Mopař Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ahoj mam tady dotaz spíše anketního charkateru - jakej máte názor na rychlý pruhy na Agátě? Vzhledem k tomu, že jí čeká trochu rozsáhlejší servis, včetně výměny několika dílů a dost pravděpodobně i celolaku, tak jsem zauvažoval, jestli je tam nechat a udělat barvou, nebo jí nechat tak jak byla sériově Dočasně jsou pruhy udělaný z černý gaffy, s kamarádem jsme byli zvědaví jak to bude vypadat... Výsledek posuďte sami. Předem díky za reakce Citovat
MilanF1 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Mně se nelíbí ... celkově ty pruhy nejsou IN a když, pak jedině silnější dva uprostřed Citovat
radim.1008 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 To potom Agáta pojede rychleji? Za mě ne, nelíbí se mi to, nikdy to žádná verze 306ky z výroby neměla. Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Chceš upřímnou odpověď ? Sloupni to. Doufám, že to na autě nemáš dlouho - jinak totiž i po sloupnutí bude taková hovadinka stále vidět (viz. různé strhané polepy dodávek) a bude Tě to čím dál víc štvát. Citovat
Zazimir Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Za mne také dolů, vůbec mi to k autu nepasuje, Ale jestli to s těmi pruhy jede rychleji, tak je tam nech. Citovat
Ferry Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 rozhodne ne, je to pozvanka do teto sekce [upravil dne 8/1/13 09:20 od Ferry] Citovat
Mopař Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 Dík za reakce hoši. Mně osobně se rychlý pruhy líběj, zvlášť jedno GT-Rko R34, který mělo podobnej motiv. Symetrický silný mě ale moc neberou, resp. hodí se imho tak akorát na americký muscle cars. Nicméně rychlý pruhy se zase začínaj vracet do módy a třeba Renault je v sérii dával - a opět dává - do edice Gordini, kde taky byly excentrický... Tady je pár fotek z netu http://4.bp.blogspot.com/-ccXDvToWnw4/TYeOeEkWc-I/AAAAAAAELdM/sVRW-Q9ohBM/s1600/Ford-Ka-Grand-Prix-2.jpg , http://i.ytimg.com/vi/Q7EN5xxc26w/0.jpg takže že by to nebylo IN s tim se tak úplně souhlasit nedá Ale musim uznat, že na Agátě to působí zvláštnim dojmem trochu. Z enfaceu to vypadá pěkně podle mě, ale když se pak člověk koukne na auto jako celek, tak to působí všelijak. Rychlejc to s tim samozřejmě nejede, ale tak to ani se samolepkama Monster Ještě uvidíme jak bude vypadat po laku, pak to tam zkusim dobastlit ve Photoshopu. Každopádně ještě jednou dík a budu vděčnej za každej další názor Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Pises \"vysledek posudte sami\" ale asi jsem slepy - zadnou fotku tady nemas Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 StibTo - hned v prvním příspěvku je odkaz Citovat
Mopař Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 StibTo je to album na fanpage na facebooku, nicméně by mělo bejt přístupný i lidem bez accountu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.