Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tmavnutie displeja na budikoch po facelifte ciastocne vyrieseny.

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem nepsal,že tmavnutí displeje je chybou komunikace.Ale teď koukám,že jsem se špatně vyjádřil.Jde o výměnu malého displeje za velký,tam je to prý i na výměnu rádia kvůli jiné komunikaci.Ale tohle auto má velký displej a stejné rádio co mám já.Tak se ptám,proč všude čtu,že je problém s výměnou.Omlouvám se za špatné vyjádření v předešlém příspěvku:mad:

Odesláno

Stále nechápu? Výměna kterého displeje? Pokud toho velkého barevného RT2 za větší a novější RT3 by snad mohlo jít. Dělal se i VAN. Ale znamená to vyměnit vše, pokud to vůbec půjde. Nebo jde o něco jiného?

Odesláno

Malý za velký.Mám tam malý monochrom,který tmavne při zahřátí(rádio,spotřeba,hlášení atd.) a chci tam dát velký barevný co je na fotce:myslim

edit:aha,teď koukám že jsem to dal do špatného vlákna:aut

Upravil dne 9/5/14 20:47 od dolphy68]

[upravil dne 9/5/14 20:48 od dolphy68]

Odesláno

výměnu malého LCD za velký řeším taky už nějakou dobu, přímo v peugeotu mi řekli, že to vyměnit půjde, jen je potřeba správný kabel vedoucí z radia do LCD. Tento malý propojovací kabel stojí v peugeotu 7300 Kč bez DPH :o . Už ho scháním dlouho, zkoušel jsem vrakáč v Příbrami, tam se mi vubec neozvali, Vsetín to jisté. Takže mě se doma válí velký LCD a jediné co mi chybí je ten kabel, abych se hnul dále z místa....

Odesláno

Driscoll, v SB jsem našel několik optických kabelů pro barevný displej 607, ale žádný nestojí 7300,- Nejdražší kolem 3k a ostatní dva cca 300 - 400,- Kč. Chtělo by blíže specifikovat jaký kabel potřebuješ.

Odesláno

Ahoj, nevím, co je SB, ale ta cena kabelu mi byla řečena v peugeotu v Hradci Králové.

Potřebuji kabel vedoucí z radia do velkého LCD panelu (model 2003 s navigací). Ale nemyslím si, že ten propojovací kabel bude optický, když se teda podívám na původní.... Ale dohadovat se nebudu :-). Bohužel jsem nenašel v service boxu obrázek toho kabelu ....

to P607Olda: Zkus Křelov, Nedvězí, Bystročice. Tel. jsou zde, najdeš pomocí hledání. A ještě existuje Rymice.

ted mi nadáváš nebo to jsou pro mě nějaký informace?? :-)

Odesláno
zkoušel jsem vrakáč v Příbrami, tam se mi vubec neozvali, Vsetín to jisté.

Zkus Křelov, Nedvězí, Bystročice. Tel. jsou zde, najdeš pomocí hledání. A ještě existuje Rymice.

To jsou vrakáče na Peugeot.

Odesláno

Ahoj, SB je service box. Koukal jsem, že to tam je opravdu dost nejasné. Podle VIN by se mělo nechat dohledat schéma pro zjištění jaké kabely tam vlastně jsou.

Odesláno

Mě spíš zaráží, že s tím kabelem jsou takový problémy. Kam jsem volal, tak mi každý nutí jedině celou elektriku do celého vozu za šílený peníze. A soukromníků, co to mají doma jsem moc nesehnal... :(

Odesláno

To je jedno, musí se to napasovat na tvoje. Doufám, že to máš z auta se stejnou datovou sběrnicí, jinak by to nechodilo. Víš aspoň z jakého roku to auto bylo?

Odesláno

Tuhle elektronickou jednotku displeje tam maš? dale je tam transformator vedení navigace,gps antena,gps kabel,opticky kabel atd...atd.. ale když v peugeotu řekli že to půjde....

post-21217-14109637661897_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...