Přejít na obsah

Driscoll

Uživatel
  • Počet příspěvků

    91
  • Registrace

O uživateli Driscoll

  • Datum narození 23.8.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Hradec Králové
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Driscoll's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Driscoll

    závada motoru 2,2 hdi 98kW

    Kromě řidiče, ještě hlava a vačky. Ty někdo měnil před 25 000 km. Tak mi to řekli v Peugeotu a potvrdil to i mechanik, že vačky jsou jak nový. Jen pro zajímavost, před rokem mi dělali v Hradci Králové v Peugeotu rozvody a mechanik mi volal, když to rozdělal, že jsou o zoubek přehozený.....
  2. Driscoll

    závada motoru 2,2 hdi 98kW

    Tak auto je konečně opravené, vyměnil se blok, klika, písty, šály, všechny šrouby, těsnění, zrepasované vstřiky, nové rozvody. Závada prý vznikla používáním špatného oleje 5W40 od castrolu. Prý není určen pro tento typ motoru. v pondělí nové STK a začnu přemýšlet, jestli to nepošlu do světa :-) video-1440084976.mp4.mp4
  3. Driscoll

    závada motoru 2,2 hdi 98kW

    no, po tvém příspěvku už radši asi nic na foru řešit nebudu. Nevím proč bych měl být pro smích, když se normálně zeptám na problém nebo si chci něco ujistit.
  4. Driscoll

    závada motoru 2,2 hdi 98kW

    jestli je přeskočený řetízek, to vážně netuším, ale je tam :-). Kdyby to byla vačka, tak to bude ta pod víkem ventilu? Dneska jsme chtěli sundat to víko ventilů, ale je tam jeden šroub na imbus a má stržený ten vnitřní osmihran, tak nevím jak ho vytáhnout :-(. Omlouvám se, že se vyjadřuji značně neodborně, motorům a jeho částem opravdu nerozumím :-(. A předpokládám, že vačka je hnaná rozvodovým řemenem?
  5. Driscoll

    závada motoru 2,2 hdi 98kW

    Měl jsem to napíchlý na diag peugeot planet, byl u mě technik z peugeotu a říkal, že podle diag jsou rozvody OK (měněny rozvody komplet-kladky, vodní pumpa, řemen), řetízek v pohodě, turbo v pořádku. Auto startuje stejně dobře jako vždycky, jen ten šílený zvuk a špatný tah. Dle různých teorií to prý může být vadný vstřik, nebo hydroštely nebo dokonce mi někdo říkal, že propálený píst. teorii o rozletěném turbu, jehož lopatky skončily v motoru jsem zavrhl, když jsem turbo viděl fyzicky.
  6. Driscoll

    závada motoru 2,2 hdi 98kW

    co se mohlo potkat? Rozvody dělaný před 25 000 km v peugeotu, olej měněn pravidelně po 10 000km. MInulý týden cesta 2500 km v kuse bez jediného problému.
  7. Zdravím Vás lidičky, v sobotu jsem jezdil na svatbě a najednou se z motoru začalo ozývat cvakání, po chvíli už klapání a po další chvíli auto přestalo jet uplně, jen klape jako starý traktor, zkusím sem hodit video, jestli to pujde. Potřeboval bych poradit, jestli se dá odhadnout co by to mohlo být, já si myslím, jestli to není náhodou vadný vstřik. Děkuji za každou radu . Video.MOV
  8. Driscoll

    Výměna trubky klimatizace

    Já se do toho chci pustit sám, už jsem v peugeotu nechal dost peněz .
  9. Tak zkusím ještě jeden dotaz. Dneska jsem si všiml, že se mi velmi hřeje levé zadní kolo. Kolo jsem sundal, nic nedrhne, točí se plynule, když zatáhnu ruční brzdu, tak kolo brzdí. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Kromě ložiska mě nenapadá co by to mohlo dělat. A ještě, když jsem u zadního kola, tak bych potřeboval poradit jak se sundavají zadní tlumiče? Koukal jsem na to, ale je tam na horním uložením nějak málo místa :-)
  10. Zdravím Vás kolegové s dalším dotazem. Máte někdo zkušenosti s výměnou trubek klimatizace? Potřebuju vyměnit trubku vedoucí z kompresoru, spoj je někde vedle automatické převodovky, k tomu se snad dostanu od strany předního kola, když sundám podběh. Horší je, že nemám tušení jak se trubky rozpojí a pak zase spojí, aby to těsnilo jak má. Jedná se o trubku s výparníkem. Za nápady bych byl velice vděčný, v pátek se na to chystám :-)
  11. Tak už jsem problém vyřešil. Nakonec to byly přerušený dráty ve svazku ve víku kufru. Opraveno, vše se vrátilo do normálu :-)
  12. Ještě mě napadlo, jestli někdo nevíte, kde najdu čidlo, které řekne parkovacímu asistentovi, aby se uvedl v činnost. V peugeotu si myslí, že je bud někde na kulise řazení nebo na převodovce. v service boxu bohužel nemůžu nic takového najít.
  13. Tak zpětná světla nesvítí, když tam mám P, svítí tak jak mají ...
  14. tak když jen zapnu elektriku, tak zpětná světla nesvítí, zítra vyzkouším až nastartuju, to se mi dneska už nechtělo, nerad trápím naftáka krátkými starty :-). Kdyby to bylo to čidlo na zpětná světla, tak to najdu kdyžtak kde?
  15. tak to netuším, myslíš, i když je převodovka na P? co by to znamenalo?
×
×
  • Vytvořit...