Miko1 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Kéž by chtělo něco odletět z toho motoru a trefit toho kašpara do tlamy:bacha Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 no jo asi jezdí na černé uhlí....:D Citovat
Dančák Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Co to je za kokota? Bože:roll ale kola jsou na tom pěkný.... Citovat
čakom Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 moc pekne leží... ze začatku jsem si řikal že to ma už motor za sebou a ma nachystanej dalši. ale po tom kopnuti do dveři si myslím že už s tím žadny plany nema Citovat
Mishanthrope Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Debil, nebo spíš něco horšího :bacha:bacha. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 upřímně jsem to nedokoukal ani do konce.. drásá mě když někdo ničí 406ku a ještě k tomu v dieslu.. :roll Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Stejnej pribeh jako s tim pacientem v BMW M5 = youtube je toho plny. Zjevne je to pro nektere zabava takhle odpravit chudaka starsi auto, ktere uz ma hodne najezdeno Citovat
davidekcz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Já na tom nevidím nic tak strašnýho...je to prostě jen věc, doslouží, rozbije se, zničím jí, tak holt koupím další. Před pár lety, jsme taky pár aut poslali do kopru a srandy bylo docela dost... Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Jsou to chudáci, kteří si neumí vážit věcí. Asi jim rodiče dávají velké kapesné, když toto dělají a ještě si to natáčí na kameru. Je mi upřímně líto 406. Věřím, že kdyby měla levostranné řízení, že by ji zde na P-C někdo opravil a jezdil by sní dál. Ale i s pravostranním říze by mohla jít na náhradní díly. Citovat
hawkey Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 No já nevím. Umím si představit, že staré auto vezmu někde do terénu a budu tam celý den blbnout a když mu někde něco upadne, tak se nic neděje .. prostě vyzkoušet s autem to, co člověk normálně neudělá .. souhlasím s davidkem, že to je jen věc. Jen ten počin těchto chlapců mi přišel takový .. bezduchý .. ani neměl odvahu v tom autě sedět Srabácky tam dal na plyn cihlu Citovat
Driver Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Nevím jak někomu tohle může přijít zábavný? To má být zábava záměrně ničit věci? Ano to auto je jenom věc, když doslouží tak ho prodám na díly, odvezu sešrotovat, ale takhle úmyslně něco zničit....? To je trochu slabomyslný.... a je úplně jedno jestli dal na plyn cihlu nebo kdyby v tom seděl, tak bych ho měl za to obdivovat? [upravil dne 20/1/2013 21:40 od Driver] Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 davidekcz : Aha takze az Te Tvoje 407 po nekolika dlouhych letech \"dovozi\" udelas ji za odmenu za ty leta kdy dobre slouzila tohle ???? Jeste bych to byt Tebou promyslel, jelikoz tomuhle se rika nevdek. A ano, je to jenom vec ... Kdyz Ti doma uschne kvetina taky ji pred vyhozenim do popelnice rozstrihas na kousky a zapalis ? Asi ne ..... Citovat
hawkey Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 StibTo: víš co tomu autu udělají na šrotovišti? (tím fakt nechci omlouvat chlapíky z videa, to byl projev imbecilismu) Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 No já nevím. Umím si představit, že staré auto vezmu někde do terénu a budu tam celý den blbnout a když mu někde něco upadne, tak se nic neděje .. prostě vyzkoušet s autem to, co člověk normálně neudělá .. Tak přesně takhle se bavili moji kamarádi z učňáku, ALE: 1) šlo o Tráboše, Warťasy, MBčka a podobný hrůzy v cenách do 1000,- Kčs 2) podstatnější - bylo jim většinou míň než 18 Kdybych viděl za nějakých 10 - 12 let podobné video a poznal tam svého syna, asi bych si jako otec položil velice zásadní otázku a snažil bych se pojmenovat situaci, kde jsem jako rodič selhal. Mlátit v tomhle věku už nepomůže [upravil dne 20/1/2013 22:05 od Medvěd] Citovat
hawkey Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Medvěd: Ono vnímání hodnot věcí je individuální. Umím si představit, že pro ty chlapíky hodnota toho auta byla nulová, stejně jako pro ty kamarády z učňáku.. já jsem třeba dřív nechápal, jak může někdo prodávat věci na aukru za 50Kč .. ekonomický nesmysl. A pak, když jsem se potřeboval zbavit nějakých věcí, starých mobilů atd, tak jsem to tam dal všechno od koruny a ono se to kupodivu po pár korunách prodalo. Když spočítám co jsem tím získal, nezajímavé. Ale pocit, že jsem něco udělal pro přírodu byl velký Takže z našeho pohledu rozbili ještě hezké auto, z jejich pohledu to bylo asi jiné ... rozhodně bych nelikvidoval auta, která mohou někomu udělat ještě službu i za cenu, že ho někomu víceméně věnuji. Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Hawkey - povšimni si bodu 2), ten je sice s bodem 1) související, ale pro mně podstatnější = co se dá odpustit puberťákovi s tím, že třeba ještě dostane rozum, to už u člověka přes 20 tolerovat neumím. Citovat
hawkey Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Medvěd: rozumím Nicméně znám pár lidí, kteří kolem 15ti \"zamrzli\" a zůstali tak .. takže věk, to není nic než pouhopouhé číslo Citovat
davidekcz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 davidekcz : Aha takze az Te Tvoje 407 po nekolika dlouhych letech \"dovozi\" udelas ji za odmenu za ty leta kdy dobre slouzila tohle ? Jeste bych to byt Tebou promyslel, jelikoz tomuhle se rika nevdek. A ano, je to jenom vec ... Kdyz Ti doma uschne kvetina taky ji pred vyhozenim do popelnice rozstrihas na kousky a zapalis ? Asi ne ..... No za pár let mi nebude 16-20 abych dělal takový věci. To auto bude mít asi ještě nějakou pro mě aspoň trošku hodnotu (finační), takže když budu vědět, že ho můžu za něco prodat tak to samozřejmě prodám. Ale kdyby, byť jen teoreticky, mělo hodnotu nula a věděl jsem,že se ho zbavuji na dobro, tak by mi nedělalo nejmenší problém mu dát cihlu na plyn nebo něco podobnýho. Samozřejmě, že si vážím, že ho mám, ale necitím k tomu takový vztah, že bych mu měl být za něco vděčný. Je to prostě věc určená k něčemu a jednou doslouží. A já si jí zaplatil, tak může být každýmu lhostejný jak s ní naložím. Samozřejmě pokud někoho neohrozím... A ničit uschlou kytku nebude asi tak zajímavý jako auto, třeba už jen ze zvědavosti co vydrží;) Ale jinak přeju hezkou neděli :papa [upravil dne 20/1/13 22:30 od davidekcz] Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Lhostejny mi to bude dokud se s tim nebudes nekde chlubit jak tady Ti mamrdi Ale mas recht - cloveku uz neni 16 aby se takovou veci chlubil. Taky preju peknou nedeli, nebo spis uz jen jeji kratounky zbytek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.