Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

On by tam jeste nekdo prijel? :D

Myslim, že jo ... když nezkusíte, neuvidíte ... :)

Já na to reagoval podle toho tvého \"na Seči na jaře\" a Vendulčinýho \"můj výroční (10 let pořádání)\" ...

[upravil dne 17/1/2013 23:24 od Neon]

Odesláno

ID 20000 přenecháš na hlídání člence ID2229 a je to :aut

Kdyby se měl udělat sraz \"starý gardy\" tak taky nechám ID6000 doma a pořádně bych to po letech zase rozjel ... :cool:

Odesláno

No že by mi přívlastek \"archiválie\" imponoval zrovna říct nemůžu, ale jak bylo řečeno v jednom známém českém filmu \"Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory a můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat.\", že Vendulko? :D

ID 866 a první příspěvek pod nickem Dave406 někdy kolem 3/2003.

Odesláno

neonku, ja to budu mit deset od prvni ucasti, nikoli od poradani, aby bylo jasno :)

Dave: presne tak :aut ale jestli chces, tak protestuj :mrk

Peto: a ztratils? :);)

Odesláno

Péťo - počkej až se tu za pár let budou objevovat vlákna o \"mrtvých archiváliích\", to bude teprve důvod k blbým a nelibým pocitům.

Odesláno
neonku, ja to budu mit deset od prvni ucasti, nikoli od poradani, aby bylo jasno :)

:);)

Jasno ... psal jsem to pozdě ... a blbě formuloval ke všemu ... :P:D

Odesláno

Taky už asi patřím do starýho železa :D ID 2499, v klubu od 28.7.2005, první příspěvěk 19.9.2005. Ráda vzpomínám na jednu neoficiální akci v Praze s beachvolejbalem, tímto zdravím Aku, Johna, Neona, manželé Wolfovic a Trundíka (jestli jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám, ale je to už let :aut ) :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

To: Vix - zdravíčko kamaráde, propadliště dějin ani tak ne, jako časově hodně náročná práce a pár problémů v soukromí. Všechno zažehnáno a zase mám čas a chuť trávit čas mezi Vámi když už bez pežotku, ale motor mám pořád váš :-)

Aka: :papa nazdárek

Odesláno

Jinak k těm příspěvkům - trochu mě děsí, jak může mít uživatel po roce cca 4K a více reakcí. To tady rozebírají Peginy do šroubku a zase skládají dohromady??????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...