Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čti čip pro psa.

jelikož jezdím často na slovensko tak jsem pro jistotu krom technicke na autě :D vybavil i svoji hafinu čipem a europasem , ovšem už hodinu lítám po netu a vůbec nechápu kde ji mám registrovat aby to bylo funkční, těch webů kde , je nějak moc. Veterinářka řikala že behem tři tydnu to pošle do nějakeho reegistru ale že si mam udělat další registraci.

ptám se tedy kde všude máte čiplého psa registrovaného a jestli jste za to ještě extra platili

díky za jakovždy fundované odpovědi. :D

Odesláno

to sem samo taky nasel jen se chci prave poradit jestli to ma vyznam zrovna tady, uz jen proto ze za registraci chteji 170,- a mel bych psa prej registrovat vsude kde to jde ...

Odesláno

Taky to chceme tomu našemu trhači dát,protože to s nami pořad jezdí,myslel jsem ,že to stačí od nich. Kolik si za to u vás učtují,tady chtěj asi osmset peněz.

post-30067-14109628887394_thumb.jpg

Návštěvník
Odesláno

Podle mě je jedno kde psa regneš, ty databáze jsou propojený. Potom kdyby se ti ztratil, tak je zase jedno na kterejch stránkách napíšeš že se ztratil - zase je to propojený.

Edit.

Hlavně hned po registraci ti začnou chodit nabídky na pojištění psa a škod způsobených psem....:D

[upravil dne 13/1/13 08:54 od kirkiz]

Odesláno

Psa máme taky čipnutýho, ale nikde neregistrovanýho, protože ty registry nejsou vzájemně propojený a registrovat na každým se mi nechce. Navíc kdo to má pořád zjišťovat ty registry.

kirkiz nejsou propojeny. Vyzkoušeno několikrát.

Odesláno
Podle mě je jedno kde psa regneš, ty databáze jsou propojený. Potom kdyby se ti ztratil, tak je zase jedno na kterejch stránkách napíšeš že se ztratil - zase je to propojený.

Edit.

Hlavně hned po registraci ti začnou chodit nabídky na pojištění psa a škod způsobených psem....:D

[upravil dne 13/1/13 08:54 od kirkiz]

Koukni na tu reportáž,nejsou propojeny. ;)

Odesláno

Také mám svojí šelmičku chipnutou, ale jen protože je to povinné, pokud by se mi zatoulala tak mi ji MP zavezou domů (pokud ji někdo odevzdá). Mám ji jen v registru města, mimo město si ji musím hlídat. :D

Odesláno

no zatim to vidim na ten narodni registr + euro registr asi jsou nejvic proflakle a jedou nejdele, aspon co ctu , registr mesta to jako na radnici nebo u MP?

Odesláno

no my tu mame znamky, regnul jsem ho teda do toho narodniho registru , jeste koukam na neco rozumneho po eu, ale to hrotit nebudu a psa budu hlidat:D veterinař mi dal reg kartu a na ni je napsano ze bude v registru ALVIC

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...