Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Koblih: Hehe. Ja ho dal spiš ze zvědavosti aby se přiznali ti co to žerou. Ja jsem spiš na lepší [upravil dne 22/12/12 18:14 od Radek Hurvajz] Citovat
Háček Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 jediná vánoční co u mě boduje je Ine kafe - vianoce a vanočni co mě rozesměje a rad si ji zaspivam je Xindl X - Štědrý večer nastal ien kafe mam rád ale ten Xindl X mě dostává Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 a různé úpravy klasických českých koled [upravil dne 22/12/2012 20:15 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Xindl X - Štědrý večer nastal ien kafe mam rád ale ten Xindl X mě dostává :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Háček Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 xindla neposloucham ale tuhel pisničku hrajou furt a nak se mi dostala do hlavy tak promin koblížku že se ti to nelíbí Citovat
Brizan Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Přidávám jednu klasiku ale ta mě dostává. U mě asi top z klasiky když neberu ohled na novodobou tvorbu...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.