Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tmavnutie displeja na budikoch po facelifte ciastocne vyrieseny.

Recommended Posts

Odesláno

Mne tmavne displej na budikoch na P607 po facelifte. Kupil som aj druhe budiky s buracky z rocnika 2007 kde som predpokladal ze to bude poriesene, ale prdlajs. Displej tmavol tiez.

Je to sposobene tekutymi kristalmi ako som uz pisal v inych vlaknach. Proste blby displej.

Dnes ale som si spomenul ze je tam termistor co podla teploty ovlada kontrast displeja. Co tak skusit ho trochu dosolichat.

Po laborovani som paralelne k nemu pripajkoval odpor 220 ohmov a tym sa zmenil kontrast a podstatne sa zlepsila citatelnost pri zohriatom displeji.

Odesláno
Mne tmavne displej na budikoch na P607 po facelifte. Kupil som aj druhe budiky s buracky z rocnika 2007 kde som predpokladal ze to bude poriesene, ale prdlajs. Displej tmavol tiez.

Je to sposobene tekutymi kristalmi ako som uz pisal v inych vlaknach. Proste blby displej.

Dnes ale som si spomenul ze je tam termistor co podla teploty ovlada kontrast displeja. Co tak skusit ho trochu dosolichat.

Po laborovani som paralelne k nemu pripajkoval odpor 220 ohmov a tym sa zmenil kontrast a podstatne sa zlepsila citatelnost pri zohriatom displeji.

:super nadherna prace

a šlo by to i na r.v.2002 monochrom ?

Odesláno

Tak to ti teraz nepoviem. Mal som jeden na skusanie, ale to bolo hooooodne davno. A nepamatam si ci tam bol termistor, alebo nie. Fakt neviem.

Ak by mal niekto doma taky v sufliku niekde a kukol by ci tam je ten termistor tak za pokus by to stalo.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Toto co som spravil je na displeji na budikoch. Rocnik 2000 taky displej na budikoch nema. Ty sa skor pytas na ten co zobrazuje stanice, ......

Ze?

Tak s tymso laboroval daaaaavno a tam sa mi nic take nepodarilo spravit. Lepsie povedane som sa zarazal s tym ako efektivne tie tekute krystaly chladit. Je pravda ze vtedy som si ani nevsimal ze ci tam nejaka teplotna kompenzacia je alebo nie. Teraz taky dysplej respektive auto s takym displejom nemam, takze skusat nemozem.

Inac ma napadla este jedna vec. Ak su tie displeje rovnake ako su v citroene c5 tak mozno by stalo zohnat taky a len ich vymenit. Este som ani raz nevidel ze by mal s tym citroen problem. Videl som to len u peugeotu. Pisem preto, ze ak by si aj zohnal na vrakovisku z inej 607 tak na 98 percent bude v rovnakom stave, ale ak by sedel z C5 tak podla mna ten bude na 100 percent ok.

Ale to ja teraz v mojich podmienkach co tu v IRL mam nezistim. citroenov je tu pozehnane, ale 607 tak 6 kusov.:D

Takze z C5 tam nepojde. Ten je segmentovy nie dotmatrix. Dotmatrix maju len nove modely C5.

[upravil dne 14/2/13 09:22 od jofo]

Odesláno

Som zmenil z oranzovej na bielu celu pristrojovku,radio, klimu, ale ten displej svieti tak bledomodro. Tekute krystaly to trochu zmenili. :D

Odesláno

Uz to tu bolo popisane hoooodne o tomto. Nikto to ale neskusal, lebo to bolo financne narocne, a technicky dost komplikovane. Okrem toho displeja potrebujes novu kablovacku, ine radio, preprogramovania,.......

Len tak vymenit to kus za kus nepojde.

• O 1 rok později...
Odesláno

Oživím toto téma,jelikož mě taky s..e to tmavnutí displeje.Někde jsem tady četl,že je problém s komunikací mezi rádiem a displejem.Našel jsem toto,rádio mám úplně stejný,tak jaký problém je s tou komunikací?Zkusil tu výměnu vůbec někdo realizovat?

post-53451-14109637423606_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...