Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

objednávky dětských klubových triček

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že poptávka tu byla nabízím možnost objednání dětských klubových triček. Ten kdo bude mít zájem prosím o příspěvek s uvedením velikosti a počtem trik.

Triko vzhled:

Triko vychází z vzhledu a materiálu jako dospělé pánské triko NAVY s tím, že navíc je na zádech logo klubu, a že všechny identifikace klubu tedy lev na levem prsu, domena na rukávu a logo na zádech jsou potisk v bílé barvě.

barva navy

100% bavlna 150g/m2 kulatý výstřih, krátký rukáv

velikosti:

98 - 104

110- 116

122-128

134-140

146-152

158-164

cena řádný člen 150,-/kus

cena čestný člen 180,-/kus

tohle vlákno bude uzavřeno 10.2.2013 , následně se trika objednají (vyroba a dodání do 3-4tydnů)+nechám vyrobit +2ks od každé velikosti, pak to vložím do eshopu a dám info, že je možno si trika již objednat a případně k tomu přiobjednat i něco dalšího.

Připomínám, že při objednávce nad 500,- je poštovné zdarma.

Odesláno

Myslím si, že by asi pořídil i Jarouš pro Karolinku, ale nemůžu rozhodovat za něj.

Každopádně taky mně mrzí nezájem

P.S.

Psát do vlákna o DĚTSKÝCH tričkách proč nejsou v e-shopu trika XXXL mi přijde lehce mimo mísu - jednak by se v takovém běžné dítě ztratilo a jednak o tomhle problému TJBSPT jistojistě ví.

[upravil dne 28/1/2013 23:11 od Medvěd]

Odesláno

Cinicman : tiež som kúpil malému tričko na Kokoříně a stále mu je veľké :D (v októbri mal 2 roky)

edit.preto objednávam menšie :D

[upravil dne 2/2/13 14:54 od Gabriel 307]

Odesláno
oldo ty trika jsou teměř za nákup, jsou velmi kvavalitní , mě přijde že byste chtěli všechno nejlíp zadarmo.

Zadarmo samozřejmě ne!!! 3Skoda, že jsou jen dětské velikosti:D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...