dolphy68 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Taky jsem nepsal,že tmavnutí displeje je chybou komunikace.Ale teď koukám,že jsem se špatně vyjádřil.Jde o výměnu malého displeje za velký,tam je to prý i na výměnu rádia kvůli jiné komunikaci.Ale tohle auto má velký displej a stejné rádio co mám já.Tak se ptám,proč všude čtu,že je problém s výměnou.Omlouvám se za špatné vyjádření v předešlém příspěvku:mad: Citovat
Agrafik Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Stále nechápu? Výměna kterého displeje? Pokud toho velkého barevného RT2 za větší a novější RT3 by snad mohlo jít. Dělal se i VAN. Ale znamená to vyměnit vše, pokud to vůbec půjde. Nebo jde o něco jiného? Citovat
dolphy68 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Malý za velký.Mám tam malý monochrom,který tmavne při zahřátí(rádio,spotřeba,hlášení atd.) a chci tam dát velký barevný co je na fotce:myslim edit:aha,teď koukám že jsem to dal do špatného vlákna:aut Upravil dne 9/5/14 20:47 od dolphy68] [upravil dne 9/5/14 20:48 od dolphy68] Citovat
Driscoll Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 výměnu malého LCD za velký řeším taky už nějakou dobu, přímo v peugeotu mi řekli, že to vyměnit půjde, jen je potřeba správný kabel vedoucí z radia do LCD. Tento malý propojovací kabel stojí v peugeotu 7300 Kč bez DPH . Už ho scháním dlouho, zkoušel jsem vrakáč v Příbrami, tam se mi vubec neozvali, Vsetín to jisté. Takže mě se doma válí velký LCD a jediné co mi chybí je ten kabel, abych se hnul dále z místa.... Citovat
P607Olda Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Zkus Křelov, Nedvězí, Bystročice. Tel. jsou zde, najdeš pomocí hledání. A ještě existuje Rymice. Citovat
HonzaZ Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Driscoll, v SB jsem našel několik optických kabelů pro barevný displej 607, ale žádný nestojí 7300,- Nejdražší kolem 3k a ostatní dva cca 300 - 400,- Kč. Chtělo by blíže specifikovat jaký kabel potřebuješ. Citovat
Driscoll Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Ahoj, nevím, co je SB, ale ta cena kabelu mi byla řečena v peugeotu v Hradci Králové. Potřebuji kabel vedoucí z radia do velkého LCD panelu (model 2003 s navigací). Ale nemyslím si, že ten propojovací kabel bude optický, když se teda podívám na původní.... Ale dohadovat se nebudu :-). Bohužel jsem nenašel v service boxu obrázek toho kabelu .... to P607Olda: Zkus Křelov, Nedvězí, Bystročice. Tel. jsou zde, najdeš pomocí hledání. A ještě existuje Rymice. ted mi nadáváš nebo to jsou pro mě nějaký informace?? :-) Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 zkoušel jsem vrakáč v Příbrami, tam se mi vubec neozvali, Vsetín to jisté. Zkus Křelov, Nedvězí, Bystročice. Tel. jsou zde, najdeš pomocí hledání. A ještě existuje Rymice. To jsou vrakáče na Peugeot. Citovat
Driscoll Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 OK, děkuji za informace, zkusím si tam napsat nebo zavolat..... Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Ahoj, SB je service box. Koukal jsem, že to tam je opravdu dost nejasné. Podle VIN by se mělo nechat dohledat schéma pro zjištění jaké kabely tam vlastně jsou. Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Ten kabel by se dal také zhotovit. Mít tak vzor, zjistit typy konektorů a pak zapojení žil.. Citovat
Driscoll Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Souhlasím, sehnat akorát schemu jak to má být zapojené, kdž se podívám na konektor, tak z toho opravdu nikterak moudrý nejsem Citovat
Driscoll Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Mě spíš zaráží, že s tím kabelem jsou takový problémy. Kam jsem volal, tak mi každý nutí jedině celou elektriku do celého vozu za šílený peníze. A soukromníků, co to mají doma jsem moc nesehnal... Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Výše jsem ti psal, že podle VIN by se dalo dohledat schéma:myslim Citovat
Driscoll Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Já vím, ale já nemám vin auta, z kterého jsem to koupil. Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 To je jedno, musí se to napasovat na tvoje. Doufám, že to máš z auta se stejnou datovou sběrnicí, jinak by to nechodilo. Víš aspoň z jakého roku to auto bylo? Citovat
Driscoll Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 to vím, bylo z roku 2001, 2,2 hdi, manuál, bez kůže, modrá barva :-) měl tam radio s telefonem a navigaci. Citovat
groovred Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Klucí obávam se že jenom displej a kabel mezi ním a radiem Vám to nerozchodí http://www.forum-peugeot.com/Forum/generations-precedentes/Peugeot-607/Questions-techniques-11/remplacement-ecran-sujet_34630_18.htm Citovat
Driscoll Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 no, řečí tohoto kmene nemluvím, takže tam si toho moc nepřečtu . Ale v Peugeotu říkali, že to půjde, tak proto to chci vyzkoušet. :-) Citovat
groovred Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Tuhle elektronickou jednotku displeje tam maš? dale je tam transformator vedení navigace,gps antena,gps kabel,opticky kabel atd...atd.. ale když v peugeotu řekli že to půjde.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.