jofo Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Mne tmavne displej na budikoch na P607 po facelifte. Kupil som aj druhe budiky s buracky z rocnika 2007 kde som predpokladal ze to bude poriesene, ale prdlajs. Displej tmavol tiez. Je to sposobene tekutymi kristalmi ako som uz pisal v inych vlaknach. Proste blby displej. Dnes ale som si spomenul ze je tam termistor co podla teploty ovlada kontrast displeja. Co tak skusit ho trochu dosolichat. Po laborovani som paralelne k nemu pripajkoval odpor 220 ohmov a tym sa zmenil kontrast a podstatne sa zlepsila citatelnost pri zohriatom displeji. Citovat
jofo Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 [upravil dne 12/1/13 15:50 od jofo] Citovat
jofo Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 Nezarucujem ze to pomoze kazdemu, ale odskusal som to na dvoch tmavnucich displejoch. A vysledok rovnaky. Citovat
banan1987 Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 pekne si to porobil... je to paradna zmena Citovat
VOVKA Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Mne tmavne displej na budikoch na P607 po facelifte. Kupil som aj druhe budiky s buracky z rocnika 2007 kde som predpokladal ze to bude poriesene, ale prdlajs. Displej tmavol tiez. Je to sposobene tekutymi kristalmi ako som uz pisal v inych vlaknach. Proste blby displej. Dnes ale som si spomenul ze je tam termistor co podla teploty ovlada kontrast displeja. Co tak skusit ho trochu dosolichat. Po laborovani som paralelne k nemu pripajkoval odpor 220 ohmov a tym sa zmenil kontrast a podstatne sa zlepsila citatelnost pri zohriatom displeji. nadherna prace a šlo by to i na r.v.2002 monochrom ? Citovat
jofo Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 Tak to ti teraz nepoviem. Mal som jeden na skusanie, ale to bolo hooooodne davno. A nepamatam si ci tam bol termistor, alebo nie. Fakt neviem. Ak by mal niekto doma taky v sufliku niekde a kukol by ci tam je ten termistor tak za pokus by to stalo. Citovat
VOVKA Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 kdybych nebyl na toto antitalent a vedel co to je,kde to stoji a jak to vypada,tak bych určite podival Citovat
MINI Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 mne tmavne pri zohriati na 407,moze to byt to iste nemate s tym skusenost Citovat
jofo Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Dost mozne ze je pouzity ten isty displej v strede budikov. Bez rozobratia budikov to ale nezistime. Citovat
Arj Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Ahoj Jofo prossim Te myslis ze to same je i na 607 rok vyroby 2000 diky Citovat
jofo Odesláno 13. únor 2013 Autor Odesláno 13. únor 2013 Toto co som spravil je na displeji na budikoch. Rocnik 2000 taky displej na budikoch nema. Ty sa skor pytas na ten co zobrazuje stanice, ...... Ze? Tak s tymso laboroval daaaaavno a tam sa mi nic take nepodarilo spravit. Lepsie povedane som sa zarazal s tym ako efektivne tie tekute krystaly chladit. Je pravda ze vtedy som si ani nevsimal ze ci tam nejaka teplotna kompenzacia je alebo nie. Teraz taky dysplej respektive auto s takym displejom nemam, takze skusat nemozem. Inac ma napadla este jedna vec. Ak su tie displeje rovnake ako su v citroene c5 tak mozno by stalo zohnat taky a len ich vymenit. Este som ani raz nevidel ze by mal s tym citroen problem. Videl som to len u peugeotu. Pisem preto, ze ak by si aj zohnal na vrakovisku z inej 607 tak na 98 percent bude v rovnakom stave, ale ak by sedel z C5 tak podla mna ten bude na 100 percent ok. Ale to ja teraz v mojich podmienkach co tu v IRL mam nezistim. citroenov je tu pozehnane, ale 607 tak 6 kusov. Takze z C5 tam nepojde. Ten je segmentovy nie dotmatrix. Dotmatrix maju len nove modely C5. [upravil dne 14/2/13 09:22 od jofo] Citovat
Agrafik Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Zajímavá barva ? No snad tenhle návod nebudu potřebovat, ale dobrá práce Citovat
jofo Odesláno 13. únor 2013 Autor Odesláno 13. únor 2013 Som zmenil z oranzovej na bielu celu pristrojovku,radio, klimu, ale ten displej svieti tak bledomodro. Tekute krystaly to trochu zmenili. Citovat
Arj Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Ahoj jofo no je tam maly displej na nem se ukazuji stanice a spotreba a dalsi veci podsviceni ma oranzove. jenom se chci zeptat myslis ze by tam sel dat tenhle displej na teto strance?? http://www.sbazar.cz/koprivaxx/detail/561756-peugeot-607-display-velky-top Citovat
jofo Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 Uz to tu bolo popisane hoooodne o tomto. Nikto to ale neskusal, lebo to bolo financne narocne, a technicky dost komplikovane. Okrem toho displeja potrebujes novu kablovacku, ine radio, preprogramovania,....... Len tak vymenit to kus za kus nepojde. Citovat
dolphy68 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Oživím toto téma,jelikož mě taky s..e to tmavnutí displeje.Někde jsem tady četl,že je problém s komunikací mezi rádiem a displejem.Našel jsem toto,rádio mám úplně stejný,tak jaký problém je s tou komunikací?Zkusil tu výměnu vůbec někdo realizovat? Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Nikdy jsem neslyšel, že by tmavnutí displeje bylo způsobené chybou komunikace Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 U toho \"rádia\" na foto býval problém se zamrzáním a pokud se pamatuju tak kvůli problémům s komunikací, ale to je o něčem jiném. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.