Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Tak mě začala trápit spojka a nezbude nic jiného než ji vyměnit, ale stojím před výběrem Valeo VS LUK.

Spojková sada Valeo Clasic vychází o cca 600 dráž než sada od LUKu a teď babo raď zda jít do Valea nebo ušetřit a koupit LUKa? :myslim

Odesláno

JA myslim že je to prašť jako uhoď. Obě značky jsou TOP;)

klidně dej LUK a ušetříš, nebo pro lepší pocit dej Valeo, neušetříš, ale 600 není zase tolik peněz aby tě to zruinovalo:)

[upravil dne 17/1/13 22:30 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Asi to vyhraje LUK, když říkáš že je to vcelku jedno :) Nejde mi o to co je na tom vyraženo, ale aby tam nebyla nějaká rozdílá kvalita jako např VALEO vs STARLINE :D

Odesláno

Tak ani u Starline nevíš co koupiš, to jsou přebalovači, koupiš Starline a v krabici muže být LUK;)

Ja mam taky LUK, a myslim že přežije auto, a kdyby ne tak nestala zase tolik;)

[upravil dne 17/1/13 22:38 od Radek Hurvajz]

Guest maniaksoft
Odesláno

Synátor má na Mondeu od Starline . Má na ni najeto 80 000 km a stále funguje. :papa

Odesláno

Tak po domluvě se servisákem a jeho zkušeností jsem došel k závěru, že bude nejlépe koupit Valeo :) byla mi nabízena verze Clasic nebo Premium.. Clasic za asi 2340Kč a Premium nakonec za 2406Kč.. (v AK 5 tisic , 52% sleva).

Už aby byla doma a na autě :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Taky mě to čeká při výměně převodovky, tak sháním informace. LUK obj.č. LK 620308400 cca 2300,-

SACHS obj.č. SA 3000836701 1900,-

Babo raď????!

Odesláno

Valeo určitě není kvalitnější spojka jak LUK. Luk je největší světový výrobce spojek, ale ani to VALEO nebo SACHS nejsou nějak horší, je to spíš pro pocit a je to trošku o ceně... Každopádně jakákoli spojka od těchto tří výrobců je špičková a v maximální kvalitě (pokud to teda zrovna není z výrobních závodů v polsku nebo madarsku, tam ta kvalita není taková, protože se tam vyrábí pro východní evropu)..... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...