Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...dočasných členů Clubu ;)

Ano, to jsou ONI: :roker Chris Adams, :roker Vin, :roker Chico, :roker Bernardo O´Reilly, :roker Lee, :roker Harry Luck a :roker Britt...

...dnes se spojili, aby v žáru šebetovské pouště zemřeli v hrdinském boji proti Calverově bandě - t.č. přejmenované na Peugeot club...

...snad jsem to nepřehnala a snad to bude k jídlu. :mrk :mrk :mrk

hermousek.jpg

[upravil dne 5/7/05 Netopýrka]

[upravil dne 5/7/05 Netopýrka]

Odesláno

Zabiram si Britta, jestli bude tak sladkej jako to jmeno, neni co resit :-)

Btw. Netopejrova, budu moct vypit aspon ten lak ? Predpokladam, ze kusanci na me nezbydou... :-)

Odesláno

pokud se dobře pamatuji tak tam je mokrej záchod:super

a koukám že se jede i na image a budu muset ještě s plašit nějakou lepší sklenici :o:myslim

Odesláno

...na sklenici se vyprdni! Já si ji musela koupit, protože jsem před měsícem odvezla všechny sklenice mamině na okurky a nezbyla mi doma ani jedna jediná, a tuhle aspoň budu moct použít víckrát....;)

Odesláno

mk405: No vzdyt to musi byt komplexni zazitek, takze nejnom chut, ale i barva a tvar a buhvicojeste, takze poradnou sklenici, ubrousky, nerezove noze a cerstvej krupavej chleba.... gastronomie je tezkej sport, tak se snaz :-)))

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

A hlavně dostatečnou zásobu T-P.

Tím T-P myslíš asi panapr, že jo - nechápu, k čemu potřebuje Hermelín Technickej Průkaz (jedině, že bychom Technické Průkazy Hermelínům vydávali po degustaci)

Odesláno
Původně zaslal: mk405

ještě koupá že ten hermouš ve sklenici je nějakej tenkej :o to je asi jen půlka, ne? takže když jich máte 7ks tak to je jako 7ks půlek???:myslim mk:papa

no povím ti to takhle, Netopejrová má 7 půlek, páč má malou sklenici :P a já mám 8 celejch/16půlek páč sem to naložil do sudu :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Původně zaslal: mk405

ještě koupá že ten hermouš ve sklenici je nějakej tenkej :o to je asi jen půlka, ne? takže když jich máte 7ks tak to je jako 7ks půlek???:myslim mk:papa

no povím ti to takhle, Netopejrová má 7 půlek, páč má malou sklenici :P a já mám 8 celejch/16půlek páč sem to naložil do sudu :D:D:D

Já myslel, že Netopýrka má jen 2 půlky :myslim To je teď jako Lenka Sedmiprdelatá??? :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

...já mám poctivejch 7 celých hermoušků.:P:P:P

jéžíšku promiň mi to děvče, já zapoměl, šak tys mi to říkala, že jsi je rozkrojila a pak zase složila. njn, mám sklerózu :D

Odesláno

Doporučuju starý babičkovský zavařovačky + hermelíny od Sadety, páč je vyrábí dle komunistických norem, a tedy sou velikostně přesně do těch zavařovaček. 1 Zavařovačka = 4 hermy (včetně ostatních doplňků) :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...