Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Funguje to na princípe vysielania na istej FM frekvencii, ktorú si naladíš na autorádiu.

Hrá to ako FM rádio s horším signálom... ak máš len trochu viac citlivý sluch tak sú to len vyhodené prachy... :roll

Odesláno

zkus pohledat, je tu link o transmitterech, osobně jsem koupil celkem drahý, cca 700 a stál za houno, tak jsem ho vyhodil, podle mě je to k ničemu--kvalita zvuku otřesná:myslim

Odesláno

Měl jsem půjčené dva a byla to hrůza. Nikdy bych to nekoupil, byly by to zbytečně vyhozené prachy.

Odesláno

Ano mám. Občas FM Transmiter použiji a poslouchám ( sd kartu) přes originál rádio Philips 4050. Posled jak kdy. Vcelku to jde. JInak více poslouchám cd měnič.

Odesláno

Já mám z Aukra za 50 Kč + 50 Kč pošta a hraje to dobře, mnohem lépe než z klasické kazety. Jen se musí najít správná frekvence aby to hudbu z transmitéru nerušilo. Hudbu tam mám na flash disku ve formátu MP3 320 kbps.

[upravil dne 19/12/12 11:50 od Bugs]

Odesláno

Jezdil jsem s transmitterem 2 roky, hrál výborně (teď mám jiné auto).

Na některém transmitteru lze zvýšit výkon - se slabým výkonem podle normy (50 nW) hraje špatně.

Zvýšení výkonu je popsané v návodu - 10 sekund držet tlačítko.

Měl jsem celkem 2 transmittery, první měl nevýhodu, že se po nastartování musel pokaždé \"nahodit\". Druhý hrál bez zásahu. Jak říkám, kvalita dobrá, v autě je stejně slyšet motor a hluk.

Naopak, o těch, kdo píšou, že nejsou spokojeni, si myslím, že tam mají nějakou chybu. Rád bych někdy vyzkoušel \"špatný\" transmitter.

[upravil dne 19.12.2012 16:43 od P607Olda]

Odesláno

Taky záleží na rádiu a anténě. Když jsem ho používal já, tak se to dalo poslouchat jenom v jednom autě, ale i tak to nebyl žádnej zázrak... Stejně jsem potom skončil u novýho rádia s usb ;)

Odesláno

Je to kus od kusu. Mám jeden, který hraje úplně skvěle, koupil jsem ho za pár šupů z eBaye, jenže nejde přepnout z čínštiny. Pak mám druhý, který sice je v angličtině, jenže zas má mizernou reprodukci. Ve finále je to stejně jedno, protože rozsah neobsazených FM pásem je dneska tak malý (a stále se změnšuje), že najít vhodnou frekvenci, kterou by nerušilo nějaké krátkovlnné rádio, je ve městech téměř nemožné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...