_Lukaso_ Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Ahoj mám takový problém mám v autě nové palivové čerpadlo. Auto při rozjezdu jede v pořádku, při jízde rovně úplně na plný plyn také bez problému, levotočivé zatáčky pod plynem v pořádku. Ale když zatočím doprava(vyjíždím z kruháku apod.) tak auto přestane jet po chvilce (auto se srovná) auto cukne a jede zas v pořádku. Toto se opakuje při každém pravotočivém zatočení (z kruháku apod..) .... V autě je nové palivové čerpadlo i snímač otáček. Díky moc za radu nebo tip co by to mohlo dělat... a jak se to dá odstranit díky moc Jedná se o Peugeot 106 (1994, 1,4 benzín 55Kw) Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Nemáš tam málo benzínu? (ber to jako joke ) [upravil dne 17/1/13 14:38 od FiFa_cze] Citovat
rootsky Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Motor jede normálně? Pak by něco habrovalo v přenosu sil... Citovat
_Lukaso_ Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Při jízde jede motor uplně v pohodě, táhne všechno v pořádku. Ale když zatočím více doprava tak najednou motor začne cukat a padnou otáčky jak se auto trošku narovná tak škubne a jede v pořádku dále... Dělá to jen při pravotočivém zatočení ... jinak 30km většinou rovně nebo lehké zatáčky vše v pořádku Benzínu mám cca půlku nádrže Citovat
_Lukaso_ Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Ahoj mám takový problém mám v autě nové palivové čerpadlo. Auto při rozjezdu jede v pořádku, při jízde rovně úplně na plný plyn také bez problému, levotočivé zatáčky pod plynem v pořádku. Ale když zatočím doprava(vyjíždím z kruháku apod.) tak auto přestane jet (nereaguje na plyn a spadnou otáčky) po chvilce (auto se srovná) auto cukne a jede zas v pořádku. Toto se opakuje při každém pravotočivém zatočení (z kruháku apod..) .... V autě je nové palivové čerpadlo i snímač otáček. Díky moc za radu nebo tip co by to mohlo dělat... a jak se to dá odstranit díky moc Jedná se o Peugeot 106 (1994, 1,4 benzín 55Kw) Citovat
_Lukaso_ Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Benzínu tam mám mezi čtvrt a půlkou ... ale spíše k půlce Citovat
Hafity Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Já to mám taky, ale jen za studena.... Citovat
J.R. Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Mě to dělá taky, ale jen když tam mám pod 1/2 nádrže a pokud to klopím třeba na výjezdu pod plynem ve velkém oblouku a auto se převažuje v té zatáčce, myslím, že to dělá také při zatáčení vpravo. Mám taky 1.4, jen nový model a vícebod... Podle mě je to tím, že přestane dávkovat palivo, jak se to nasune do duhé části nádrže, pak se to srovná a je to ok. Auto se prostě chová jako by nemělo dost šťávy... Nijak to neřeším, když mám nad půl nádrže tak to nepozoruji a ani mě to nijak neomezuje. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 To je karburatorovej motor?? asi už ne, ale zeptam se Citovat
J.R. Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Tak jsem to zkoušel cestou do práce na výjezdu a mám tam v nádrži cca mezi 1/4 a 1/2 a nedělalo to. Takže to nejspíš dlá jen když je tam pod 1/4 nádrže a auto jede rychle pod plynem, ve větší klopené zatáčce. Pokud jedu normální rychlostí tak to nepozoruji (auto se nakloní míň a nepotřebuje takový přísun paliva jako při rychlém průjezdu). Jestli je to normální chování, nevím, ale u 106 bych tomu i věřil, pokaď je tam míň paliva dělá si to co chce a i palivoměr pak ukazuje při každém větším náklonu jinak :-) Mě například, pokud tam je těsně po rozsvícení rezervy, tak auto nejde moc točit přes 3-3,5tis., pak už asi nedávkuje a šetří [upravil dne 18/1/13 09:16 od J.R.] Citovat
_Lukaso_ Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 Tak hlavně ono to dříve nedělalo takže je to docela záhada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.