Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přesně to mám Radku na mysli,obzvláště v zimě,třeba taková sůl.Po první zimě tam budeš znovu.

[upravil dne 27/6/13 15:40 od ozzy1]

Odesláno

To je blbě vybroušený tmel jak píše Ozzy56. Osobně bych to řešil, i když to je starší auto. Přece jenom za peníze by měl lakýra odvést práci takovou, aby se za ní nemusel stydět. Být ním, tak tady se stydím.

Guest servisman
Odesláno

asi ano chce to udělat lépe. Nebo se na to vybodni a nech to bejt já bych to asi ponechal .

Odesláno
Hmm to mam radost, takže nový vybroušení, nový lakování?? Nebo se na to mam vykašlat?

lepší je celý spodek prahu nastříkat přípravkem proti korozi Body, který je přestříkatelný, takže na něj pak lak v barvě auta

Guest servisman
Odesláno

kdysy jsem zažil podobné ,dotyčný mi vrátil určitou částku peněz a řekl mi * čuráku udělej si to sám *

Odesláno
Hmm to mam radost, takže nový vybroušení, nový lakování?? Nebo se na to mam vykašlat?

lepší je celý spodek prahu nastříkat přípravkem proti korozi Body, který je přestříkatelný, takže na něj pak lak v barvě auta

Jenže to není jen na spodku, pravě je to celkem nahoře, hned pode dveřma a na lemu. Jinak spodek prahu je takhle udělanej, tim krablovaným

[upravil dne 16/6/13 20:22 od Radek Hurvajz]

Guest servisman
Odesláno

taky jsem nyní stříkal od Body na podvozek čili prahy je to ok, po upravě prahu co jsem řešil ,ale mám tmavou modrou tak jsem to nechal černý ,ale na stříbrné je to vidět více

Odesláno
kdysy jsem zažil podobné ,dotyčný mi vrátil určitou částku peněz a řekl mi * čuráku udělej si to sám *

V tom případě bych mu s ledovým klidem poděkoval a odjel jinam. O jeho přístupu bych se zmiňoval mezi lidma a věř, že by to poznal. Měl jsem strejdu lakýru, který měl velkou autolakovnu. Dokonce měla dvě patra a aut se tam točilo požehnaně. I dealer Mazdy byl zákazníkem. Celé dnešní podnikání, je jen o tom dobrém přístupu k zákazníkovi a tím pádem se umět i uchytit ;)

Odesláno

Nechci byt nejaky chytry ale dle me to nebylo dostatecne suche.

A co dal ??

Bud reklamace a nebo pockat a pak bud novej lak pripadne jen vrchni lak na zaceleni povrchu....

Dale SZ.

Guest servisman
Odesláno

Ono taky záleží na penězích za kolik ti to dělají ,taky dle co a jak má za vybavení . Pokud to chceš co nejlevněji tak se není čemu divit jak tou dělá . Já u auta co 15 let už nějak okrasu neřeším .:aut

Odesláno
to sis toho nevšiml hned ,jak jsi auto přebíral?co Peta jak to vypadá u něj?

Péťa neví, neb takový věci neřeší a teď je v Jeseníkách a auto je doma v garáži (jezdí Martina). V sobotu, až se vrátím domů, se podívám.

Odesláno

No tak jsem dnes mluvil s maniken co to dělal, auto jsem sebou neměl ale stačila fotka v mobilu a povidal uplně v pohodě že se to musí předělat, přebrousit, přetmelit, přelakovat, tak jsem zvědav, ve středu mu to tam loupnu

Odesláno

Dobře si Radku udělal, že si se ozval. A ten opravář je taky dobrý, že uznal svoji chybu a opravíjí na svoje náklady. Dej pak vědět, jak oprava dopadla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...