Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo bude člen číslo 40 000? AUTOMOTOTAZ - muž s malým

Kdo bude člen číslo 40 000?  

1. 1. Kdo bude člen číslo 40 000?

• Muž - malý vůz (10x-30x)
      12
    • Muž - velký vůz (40x-80x, případně Partner,...)
      7
    • Muž - bez auta, nebo s nepeugeotem
      2
    • Žena - malý vůz (10x-30x)
      3
    • Žena - velký vůz (40x-80x, případně Partner, ...)
      1
    • Žena - bez auta, nebo s nepeugeotem
      1
    • ID 40 000 záhadným způsobem nebude existovat
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Téma na odlehčení. Kdo bude členem s ID 40 000, ano, již tak velké ID se \"rozdává\". Registrovaní členové neustále přibývají, nebude trvat dlouho a bude pokořena i tato meta. Tipujte, kdo jím bude. Anketa je zjednodušená. V diskusi můžete psát konkrétní tipy, zda kluk či holka a jaký model Peugeotu uvede v registraci. Zda vůbec bude mít puga.

Odkaz pro ty, kteří nevědí, kde to najít.

[upravil dne 22/1/13 23:40 od MilanF1]

[upravil dne 29/3/13 06:47 od MilanF1]

Odesláno

Medvídě už má Dvacku, tak ledaže by Brundibár počal ještě jedno medvídě nebo medvídívku.

Jinak je to buřt, kdo to číslo bude mít, maximálně dostane přezdívku Trpišovský :D

Odesláno

Dal jsem první volbu \"malé auto\" pche, moje 307 není malá :D:D první dotaz bude ohledně motoru, že netáhne a nenapíše co je to za motor a v podpisu bude mít Peugeot 307 :roker

Guest Scratch
Odesláno

myslim, ze o toto cislo bude zakulisni boj....., zkusim regnout tatu s hyundai :D

Odesláno

No to jsou zase starosti....:myslim

ps: dal jsem poslední možnost, protože při přechodu na nové forum to spadne a bude se muset zase od začátku.

[upravil dne 23/1/13 10:10 od elton]

Odesláno

Já koukám na ID, nikoli na počet členů. Pokud sroluješ dolů, je tam 10 nejnovějších členů a u nich jsou ID. Uvidíme, kdo bude mít to kulaté číslo.

elton: ano, bude přechod, ale nedomnívám se, že by řada ID měla být narušena, je to naše číslo, které uvádíme při platbách.

Nechci polemizovat nad číslem, zda je adekvátní. Když někdo zruší členství, pak to ID snad nikdo jiný nedostane, prostě zmizí člen i s tím ID, proto asi gronholmových cca 30 000 členů. Někdo tu dával statistiku fora, tam je přes 41 000, ono dříve šlo se přihlásit jenom na forum.

[upravil dne 23/1/13 10:20 od MilanF1]

[upravil dne 23/1/13 10:25 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...