Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj :)

mam tady dotaz spíše anketního charkateru - jakej máte názor na rychlý pruhy na Agátě? :roker

Vzhledem k tomu, že jí čeká trochu rozsáhlejší servis, včetně výměny několika dílů a dost pravděpodobně i celolaku, tak jsem zauvažoval, jestli je tam nechat a udělat barvou, nebo jí nechat tak jak byla sériově :myslim

Dočasně jsou pruhy udělaný z černý gaffy, s kamarádem jsme byli zvědaví jak to bude vypadat... Výsledek posuďte sami.

Předem díky za reakce :papa

Odesláno

Chceš upřímnou odpověď ? Sloupni to. Doufám, že to na autě nemáš dlouho - jinak totiž i po sloupnutí bude taková hovadinka stále vidět (viz. různé strhané polepy dodávek) a bude Tě to čím dál víc štvát.

Odesláno

Dík za reakce hoši. :) Mně osobně se rychlý pruhy líběj, zvlášť jedno GT-Rko R34, který mělo podobnej motiv. Symetrický silný mě ale moc neberou, resp. hodí se imho tak akorát na americký muscle cars.

Nicméně rychlý pruhy se zase začínaj vracet do módy a třeba Renault je v sérii dával - a opět dává - do edice Gordini, kde taky byly excentrický... Tady je pár fotek z netu http://4.bp.blogspot.com/-ccXDvToWnw4/TYeOeEkWc-I/AAAAAAAELdM/sVRW-Q9ohBM/s1600/Ford-Ka-Grand-Prix-2.jpg , http://i.ytimg.com/vi/Q7EN5xxc26w/0.jpg takže že by to nebylo IN s tim se tak úplně souhlasit nedá :papa

Ale musim uznat, že na Agátě to působí zvláštnim dojmem trochu. Z enfaceu to vypadá pěkně podle mě, ale když se pak člověk koukne na auto jako celek, tak to působí všelijak. :roll Rychlejc to s tim samozřejmě nejede, ale tak to ani se samolepkama Monster :D

Ještě uvidíme jak bude vypadat po laku, pak to tam zkusim dobastlit ve Photoshopu. Každopádně ještě jednou dík a budu vděčnej za každej další názor :papa

Odesláno

Pises \"vysledek posudte sami\" ale asi jsem slepy - zadnou fotku tady nemas :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...