Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všektých kolegov..

Chcel by som sa informovať, či má niekto z vás nainštalovanú LCD opierku hlavy v P407. Máte niekto skúsenosti s montážou, ťahaním káblov a pod? Vie taká opierka pevne držať v pôvodných otvoroch?

jedná sa mi o niečo takéto.. http://www.ebay.co.uk/itm/ES997D-Erisin-9-HEADREST-MONITOR-SCREEN-CAR-DVD-PLAYER-USB-SD-DIVX-MP3-BLACK-/150981491631?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item232732bbaf

Hľadanie som použil, no filter mi nič také nenašiel..

[upravil dne 23/1/13 10:30 od maymo]

Odesláno

Vím rada to bude špatná,ale nebude lepší si pořídit přenosné DVD?

tohle bude piplačka....rozpárat sedačky aby jsi natáhnul kabely,když to budeš chtít decentní,jestli jsou LCD pasivní,tak to bude muset být připojeno ke zdroji DVD,které je většinou umístněno u spolujezdce v šuplíku,taže kabely pod kobercem...teď zase jak jsou dlouhé....napojení atd.Asi to bude vypadat cool,ale ta práce....vyplatí se to?

neber to nějak,že chytračím,jen uvažuji na monitor.

Odesláno

John-e, pozri si ten odkaz a skroluj dole ;) uvidis, ze pod LCD displayom je DVD mechanika, takze ziadne kablovacky, jedine napajanie, ktore napojis na popolnik vzadu v stredovej konzole ;):papa

MAYMO: roztec mas nastavitelnu od 110 - 190mm takze malo by to drzat v pohode, takze len zmeraj roztec originalov a hned vies ci to tam vojde... :papa

[upravil dne 23/1/13 14:26 od dodo407sw]

Odesláno

aaa zase nepozornej...to asi bude tím,že se mi to tu pořádně nenačetlo...ale stejně platí to,jestli to chce mít decentně a nechce aby to bylo vidět,tak to musí protáhnout nebo se pletu? a víš,že zapojení ve středové konzoli není to pravé ořechové....

ale nechci tu trollovat,tak už mlčím...třeba někdo kdo to má řekne víc....

Odesláno

ja použivam na dlhe trate prenosne DVD ...dam to na opierku...potom to zabalim aj zbalim a padla . Ma to ale jednu chybu ,že to hraje potichu.Chcem to dať cez radio ALE POTREBUJEM POVOLIT AUDIO-AUX CEZ DIA KTO MI POMOZE V OKOLI SP. NOVEJ VSI HLASTE SA.....DIKI

Odesláno

Já mám přesně tyhle opěrky. Montáž byla pěkný opruz, ale dokázal jsem to (do 406tky). Já je i mezi sebou navzájem propojil AV kabelem, aby se kluci mohli dívat na stejné DVD najednou. Nedal jsem jim totiž sluchátka, mám strach o jejich sluch ;)

Nejhorší bylo protáhnout kabely i s konektory. Nějaký jsem musel opilovat na menší průměr, aby se vlezl do trubičky, do které se opěrka strká. To mi přišlo nějak nedomyšlené.

Po několika (cca 3 nebo 4) letech začala jedna opěrka zlobit, lítají na display pruhy. Jen jsem se ještě nedostal k opravě (jsem líný) a tak nevím, jak velká závada to je. Předpokládám, že jenom nějaké kontakty uvnitř.

Odesláno

ahoj já bych dnes koupil tablet s držákem na opěrku + sd kartu . video na tom přehrává pomalu v hd a ještě na tom můžeš hrat hry.

[upravil dne 23/1/13 17:26 od bart.lbc]

Odesláno

Zdravim jak jsem napsal tak cinim.

Sam za sebe jsem toto diky nehomologaci zavrhl.

Mam za sebou \"ranu\" ze zadu a diky P405 - sedacce a prave oprerce tady muzu psat.

Jinak v prislus. pro P407 z roku 05 je toto a myslim ze je to Ok kompromis v reseni jak pro koukatelnost tak i bezpecnost-pri nehode tak i proti nenechavcum.

post-36106-14109629012754_thumb.jpg

Odesláno

Díky Lihous za ilustráciu :)

Manželka už skúšala šnúrkou od topánok priviazať môj malý netbook o tyčky hlavovej opierky spolujazdca. Nakoľko samotný netbook hrá dosť potichu, zapojil som ho káblom do AUX vstupu v kastlíku. Vypadalo to otrasne! Na to všetko, môj dlhoprstý synátor tým svojim tenkým prstom dočiahol až na klávesnicu, dačo pomačkal a nakomplet odstavil na počítači zvuk. Takže druhú hodinu cesty sledoval z rozprávky len obraz. Nehovoriac o samotnom \"inštalovaní\" a pakovaní všetkých tých vecí.

Preto pokukujem po dajakom riešení, ktoré by to raz a na vždy vyriešilo. Bez dajakých \"nabíjačiek\" a prepojovacích káblov hojdajúcich sa nad hlavami pasažierov..

Návštěvník
Odesláno

Můžu se zeptat kam s těma dětma furt jezdíte? Nebo je máte tak závislý, že je vezete do školy a oni musel koukat na DVD?

Odesláno

My jsme opěrky pořídili, když jsme jeli do Chorvatska. Teď je mají \"povolené\" na cesty od 50km, které se často opakují (Hradec Králové, dálnice,...) a tak se nudí, protože krajinu znají.

Odesláno

Opěrky s LCD opravdu jako opěrky nefungují ;)

Ale když se podívám na hodnocení Peugeotů (\"Na hranici bezpečnosti\" až \"\"Nedostatečný\"), tak mě vůbec nemrzí, že jsem je vyměnil za \"Nefunkční\". Určitě to je zbytečné hazardování, ale podstupuji ho (i když např. nemám rád nic v kabině, vše dávám do kufru vozidla).

Odesláno
Můžu se zeptat kam s těma dětma furt jezdíte? Nebo je máte tak závislý, že je vezete do školy a oni musel koukat na DVD?

Dieťa mám len jedno, má dva roky a vždy pri ceste na slovensko (cca 700km) riešime, čím by sme krpca na tých 7-8 hodín jazdy zamestnali. Košík s hračkami je po hodine už nezaujímavý, \"okukaný\", takže pokiaľ dobrovoľne nezaspí, začne sa nudiť. Sledovanie rozprávky sa nám ako jedno z mála riešení osvečilo. I keď na tento druh \"zábavy\" nie som hrdý..

Odesláno

Pro Peta:Je to veci !priorit\" jak jsem napsal mam za sebou ranu ze zadu a vytrzena sedacka z podlahy ohnute operadlo i operka mluvila za vse.

A kdyz si vezmu ze jsem z auta vylez a celkem me nic nebylo rikam ANO klidne ale pokud to bude nejak homologovane.

Sam mam tuto priseru mezi sedadlama a nebudu tvrdit ze pri nejake rane to bude dostatecne \"bezpecne\"

Jen pro rejpaly seda neni tak vyrazna jak na fotce ale je to sede ne cerne.(Rozhodla cena-ne barva).

Daji se k tomu dokoupit sluchatka IR tak ze ..... ?

post-36106-14109629020845_thumb.jpg

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...