Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak jste poznali svou současnou přítelkyni/manželku ?

Jak jste poznali svou současnou přítelkyni/manželku ?  

1. 1. Jak jste poznali svou současnou přítelkyni/manželku ?

• internet (seznamka, chat...)
      25
    • inzerát (v novinách, časopisu...)
      1
    • dohazovač (kamarád, kamarádka)
      4
    • náhodné setkání (na pracovišti, diskotéce...)
      42
    • jsem sám...
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zajímavé vlákno...

Já nikdy na internetovou seznamku nevěřil, každou holku jsem sbalil buď během \"studia\" ve škole a nebo na akcích a různých párty. A jednou jsem se z nudy přihlásil do chatu od lidé, už ani nevím místnost.... Napsal jsem, že hledám nějakou fajn slečnu na pokec a \"ona\" se ozvala. Povídali jsme si několik hodin, já zjistil, že bydlí asi 12km ode mě.....po výměně mobilu jsme si asi týden psali a pak se setkali. Joooo, bylo to prima, ale i takové zvláštní. A od té doby jsme spolu skoro 5 let, letos v květnu to bude 5 let :)

Odesláno

jeste ani ne pred rokem tu bylo vlakno pro mlady lidi ktery se schazeli na pumpe a bylo tady velky halo ze jen spamujeme... A ted tohle, pomalu kazdej den nejaky nesmyslny vlakno, a nikomu to nevadi....

Odesláno
Moje manželka byla kamarádka mé bejvalé, která jí pořád říkala, jakej su ....., že ju biju, nedávám jí najest a podobně, tak se chtěla sama přesvědčit, a už jsme svoji 9 let:D

Prej jsou i takové, kterým se to líbí :D

jinak já se s Helčou seznámil na \"Seznamce\" a funguje to už od povodní 2002

[upravil dne 18/1/2013 21:10 od Medvěd]

Odesláno
Moje manželka byla kamarádka mé bejvalé, která jí pořád říkala, jakej su ....., že ju biju, nedávám jí najest a podobně, tak se chtěla sama přesvědčit, a už jsme svoji 9 let:D

To už ji 9 let někde mučíš ve sklepě? :D Kde je bez jídla a já nevím co ještě? :D :D

Odesláno

Zatím se potvora kupodivu drží, asi budu muset přitvrdit :D:D

Medvěde, aha, tak proto se mnou bejvalka vydržela dva roky:D a asi kdybych ju mlátil víc, tak jsme spolu dodnes:D

[upravil dne 18/1/13 21:21 od Šalda]

Odesláno
Právěže já píšu ze sklepa, nahoru mám dovoleno chodit jen jednou za týden:D

Chápu to správně tak, že:

nemlátila - dostávala za uši

mlátí a je zlá - Šalda poslouchá jak beránek ?

Odesláno

Tak nějak, musím být pořád hodnej, jinak dostanu nabančeno:D

Ale musím říct že mám tu nejlepší ženu na světě, a jsem opravdu moc rád že jsme spolu, čím déle jsme spolu, tím máme vztah lepší:papa

Odesláno

a ted je to obráceně :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...