Pe.Tr Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 čti čip pro psa. jelikož jezdím často na slovensko tak jsem pro jistotu krom technicke na autě vybavil i svoji hafinu čipem a europasem , ovšem už hodinu lítám po netu a vůbec nechápu kde ji mám registrovat aby to bylo funkční, těch webů kde , je nějak moc. Veterinářka řikala že behem tři tydnu to pošle do nějakeho reegistru ale že si mam udělat další registraci. ptám se tedy kde všude máte čiplého psa registrovaného a jestli jste za to ještě extra platili díky za jakovždy fundované odpovědi. Citovat
Bostich Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 OT: četl jsem to přesně tak, jak jsem to číst neměl Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 to sem samo taky nasel jen se chci prave poradit jestli to ma vyznam zrovna tady, uz jen proto ze za registraci chteji 170,- a mel bych psa prej registrovat vsude kde to jde ... Citovat
Milan+ Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Taky to chceme tomu našemu trhači dát,protože to s nami pořad jezdí,myslel jsem ,že to stačí od nich. Kolik si za to u vás učtují,tady chtěj asi osmset peněz. Citovat
elton Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Me dal veterinář primo adresu kam poslat registraci čipu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 čip byl 650,- , 400chip + 250,- eu pas Citovat
dzavel Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Nemám mezinárodní registraci, ale veterinář mi sdělil, že číslo čipu uvede do registru. Europas sám o sobě by měl stačit a zavední do registru je od veterináře snad samozřejmost. http://www.petmaxx.com/ ? Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Táto a ostatní kdo mají CHipleho psa udějejte si registrace Vašich miláčku na všech registrech. Na jakých? http://www.iprima.cz/porady/all/entertainment?page=1 Reportéři na vaší straně (1) 5.1.2013 PS:já ti to říkala,ale ty ne ty se zeptáš odborníka-ten ti pohořel hned. Citovat
Návštěvník Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Podle mě je jedno kde psa regneš, ty databáze jsou propojený. Potom kdyby se ti ztratil, tak je zase jedno na kterejch stránkách napíšeš že se ztratil - zase je to propojený. Edit. Hlavně hned po registraci ti začnou chodit nabídky na pojištění psa a škod způsobených psem.... [upravil dne 13/1/13 08:54 od kirkiz] Citovat
Laďa Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Psa máme taky čipnutýho, ale nikde neregistrovanýho, protože ty registry nejsou vzájemně propojený a registrovat na každým se mi nechce. Navíc kdo to má pořád zjišťovat ty registry. kirkiz nejsou propojeny. Vyzkoušeno několikrát. Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Podle mě je jedno kde psa regneš, ty databáze jsou propojený. Potom kdyby se ti ztratil, tak je zase jedno na kterejch stránkách napíšeš že se ztratil - zase je to propojený. Edit. Hlavně hned po registraci ti začnou chodit nabídky na pojištění psa a škod způsobených psem.... [upravil dne 13/1/13 08:54 od kirkiz] Koukni na tu reportáž,nejsou propojeny. Citovat
Návštěvník Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Aha, nejsou tak pak nemá smysl psa nikde registrovat. Citovat
Ivka Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Také mám svojí šelmičku chipnutou, ale jen protože je to povinné, pokud by se mi zatoulala tak mi ji MP zavezou domů (pokud ji někdo odevzdá). Mám ji jen v registru města, mimo město si ji musím hlídat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 no zatim to vidim na ten narodni registr + euro registr asi jsou nejvic proflakle a jedou nejdele, aspon co ctu , registr mesta to jako na radnici nebo u MP? Citovat
Ivka Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Máme čipy místo psích známek, regist je města a MP ho mají k nahlížení při odchytu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 no my tu mame znamky, regnul jsem ho teda do toho narodniho registru , jeste koukam na neco rozumneho po eu, ale to hrotit nebudu a psa budu hlidat:D veterinař mi dal reg kartu a na ni je napsano ze bude v registru ALVIC Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.