Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radku,Tvůj a Přemův "podpis" mně na starém fóru neskutečně "hnětl" a právě to bylo důvodem proč jsem - po zjištění, že to lze - zvolil blokaci VŠECH podpisů. Původně se v podpisech objevovaly třeba info o typu a motorizaci klubákova povozu - pak jste ale inovativně přišli s otravnými barevnými banery a vysloužili jste si protireakci (a asi ne jen od mé maličkosti).

Odesláno

Radku - podpisy mám zablokované určitě míň než pět let, takže viděl a protože jsem nepovažoval za nutné svůj názor na baner v Tvém podpisu měnit, asi ta změna nebyla až tak zásadní.

Ale - já už to mám bloklý, takže si tam dej klidně třeba růžový puntíky, bude mi to šumák.

Odesláno

No právě mi přijde vzhledem ke srovnávání s Přemovým že máš v paměti ten co tam byl předtím, ale minimalně 5 let je tam minimalistickej uzkej baner pouze s informacoí o motorizaci meho pojezdu. A jestli někomu vadí už i tohle tak potom je asi nějakej divnej

Navic, Medvěde, sam si vypinaš podpisy u všech a u sebe máš 3 řádky, asi jako každej kdo to tam má čekáš že v připadě dotazu ti bude odpovězeno přímo k tvé motorizaci, a jak to uděláš ty, když to maš všechno vypnutý??

Hurvajz%20Baner.jpg
Odesláno

Navic, Medvěde, sam si vypinaš podpisy u všech a u sebe máš 3 řádky, asi jako každej kdo to tam má čekáš že v připadě dotazu ti bude odpovězeno přímo k tvé motorizaci, a jak to uděláš ty, když to maš všechno vypnutý??

Hurvajz%20Baner.jpg

3 řádky podpisu jsou pozůstatek z doby, co byla kdysi - věř nebo ne, ale já už ani nevěděl, že nějakej podpis mám.

Na rady týkající se třeba motorizace jsou tu jiní kofři - na to, co potřebuju dotyčnýmu sdělit buď info o motorizaci vůbec nepotřebuju nebo ho vytuším z vlákna (nebo si ho třeba pamatuju ...)

Odesláno

Hurvajz%20Baner.jpg

Tehle banner si přesně pamatuju a - ANO, asi jsem tedy divnej, ale mně cokoli barevnýho prostě upoutá (to byl jistě záměr tvůrce) a když mě totéž "upoutává" třeba po třicátý, stává se ono "upoutání" přinejmenším otravujícím. Takže ještě jednou děkuji za možnost blokace podpisů a dále už v tomto vlákně asi nemám co dál říct.

Leda že by se probudila ta Scratchem zmíněná blokace avatarů, to bych možná ještě polínko na oheň přiložil ....

Pro Radima - vše v dobrém a v pohodě.

Odesláno

S těma avatarama bych to tolik nehrotil, tvuj avatar napřiklad jsem ti tam daval já na tvoji žadost, to samý podpis, s přichodem noveho fora jsi měl špatný odkaz na profil, tak jsi ho chtěl upravit co si tak pamatuju. Nebuď zase tak hrozně zaujatej, to by se to mohlo vypnout celý, nebo potom jediná pomoc, na bedně je tlačtko a když tě to přestane bavit tak ji taky vypneš ne?

Odesláno

Sedm negativnich na muj post ... Jdete treba do hajzlu je mi to neskutecne volny ;)

Odesláno

StibTo, že si některé své komentáře raději neodpustíš... Jiní zde v době nedávné i za mírnější výrazivo dostávali BAN, tak by ses mohl více ovládat. Už to tu bylo psáno vícekrát - děláš vizitku nejen sám sobě, ale i klubu vzhledem k funkci ve vedení. :papa

Odesláno

Osobně podle podpisu a avatarů u hodně lidí poznám kdo to psal a nemusím rolovat na nick... Tudíš osobně avatar i podpis je pro mě důležitý a tudíš ho mám zapnutý a víc reagovat nemá cenu...  :bojim

Odesláno

ja to mam tak jako John, ale chapu, ze ostatnim to muze vadit. Pro me je to diky tomu prehlednejsi. 

StibTo: Tome, asi chapu, jak te nekteri lidi umej vytocit, ale je to jak jsem ti rikal, pohoda klidek tabacek, radsi napsat, nechat 5 minut, pak si to zase precist a uvidis, ze prispevek zmenis, a bude klid :), mam to vyzkouseny. Na radu Medveda taky stavim u benzinky a dam si voraz, nez se nervovat kvuli nejakymu blbcovi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...