 7lidí 7hermelínu, tak pokud každej dá 7hermoušu tak to bude nářez:aut Citovat
Kurt Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Původně zaslal: mk405 jejda trošku jsem se usek a koukal jsem na ty Minimaxovy - to jsou jen půlky ne? no bude to docela sranda pokud přiveze 7lidí 7hermelínu, tak pokud každej dá 7hermoušu tak to bude nářez:aut No já s sebou vezu i manželku a protože pomáhala s nakládáním, tak jsem jí slíbit podíl na zisku! Takže při případné nevolnosti v tom alespoň nebudu sám! Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Jenom informativně, kolik že lidí se se svými vzorky zúčastní soutěže o nejvykutálenějšího Hermáče?????? 1. Netopýrka 2. Minimaxa 3. MK 405 4. Kurt 5. Medvěd Někdo další? Pokud budem měnit vzorky kus proti kusu, tak abych věděl kolik naložit Citovat
mk405 Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 tam mi bylo vysvětleno že všichni mají celých 7 kusů čili 14 půlek, no to bude rachot protože pokud se najde 7 lidí tak to bude prostě 7ks na člověka a to 7x120g = 840g sýra na hlavu to bude nářez:aut mě to příjde nějak moc velké sousto. Podle mě by půlka na hlavu byla až až... ale zaležína ostatních. Jinak vyrábý se i 1kg hermelín (1ks) co jich pár naložit :aut:D:D:D a našel jsem si na vás speciální receptík: Hermouš se špekáčkama Citovat
mk405 Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 tak stále platí ta hromada 7ks hermoušů? tak asi jo jdu to narvat do skla Citovat
Vvitty Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 Původně zaslal: Netopýrka Vvitty: asi vyrazím z Prahy kolem třetí, ještě to nemám vymyšlené do detailu, to se ještě doladí :¨) Každopádně Hermouši dojedou do Šebetova v plné sestavě a nechces jet s nama? ze bysme dali pozor aspon aby se ty hermousi nevrhnuli na tebe Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 Tak hlásím, že včera moje ručičky naložily 10 ks Hermadúru (120 g) a též 7 ks Romadúru - to vše pečlivě promazáno Chilli česnekem, naloženo do oleje a dokořeněno Citovat
mk405 Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 ježíšku nám bude zle, kdo to všecho sní? Citovat
mk405 Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 tak jsem taky něco spáchal, doufám že to bude jedlé je tam 8ks hermoušů a 4 špekáčky ale nějakej určitě do šebetova nevydrží jo a vyšlo to přesně na 4l flašku. mk:papa [upravil dne 11/7/05 mk405] Citovat
Majkie Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Zdravíčko hermožrouti.. sice nemám fotečku, ale naloženo už mám nějakou dobu taky. Své dílo jsem nazval \"Majkieho propálený píst aneb co dokáže vysoké oktanové číslo\" No prostě můj Hermetik bude přinejmenším příjemně pikantní.. tak jak to mám rád.. fotku se pokusím ještě dodat.. Tak zdar a sílu.. najdeš v sýru.. Nebo jak to bylo. Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červenec 2005 Autor Odesláno 12. červenec 2005 ....díky.... ....pro jistotu beru s sebou dvě indulony, bude dobré si ten zadek namazat, abychom při tom průjmu neměli opruzeniny :) :D:D:D:D:D:D Citovat
mk405 Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 no ještě že o tý induloně píše žena.......jinak bych do šebetova radči nejel :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Majkie Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Původně zaslal: mk405 no ještě že o tý induloně píše žena.......jinak bych do šebetova radči nejel :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Taky jsem se lekl až mi změkl... Citovat
Majkie Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Tak mám už i fotky svého výtvoru, jenom jsem bambula a neumím je sem do příspěvku vložit. Můžete se mrknout na mém profilu... ID 1624, chcete-li Docela mě štve, že jsem na to jak to tam vložit nepřišel... Grrrr... Citovat
Dave_k Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Původně zaslal: Majkie Tak mám už i fotky svého výtvoru, jenom jsem bambula a neumím je sem do příspěvku vložit. Můžete se mrknout na mém profilu... ID 1624, chcete-li Docela mě štve, že jsem na to jak to tam vložit nepřišel... Grrrr... Tak alespoň odkaz: Tady první a druhý Nechápu proč nejdou zobrazit přes . Citovat
mk405 Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 to bude saigon když vidím ten česnek a to červené na sýru to budem:mad: :D:D asi budu mít nejemnější dávku hermoušů Citovat
Gotrek Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Začíná mě mrzet, že Hermouš nejím... Ostré to já rád, mňamky mňam... Aneb jak říká Marcinko: \"Jídlo u kterého se člověk nezapotí není pořádné jídlo.\" Citovat
Netopýrka Odesláno 14. červenec 2005 Autor Odesláno 14. červenec 2005 Já včera na ty svoje bambuly koukala a už ta parika uvnitř hermoušů trochu pustila barvu, že nejsou takoví bledulkové, ale tak hezky proložený cibulí a papričkama jako Majkie je nemam bomba.... Dneska jdu nakoupit proprietky (tácky, ubrousky a spol.), aby to mělo trochu úrověň :mrk;)...a taky ještě nemám cenu pro vítěze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.