Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Z výroků Klause jde vidět, že jde o víc než o křeslo na hradě.

Nicméně včerejší debata zase ukázala kdo lže, a lež ospravedlňuje další lží. A když nelže, tak překrucuje pravdu.

Takže volím Karla.

Odesláno

Souhlas s Medvědem ... skoro ve všem ...

Ale mám blbou tuchu, že se budou spíš radovat lidi jako Charlie :(

Ale na rovinu zase p.Zeman pro mě úplně nepřijatelná persona není (to byl p.Fischer, p.Franz, p.Okamura a pí.Bobošíková - kde měl teda jen šanci vyhrát Fischer) takže já již byl s výsledkem voleb spokojen před 14. dny...

Ale větší uynání a úctu ve světě má jednoznačně p.Schwarzenberg, takže z toho důvodu by měli dle mne uvažující lidé podporovat jeho - bo prezident = primárně repre naší země na venek ... ;)

Odesláno

ja byl nejdrive proti Fiserovi ale ted asi podporim knizete i kdyz neumi poradne mluvit, natos cesky , ale milose meli zvolit pred 5 lety , tehdy jsem mu fandil , skoda sanci mel a jeho kamaradi ho nepodrzeli tehdy a ted se k nemu hlasi , no uvidime .

Odesláno

No tak si ohrejte polivku,taky nerikam,ze kdtz vyhraje Karek bude to hrozny jsou to oba dustojny kandidati na prezidenta,ale prezident nereprezentuje jen venku,ale jezdi taky poregionech pri ruznych prilezitostech mezi lidi a to se na me nezlobte,ale tam Karel s therese si neumim predstavit pri debate s lidmi a ptezident by mekl byt lidovej a chodit mezi ludi ne jen mezi poslance q hirnich 10 000.....

Odesláno

pravda. mel by mezi lidi, ale ja naposledy videl nazivo prezidenta Svobodu (a to jsem byl na základce).

Zeman umi dobre pouzivat cisla ve svuj prospech(to se mu nemuze uprit) i kdyz maji nulovou vypovidajici hodnotu.

v 1.kole jsem volil Karla a ucinim to i v 2.kole

[upravil dne 25/1/13 10:26 od Mysak_Bob]

Odesláno

Tak prdel by byla, kdyby Karel prohrál o jeden hlas, o ten svůj. :D Zrovna jsem se na to díval v tv, jak byl Karel snad pět minut za tou oponou. Chvíli to vypadalo že tam usnul. Tipoval jsem, že hvězdou voleb bude nána Čvančarová, ale Karel ji suverénně přebil.

http://zpravy.idnes.cz/druhe-kolo-volby-prezidenta-stratuje-listky-budou-ve-volebni-mistnosti-1oy-/domaci.aspx?c=A130124_123153_domaci_jpl

Odesláno
No tak si ohrejte polivku,taky nerikam,ze kdtz vyhraje Karek bude to hrozny jsou to oba dustojny kandidati na prezidenta,ale prezident nereprezentuje jen venku,ale jezdi taky poregionech pri ruznych prilezitostech mezi lidi a to se na me nezlobte,ale tam Karel s therese si neumim predstavit pri debate s lidmi a ptezident by mekl byt lidovej a chodit mezi ludi ne jen mezi poslance q hirnich 10 000.....

Člověče Charlie, rejpeš do Schwarzenberga, že neumí česky, ale ty píšeš hůř, než on mluví.

Odesláno

Boze sere se do politiky a ani neumi zakladni vec a to odvolit a jeste k tomu sam sebe. Tohle vemeno by chtelo ridit Cr? At jde nekam na zamecek do Rakous a tam si v klidu senilni

Odesláno

Člověče Charlie, rejpeš do Schwarzenberga, že neumí česky, ale ty píšeš hůř, než on mluví.

Jo,budem si tady upravovat pravopis Vy chytráci....asi to píšu z mobilu a dotykáče tak se uklepneš....a když to někdo nepochopí tak mi je to jedno....já nejsem nasrávací jako příznivci Knížete Karlíka,hlavně že nedal lístek do obálky to je borec:D:D:D,aby mu ten hlas nechyběl:D:D:D

[upravil dne 25/1/13 17:10 od Charlie 1]

Odesláno

mne ako slovakovi to sice moze byt v podstate fuk kto vam bude \"vladnut\" ale osobne som toho nazoru ze Karel Sch. tam nema co robit, stary zidak, ktory je PRo-europsky, Pro- americky a zasadne ANTI - rusky orientovany. Je to len dalsia babka dotlacena zo zapadu a myslim ze kazdy vie odkial fuka vietor.

Odhliadnuc od vsetkeho je to hamba pre cesky narod osoba ako on...:bojim

Odesláno

Myslel jsem, že když už tu je jedno vlákno vůči pravidlům, tak se tu aspoň budeme chovat vůči sobě slušně a nenadávat druhé straně, že volí opak. Zase jsem se mýlil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...