Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mno Pepito, jestli pravidla mají opravdu platit pro všechny, tak bys ty šádovky měl smáznout, jestli s nima nejezdíš a odkaz na rajče též není dle pravidel

Odesláno

No dlouho jsem jen četl, ale nedá mi to abych se teda taky nevyjádřil. V bodu 10 pravidel se mimo jiné píše:

Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva.

Slovo \"doporučuje\" chápu tak, že to není povinnost, uvést mohu a nemusím a mohu uvést i něco jiného co není doporučeno, ale zároveň není zakázáno. Tedy pokud se uvedou i automobily předchozí, tak to dle mého názoru není v rozporu s pravidly. Pokud se mýlím, tak mi řekněte kde se píše, že nesmím uvést předchozí automobily.

Možná tato větička bodu 10 pravidel fóra by k tomu naváděla:

Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra.

Ovšem domnívám se, že s forem souvisí vývoj, jaký člověk prodělal než se k peugeotu propracoval. A pokud nemám Peugeota tak tam současné auto můžu uvést nebo to také je odlišné od zaměření fóra?

Někomu se tu nelíbí barevné podpisy. Ale ty taky nejsou zakázané, že?

Tedy asi bude potřeba lépe specifikovat zda je povoleno to co není zakázáno, nebe je zakázáno to co není povoleno ;)

Edit:

Abych učinil za dost všem pravidlům, tak jsem si podpis z textového změnil na obrázek, který snad neodporuje žádným pravidlům :D

Nikde se neuvádí co v obrázku smí a nesmí být, mluví se pouze o jeho velikosti ;)

Edit 2:

Teď vážně, má tohle nějaký smysl? Každý soudný člověk snad uzná, že ne. Nadměrné obrázky, reklama, zbytečně dlouhý podpis ..... to chápu, ale čemu vadí ty uvedený předchozí auta? Je to asi o tom aby byl vidět ten vývoj, čím člověk prošel, s čím má zkušenosti a tak. A už vůbec nechápu čemu vadí, když je uveden link na vlákno o autě místo linku na profil na hlavní straně. Je to pořád link sem na stránky. To mi už opravdu od autora tohoto vlákna přijde jako hnidopišství nebo spíš \"chcípla mi koza, ať chcípne i sousedovi\" :( Nehezká vlastnost.

[upravil dne 3/1/13 00:41 od Bigbadjohn]

[upravil dne 3/1/13 00:53 od Bigbadjohn]

Odesláno

předsedo předsedo ...... gif je to pěkný, dovedu ocenit, ale jako repre klubu bys tam mohl bejval i nechat svý autí :D;)

Odesláno

gif pěkný, ale moc se sem nehodí a obzvlášť předseda by měl vědět, že slovo **** je zde cenzurováno :roll

[upravil dne 3/1/13 09:23 od Sagic]

Odesláno

Bigbadjohn: mi k ničemu není vědět kolik a jakých aut si měl před současným. Předchozí auta můžeš vypsat třeba na stránce o mě nebo v tématu naše káry se svým současným. Barvu dej třeba růžovou, ale proč ne černou, která jde snadno přečíst oproti té žluté.

Nic z toho není smrtelné, ale zbytečně to roztahuje stránku ;).

Odesláno

Marcel: Trochu se Scratche zastanu, souvisí, protože na jí jezdí na srazy ... ale z dzavela mě taky pobavilo, že tam má bývalé auto, když to kritizuje :D

Odesláno
Marcel: Trochu se Scratche zastanu, souvisí, protože na jí jezdí na srazy ... ale z dzavela mě taky pobavilo, že tam má bývalé auto, když to kritizuje :D

Tak znovu. Ano mám tam jedno bývalé auto jako podpis ne jako výlet do historie. Já v tom vidím rozdíl. Když si tam dám současné ,tak jsou zde jedinci zastávající peugeot nebo nic.

Odesláno

Chápu, ale já ani svými 3 řádky nenatahuji stránku ... navíc tam nemám ani povolený obrázek :roker

Pravidla o podpisu tu nejsou dlouho, protože do nedávna to bylo o zdravém rozumu, aby nenatahovaly stránku. Za chvíli to asi dopadne tak, že tu budou jen nicky a text odpovědi, aby to náhodou nebylo moc dlouhé :roker

[upravil dne 3/1/13 12:28 od MilanF1]

Odesláno

Reagoval jsem na Bigbadjohna, ale ani on není pacient na upravu podpisu (pro mě jen ta žlutá barva). Stránku natáhne podpis oproti avataru nebo náladě někdy minimálně. Už jsem to psal chce to komplexní řešení pro podpis-avatar-náladu.

EDIT: občas tu čtu, že se někdo přihlásí přes mobil a ono natahování zbytečnostmi je otravné.

Co už považuju za ulet je toto: Od koho to je? :)

Škoda Octavia Combi II 1.9 TDI 77 KW = služobné

Kia Cee\'d SW 1.6 16V CVVT 93 KW - služobné

Mazda 626 GF 2.0i 16V 85 KW - jazdí na ňom polovička

Fiat Punto MK2, 1.2 8V 44 KW - stojí pred barákom :/

P 306 sedan = bývalka, predaná 22.03.2012 do Hlohovca

[upravil dne 3/1/13 12:56 od dzavel]

Odesláno

dzavel: taky si myslím, že to má být s rozumem ... viděl jsem i jiná fora, tam mi je z toho na blití ... ohromné obrázky atd. Jsem rád, že jsme se shodli. Že to chce ucelenější pravidla? Spíše bych to nechal na nový formát, tak bude nejspíše omezení řádků a třeba i rozměru obrázku. Nepřijde mi nejlepší, ted se v tom rejpat, když se to tu bude měnit. :myslim

Odesláno

BigBadJohn: byly zde lidi (a ne jen jednotlivci) s vypisem aut az nekam k pradedeckovi - treba 15 radek aut co uz jsou z vetsiny davno po smrti. A v jejich prispevku byl jeden radek textu... Tri - ctyri radky osobne nevidim jako velky problem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...