Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak ta Bobošíková (na YouTube) potvrzuje jen to, že komouši vládnou furt, akorát kandidujou za jiný strany a když je v té-oné straně dusno tak přeběhnou k jiný straně. Tak potom proč né Fischer? Jakej je mezi nima rozdíl?

Odesláno

protože se stále nabízejí kandidáti, kteří tam nebyli.

Franz

Karlík

Fišerová

Jinak pan Švejnar podpořil Karlíka, to jen tak pro pořádek :D Ne pana Bechera

Odesláno

Volil jsem Franze. Byl to špatný kandidát. Neumí vystupovat, o spoustě věcí neumí nic říct, lezl by do zadku EU, možná by moc podléhal vlivu poradců, asi by nic nedokázal změnit. Ale pořád oproti ostatním kandidátům vyčníval. Byl prostě nejlepší z nejhorších.

Podle mě by cokoliv ve státní správě mělo fungovat tak, jak v soukromé firmě. Zkusím se tímto pohledem podívat na dva postupující kandidáty. Musel bych být blázen, kdybych chtěl zpátky do firmy žvanila, který si do svého týmu dotáhl nýmandy a zloděje, jen nažvanil, nic neudělal a ještě se spřáhl s konkurencí (becher). A musel bych být blázen, kdybych dál spolupracoval a povyšoval ochrapu, který je jen pracovní loutkou, při nejdůležitější akci se mu masivně rozkrádalo pod rukama a jehož tým brutálně zadlužuje tuto republiku (kníže).

Od několika posledních voleb vždy čekám nějakou změnu k lepšímu. Jakoukoliv změnu. A vždy je to jen horší. Je to k vzteku, jak se jen probírá jak kdo v pořadu hovořil, jaká měl gesta, jak mával rukama a na kolika plakátech byl. Tydleti dva jsou nějaká změna k lepšímu? :grr

Odesláno
jak napsal Peta,Karel má peníze nepotřebuje krást,stačí mu čechy pak rakousko a nakonec bude chtít velet celý zeměkouli.....

jsem zvědavej co mu ještrě vláda vráti a o co si zažádá....;),a budem mít prezidenta občana rakouska ,kterej půl života žil v rakousku a ted přivandroval dělat prezidenta.....paráda...a ted do mě....

A smutný, že je jeho paní, \"možná první dáma\" neumí ani česky. :(:(:(

TO budou zajímavý rozhovory...s první dámou

http://tn.nova.cz/zpravy/prezidentske-volby/budouci-prvni-dama-jedna-neumi-cesky-druha-nesnasi-verejne-akce.html

[upravil dne 15/1/13 00:19 od davidekcz]

Odesláno
Já bych se chtěl jen slušně zeptat. Jestli někdo z těch co volili ty dva postupující, už své volby trochu litují. A zda by nyní už volili jinak.

Já nelituji a nevolil bych jinak...

Odesláno

též nelituji, ale přemýšlím, čím se ti dva postupující zasloužili, že tu padla tato otázka. Řekl z nich někdo něco natolik kontroverzního, že to někoho, kdo ho volil, mohlo ovlivnit, že ho volit nebude?

Odesláno
Jsem rád, že p. Franz nepostoupil - nemusím se stydět.

Volil jsem Schwarzenberga proto, že jako jediný může naší zem důstojně reprezentovat v zahraničí (o tom funkce prezidenta je především), má v zahraničí dobré jméno a nepotřebuje řešit prašule.

Budu velice spokojený když za 14 dní bude vítěz.

k tomu neni co dodat,snad jen souhlas:potlesk:)

JO jo.Toho je rozumet jen kdyz chrape v parlamentu.A kdyz otevre pusu tak ani clovek ktery odecita ze rtu by mu nerozumel.

Jak takov clovek muze proboha reprezentovat?

To uz radeji avatar.

A pokud bude Schvarzeneger tak do rooka a do dne jsou tady ecka a bude to jak na SK.

To nam uz bude vsem fajn ze jo...............:super:super:super:super

Odesláno

Charlie: já se jen slušně ptám, není třeba hned kolem sebe plivat.

Vám třeba nevadí, že by Miloš řešil nízkou porodnost přísunem Slováků (nic proti kluci)? Troufám si tvrdit, že nízká porodnost má krom všelijakých aspektů též souvislost s finanční situací mladých lidí. Jednak mladé lidi stát odrbává na daních, jednak není práce, chybí startovací byty. A tyto věci mají hlavní souvislost s tím, že místo aby většina peněz zůstávala u občanů, tak se valí státu. Co třeba Miloš a jeho návrh na 25 % DPH či zdražení sociálního pojištění o 2 %. Myslíte že by to zlepšilo situaci mladých lidí? Vám by nevadilo platit za benzín a naftu další daně navíc? Takže Miloš by nás čím dál víc odrbával na daních a ještě sem cpal Slováky, aby nám brali práci. Proč já ho vlastně nevolím?

Odesláno

protože volíš Karla,neplivu kolem sebe,až budu tak to bude znát.........

Ale prezidewnt tohle nemůže protlačit co píšeš,za koho se ted pořád zdražuje a v jaký straně sedí možná budoucí prezident v TOP a normální lidi jsou mu u zadnice on zkorumpovanej asi není,ale jeho kamarádi z TOP ho to naučí....:P

Odesláno

Charlie, já nevolil ani nebudu volit Karla. Tohle není černobílý souboj. Spíš špinavá šedá se špinavou šedou. Ale když třeba píšeš, jak někomu jsou normální lidi u zadnice, tak jak se to slučuje s těmi argumenty, co píši výše?

Rozumíš, mě nejde o nějakou debatu zda ten líp hladí stromy nebo ten líp zpívá. Ale čistě o argumenty a názory daných kandidátů. To že jako prezident nemůže prosadit svoje zhůvěřilosti, mě ještě nepřesvědčuje k tomu abych nad tím mávl rukou. Tak snad prezidenta volíme kvůli jeho zásadám a činům. A ne jak ležérně bafá dýmku. A pozadí obou kandidátů ve mě nevzbuzuje nějakou důvěru v jejich zásady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...