Netopýrka Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 ...dočasných členů Clubu Ano, to jsou ONI: Chris Adams, Vin, Chico, Bernardo O´Reilly, Lee, Harry Luck a Britt... ...dnes se spojili, aby v žáru šebetovské pouště zemřeli v hrdinském boji proti Calverově bandě - t.č. přejmenované na Peugeot club... ...snad jsem to nepřehnala a snad to bude k jídlu. :mrk [upravil dne 5/7/05 Netopýrka] [upravil dne 5/7/05 Netopýrka] Citovat
JunEAu Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 Zabiram si Britta, jestli bude tak sladkej jako to jmeno, neni co resit :-) Btw. Netopejrova, budu moct vypit aspon ten lak ? Predpokladam, ze kusanci na me nezbydou... :-) Citovat
Netopýrka Odesláno 5. červenec 2005 Autor Odesláno 5. červenec 2005 JunEAu, já nemám slov....:D:D Lak si klidně vypij...upozorňuji, že jde o 100%ní roztok oleje a v kempu prý je jen suchý záchod...:mad: Citovat
JunEAu Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 jako kuciii kulaty vypadaj dobre takhle za tim plexisklem :-) tesim se na konzumaci, ocekavam vysostny gurmansky zazitek ! :-) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 Je tam suchý záchod nebo mají na záchodě sucho??? Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červenec 2005 Autor Odesláno 6. červenec 2005 to nefim nechám se překvapit Citovat
mk405 Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 pokud se dobře pamatuji tak tam je mokrej záchod:super a koukám že se jede i na image a budu muset ještě s plašit nějakou lepší sklenici :myslim Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červenec 2005 Autor Odesláno 6. červenec 2005 ...na sklenici se vyprdni! Já si ji musela koupit, protože jsem před měsícem odvezla všechny sklenice mamině na okurky a nezbyla mi doma ani jedna jediná, a tuhle aspoň budu moct použít víckrát.... Citovat
JunEAu Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 mk405: No vzdyt to musi byt komplexni zazitek, takze nejnom chut, ale i barva a tvar a buhvicojeste, takze poradnou sklenici, ubrousky, nerezove noze a cerstvej krupavej chleba.... gastronomie je tezkej sport, tak se snaz :-))) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 A hlavně dostatečnou zásobu T-P. Citovat
Medvěd Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci A hlavně dostatečnou zásobu T-P. Tím T-P myslíš asi panapr, že jo - nechápu, k čemu potřebuje Hermelín Technickej Průkaz (jedině, že bychom Technické Průkazy Hermelínům vydávali po degustaci) Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červenec 2005 Autor Odesláno 7. červenec 2005 TENTOKRÁT PŘIPRAVIL MISTR ŠÉFKUCHAŘ MINIMAXA! :mrk:mrk:mrk:mrk :super:super:super:super:super:super:super Citovat
mk405 Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 dnes jdu na nákup a zítr budu páchat Citovat
mk405 Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 ještě koupá že ten hermouš ve sklenici je nějakej tenkej to je asi jen půlka, ne? takže když jich máte 7ks tak to je jako 7ks půlek??? mk:papa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Původně zaslal: mk405 ještě koupá že ten hermouš ve sklenici je nějakej tenkej to je asi jen půlka, ne? takže když jich máte 7ks tak to je jako 7ks půlek??? mk:papa no povím ti to takhle, Netopejrová má 7 půlek, páč má malou sklenici a já mám 8 celejch/16půlek páč sem to naložil do sudu :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červenec 2005 Autor Odesláno 8. červenec 2005 ...já mám poctivejch 7 celých hermoušků.:P:P Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: mk405 ještě koupá že ten hermouš ve sklenici je nějakej tenkej to je asi jen půlka, ne? takže když jich máte 7ks tak to je jako 7ks půlek??? mk:papa no povím ti to takhle, Netopejrová má 7 půlek, páč má malou sklenici a já mám 8 celejch/16půlek páč sem to naložil do sudu :D:D Já myslel, že Netopýrka má jen 2 půlky To je teď jako Lenka Sedmiprdelatá??? Citovat
Vvitty Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Hele, a kdy ty odletas smer Sebetov? Ze bysme ti delali cestny doprovod (a treba vyridili nektereho ze 7 padouchu uz cestou ) ciao Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Původně zaslal: Netopýrka ...já mám poctivejch 7 celých hermoušků.:P:P jéžíšku promiň mi to děvče, já zapoměl, šak tys mi to říkala, že jsi je rozkrojila a pak zase složila. njn, mám sklerózu Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Doporučuju starý babičkovský zavařovačky + hermelíny od Sadety, páč je vyrábí dle komunistických norem, a tedy sou velikostně přesně do těch zavařovaček. 1 Zavařovačka = 4 hermy (včetně ostatních doplňků) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.