Goback Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Ahoj lidi, rád bych vám představil svoje autíčko. Koupil Jsem ho asi před deseti dny, takže spoustu věcí budu teprve měnit. Stručně o autě: - objem motoru 1 997 ccm - výkon 100kW - rok výroby 2001 - najeto při koupi: 157 000 km - manuál - šedá metalíza Výbava: - kožené sedačky - vyhřívané sedačky - CD přehrávač - palubní počítač Plánované investice v nejbližší době: No jako u každého ojetého auta první na řadu půjdou rozvody a olej. Dále se chystám na zadní tlumiče, protože už mají něco za sebou. Jinak trochu začíná hnít práh, takže to se musí taky podchytit, aby mi neuhnil celej Po základních věcech jsou jasný nějaký ty pěkný kola (né nadarmo se říká, že kola dělají auto ). Potom taky půjdou lišty do barvy karoserie a nějaký menší křídlo. Nejsem zastáncem nějaké výrazného tuningu, auto se mi líbí už teďka a výrazně na vzhledu měnit nechci Omlouvám se za fotky, nemám moc času a počasí je taky na h*vno... Alespoň nějaké jsem udělal Citovat
John Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Tak te tu vitam a pekny,za me jen skoda toho motoru..ale kazdej ma rad neco jinyho Citovat
Dave_k Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Nenech si hned zkazit radost kecama \"vždyť to nemá motor\". Vítej a ať dobře slouží. Citovat
OK406 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Vítej v klubu. Pěkné coupé. Má to přední mlhovky? Jinak zadní křídlo bych tam asi nedával, už tak je to krásné auto. To spíš bych dal tempomat místo křídla. Citovat
rootsky Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Taky se divím co najednou V6tkaři mají, asi ti závidí nižší náklady, velký výběr dílů a méně náročný servis . Jinak vítej a určitě dej (jak plánuješ) auto do pořádku, u tohoto modelu by byla škoda \"jen jezdit\"... Citovat
jozefsv Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Nenech si hned zkazit radost kecama \"vždyť to nemá motor\". Vítej a ať dobře slouží. ma ale zalozny Citovat
Ducatista Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 křídlo rozhodně ano!!! ale jedině originál !!!!!!! Citovat
Goback Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Nenech si hned zkazit radost kecama \"vždyť to nemá motor\". Vítej a ať dobře slouží. Vždyť jo hold já nejsem tak prachatej, abych měl na provoz V6ky Citovat
Goback Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Vítej v klubu. Pěkné coupé. Má to přední mlhovky? Jinak zadní křídlo bych tam asi nedával, už tak je to krásné auto. To spíš bych dal tempomat místo křídla. Díky za přivítání. Přední mlhy to má. Křídlo tam dám časem. Nebude to hned. Ale rozhodně to bude decentní, žádnej věšák na prádlo se konat nebude Citovat
Goback Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Taky se divím co najednou V6tkaři mají, asi ti závidí nižší náklady, velký výběr dílů a méně náročný servis . Jinak vítej a určitě dej (jak plánuješ) auto do pořádku, u tohoto modelu by byla škoda \"jen jezdit\"... Díky moc, vymazlim si ho, to určitě! Jenom ty prašule si na to musim vydělat Citovat
222johny222 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Vítej mezi námi... Já mám taky 2.0 a jsem spokojený.Dálky v LPG jezdím za 8,5L,tak není co řešit...akorát to parkování s coupéčkem je hrůza....hlavně malé parkovací místa u obchodních center. Citovat
John Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 jozefsv : Jinak souhlas pokud chceš křídlo jedině originál. Citovat
vector Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Taky se divím co najednou V6tkaři mají, asi ti závidí nižší náklady, velký výběr dílů a méně náročný servis . Jinak vítej a určitě dej (jak plánuješ) auto do pořádku, u tohoto modelu by byla škoda \"jen jezdit\"... Jo tak, oni jsou na to levnější díly, když to nemá motor to jsem nevěděl. Tak to bych se měl zamyslet hm hm.. Jinak 8.5 Litrů na 100 s 2.0 nebo 10.5 , nebo 9 s Johnovym 3.0.. nevim co by na tom měl kdo závidět. Levnější jsou na to možná brzdy, protože na 2.0 žádný bejt nemusej. Takže co můžu říct, ať si každej koupí co mu udělá radost, ale Coupe bez motoru je smutnej příběh i když dobře vypadá. Citovat
vector Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Nenech si hned zkazit radost kecama \"vždyť to nemá motor\". Vítej a ať dobře slouží. ma ale zalozny Já chci léto, aby zase V6 řvala když ve 200 přeřadíš za 5. Cejtit, jak se kola zakousnou do asfaltu, když na vytočenou dvojku vypálíš ze zatáčky. Pitomá zima. Citovat
John Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 vector : to vypálení atd si užívám i teď protože jezdím celoročně...Víc psát nebudu aby se to tu zas nezvrtlo jako skoro už v každým vlákně... Goback : hlavně ho dej pořádně do pucu,a třeba na nějakým srázku se uvidímě live..když koukám,že jsi taky z Prahy Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 vítej..pěknej kousek ještě zauvažuj trochu to položit k zemi..pak k těm plánovaným pěkným kolům to bude třešnička na dortu a jízdní vlastnosti...?o těch netřeba mluvit bude to pecka Citovat
Mizlerek007 Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 za mě pěkný další stříbrňák jinak vectore, 222johny222 myslel spotřebu v LPG ne v benzínu a 8.5l v LPG je pomalu za nic, jinak ta spotřeba s benzínem bude cca pomalu stejna s 3.0, jelikož s tím 2.0 to musí člověk honit, ale na zabití stačí i tříkolka, za mě pěkný, křídlo vyber s rozumem, zauvažuj nad těma pružinama, pěkný kola a máš krasavce Citovat
rootsky Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 4 vector: Nebudu tady vytvářet atmosferu falešné exkluzivity jen proto, že je jedno průměrná V6 a druhé průměrný 2.0 (co se techniky týče, kabát je top). Spotřeby jsem nijak nesovnával, EWčka i V6 žerou na dálku \"stejně\", ale při popojíždění ve městě se to podstatně mění. P.S. Mám na V6tce přestavbu na Lucas, podle tebe proto že brzdí hůř ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.