Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Ano Schreeku, co by nas měl někdo co ignorovat kua :D Citovat
Péťa Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Nebo vytvořit skupinu, ve které nikdo nebude a tu ochranu dát na ni Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Nelze, musí mít nějaké členy Ja myslim že nas tři co jmenoval Schreek vypinat nemusíš, snad mame podpis v rozumném tvaru Citovat
Péťa Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 (upraveno) Tak tam dejte Sofinku EDIT: Zrovna tu Tvoji omalovánku jsem ignoroval a už se mi zase zobrazuje Upraveno 18. prosinec 2014 uživatelem Péťa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Jééééé, to je strašný, kde mám to červený tlačítko :o Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Radku,Tvůj a Přemův "podpis" mně na starém fóru neskutečně "hnětl" a právě to bylo důvodem proč jsem - po zjištění, že to lze - zvolil blokaci VŠECH podpisů. Původně se v podpisech objevovaly třeba info o typu a motorizaci klubákova povozu - pak jste ale inovativně přišli s otravnými barevnými banery a vysloužili jste si protireakci (a asi ne jen od mé maličkosti). Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Medvěde, viděl jsi můj podpis během posledních pěti let, asi neviděl že, tak se na něj koukni a pak něco piš. Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Radku - podpisy mám zablokované určitě míň než pět let, takže viděl a protože jsem nepovažoval za nutné svůj názor na baner v Tvém podpisu měnit, asi ta změna nebyla až tak zásadní.Ale - já už to mám bloklý, takže si tam dej klidně třeba růžový puntíky, bude mi to šumák. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 No právě mi přijde vzhledem ke srovnávání s Přemovým že máš v paměti ten co tam byl předtím, ale minimalně 5 let je tam minimalistickej uzkej baner pouze s informacoí o motorizaci meho pojezdu. A jestli někomu vadí už i tohle tak potom je asi nějakej divnej Navic, Medvěde, sam si vypinaš podpisy u všech a u sebe máš 3 řádky, asi jako každej kdo to tam má čekáš že v připadě dotazu ti bude odpovězeno přímo k tvé motorizaci, a jak to uděláš ty, když to maš všechno vypnutý?? Citovat
radim.1008 Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Pánové klid, toliko povyku pro pár odkazů? Nešlo by to řešit jako dospělí inteligentní jedinci? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Dyk to řešime pravě přesně tak jak pišeš. Bylo vyhověno vypnutí podpisů u těch co to nešlo, bohužel to nejde tak jak by si někteří přáli Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Navic, Medvěde, sam si vypinaš podpisy u všech a u sebe máš 3 řádky, asi jako každej kdo to tam má čekáš že v připadě dotazu ti bude odpovězeno přímo k tvé motorizaci, a jak to uděláš ty, když to maš všechno vypnutý?? 3 řádky podpisu jsou pozůstatek z doby, co byla kdysi - věř nebo ne, ale já už ani nevěděl, že nějakej podpis mám. Na rady týkající se třeba motorizace jsou tu jiní kofři - na to, co potřebuju dotyčnýmu sdělit buď info o motorizaci vůbec nepotřebuju nebo ho vytuším z vlákna (nebo si ho třeba pamatuju ...) Citovat
radim.1008 Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Tak to jsem rád, mě osobně tedy pár reakcí tak nepřipadá. Ale když říkáš... Hlavně, když to tak vyhovuje, co nejvíce možnému počtu lidí. Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Tehle banner si přesně pamatuju a - ANO, asi jsem tedy divnej, ale mně cokoli barevnýho prostě upoutá (to byl jistě záměr tvůrce) a když mě totéž "upoutává" třeba po třicátý, stává se ono "upoutání" přinejmenším otravujícím. Takže ještě jednou děkuji za možnost blokace podpisů a dále už v tomto vlákně asi nemám co dál říct. Leda že by se probudila ta Scratchem zmíněná blokace avatarů, to bych možná ještě polínko na oheň přiložil .... Pro Radima - vše v dobrém a v pohodě. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 S těma avatarama bych to tolik nehrotil, tvuj avatar napřiklad jsem ti tam daval já na tvoji žadost, to samý podpis, s přichodem noveho fora jsi měl špatný odkaz na profil, tak jsi ho chtěl upravit co si tak pamatuju. Nebuď zase tak hrozně zaujatej, to by se to mohlo vypnout celý, nebo potom jediná pomoc, na bedně je tlačtko a když tě to přestane bavit tak ji taky vypneš ne? Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Sedm negativnich na muj post ... Jdete treba do hajzlu je mi to neskutecne volny Citovat
Stifler Odesláno 19. prosinec 2014 Odesláno 19. prosinec 2014 StibTo, že si některé své komentáře raději neodpustíš... Jiní zde v době nedávné i za mírnější výrazivo dostávali BAN, tak by ses mohl více ovládat. Už to tu bylo psáno vícekrát - děláš vizitku nejen sám sobě, ale i klubu vzhledem k funkci ve vedení. Citovat
John Odesláno 19. prosinec 2014 Odesláno 19. prosinec 2014 Osobně podle podpisu a avatarů u hodně lidí poznám kdo to psal a nemusím rolovat na nick... Tudíš osobně avatar i podpis je pro mě důležitý a tudíš ho mám zapnutý a víc reagovat nemá cenu... Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. prosinec 2014 Odesláno 19. prosinec 2014 ja to mam tak jako John, ale chapu, ze ostatnim to muze vadit. Pro me je to diky tomu prehlednejsi. StibTo: Tome, asi chapu, jak te nekteri lidi umej vytocit, ale je to jak jsem ti rikal, pohoda klidek tabacek, radsi napsat, nechat 5 minut, pak si to zase precist a uvidis, ze prispevek zmenis, a bude klid , mam to vyzkouseny. Na radu Medveda taky stavim u benzinky a dam si voraz, nez se nervovat kvuli nejakymu blbcovi Citovat
222johny222 Odesláno 19. prosinec 2014 Odesláno 19. prosinec 2014 (upraveno) Jirko,ale to jsi říkal mě Upraveno 19. prosinec 2014 uživatelem 222johny222 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.