Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 mno Pepito, jestli pravidla mají opravdu platit pro všechny, tak bys ty šádovky měl smáznout, jestli s nima nejezdíš a odkaz na rajče též není dle pravidel Podpis je podle pravidel, obrazek nepřekračuje povolenou velikost, o tom že nikoho nezajimají auta který nemáš to je v připadě že maš textový výpis na 10ti řádcích. Další věc, kde vidíš odkaz na rajče?? Vystavený obrázek muže být umistěn kdekoliv. Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Hurvajzi, ten odkaz dal pryč, byl pod tím obrázkem, vědí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Aha, tak to jsem netušil že byl Pepito tak rychlej:D Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 anooo, i když psal, že semu v noci nechce Citovat
dzavel Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 MilanF1: Souhlasím, jinde to je mnohem opravdu mnohem horší. Přesně, nová pravidla pro nové forum, případně to udělat tak, ať to jinak než podle pravidel nejde. Jakou formou se na tom pracuje jsem se ptal Ferryho už na druhé stránce. StibTo: už tu dlouho neslohovkoval, ale je to von ChouLu: ano, ale chci tím ukázat nesmyslnost (velikost s tím také souvisí). K čemu mi jsou jeho služební auta nebo co mu stojí před barákem a perla na čem jezdí přítelkyně . Citovat
čakom Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 zrušil bych v podpisech obrazky. pokud chce mit nekdo obrazek auta at si ho da do avataru. dal bych zakazal davat do podpisu služební, ex auta a motorky. myslím že toto nikoho nezajima. Citovat
grim.sk Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 čakom - tvoj podpis ale tiež nie je v súlade s pravidlami...tiež tam máš odkazy smerujúce mimo tento web... Citovat
Pepito Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 anooo, i když psal, že semu v noci nechce No odkaz jsem smáznul hned a fotku aut jsem chtěl upravovat,případně odstranit,později,ale když to mám velikostně v pořádku,tak to tam nechám. Pokud ten obrázek dělá problém s otvíráním např.na mobilu(nemám zkušenost),tak jsem ochoten obrázek smáznout i když móóóc nerad Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Pepito: koukam často přes mobil a Tvůj obrázek (ani žádný jiný) mi nedělá problém a pokud by to někomu vadilo tak si je může zakázat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 BBJ: to tvoje vypadá strašně. možná na tom skinu co použivaš ty to tak nevidiš, ale tady je to běs:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 tak nie kazdy vie urobit transparentny obrazok... cize aby presvitalo pozadie vid moj avatar Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 dzavel: Barvy popisu minulých i současného auta jsou takové, jakou barvu to auto mělo. OK, připomínku beru, změním to. Radek Hurvajz: Někomu se nelíbila minulá auta v podpise, tak jsem v noci (hodně v noci) udělal narychlo obrázek \"printscreenem\" upravený v malování. OK, připomínku beru, změním to. Marcel: Nechcel som robiť transparentný obrazok, chcel som vyhovieť pravidlám a nechcel som mazať svoj podpis. Aj Tvoju pripomienku zohladním Edit: Tak po několika pokusech úprav jsem tam nechal jen současné auto jako text. Snad už to nikomu nebude vadit, i když to není Peugeot. Příspěvek už natahuje jen Avatar. A ten nedám, dokud se nezmění pravidla [upravil dne 3/1/13 20:11 od Bigbadjohn] Citovat
Pepito Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Pepito: koukam často přes mobil a Tvůj obrázek (ani žádný jiný) mi nedělá problém a pokud by to někomu vadilo tak si je může zakázat Tak to jsem v klidu Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Pepito: koukam často přes mobil a Tvůj obrázek (ani žádný jiný) mi nedělá problém a pokud by to někomu vadilo tak si je může zakázat A můžu si to zakázat i na \"velkým\" PC? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ve firefoxu je mužeš nainstalovat ADblock plus a tam si zakozovat co chceš, třeba i pozadí Ale jestli mi pak budeš volat že se ti nezobrazují obrázky tam a tam tak tě zastřelim:D:D:D Pak je ještě jedna možnost, ustřihnou siťovej kabel a maš klid:D [upravil dne 3/1/13 21:12 od Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ve firefoxu je mužeš nainstalovat ADblock plus a tam si zakozovat co chceš, třeba i pozadí Ale jestli mi pak budeš volat že se ti nezobrazují obrázky tam a tam tak tě zastřelim:D:D:D Pak je ještě jedna možnost, ustřihnou siťovej kabel a maš klid:D [upravil dne 3/1/13 21:12 od Radek Hurvajz] A mám to - nic není jednoduché :fňuk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Neřeš to, zbytečný starosti se zakazování a povolováním všeho co nechceš vidět, tady na tech strankách je kolikrát tolik objektů že by ti asi hrablo než by jsi to všechno zakazal;) Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 jednoduché to je, ale musíš chtít, hezky si dej do googlu třeba \"adblock plus pomoc\" a studuj barde nebo pročti fora na www.mozilla.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.