Lukinecek14 Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 Jsi první majitel auta?? jestli že ne tak je možné že fap byl už třeba vyměněný . jinak olej v motoru je vše jak má byt .. ale nezbývá mi nic jiného než auto pujde do origoš servisu. a zaplatím docela dost peněz Citovat
Frantic Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 to si radsej sam kup FAPko a daj niekomu urobit, len mechanicku cast prace... vyjde ta to lacnejsie urcite aj ked u nas na Sk chcu zdieraci za FAPko v peugeote 630 € + robota co je dost velka polozka. Citovat
mira206 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 První majitel nejsem,ale určitě nebyl dělaný akorát pří 130 tis doplněny aditiva podle servisky.Já ho mám od 160 tis.Můj známej má 406 2.2hdi a ten má na fapu 460 tis. a je první majitel.Já bych doporučoval první věc diagnostiku,ta alespon napoví.Určitě tady na foru najdeš někoho ze členů co jí v tvém okolí má.Mezi tím se koukni odkud ten kouř vycházel.Pokud je fap ucpanej,tak jde určitě protočit motorem,třeba nenaskočí ale alespon má snahu.Další věc,zkontroluj baterii,třeba ji prohod s druhým autem at vyloučíš nějakou závadu na ní,nebo kolem startéru.Podle mne je pitomost jí do značkového a když už, tak bokem ke klukům na dílnu,protože všichni stejně doma fušují některé zakázky pro méně majetné majitele této značky. Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Fap se dá koupit za zlomek uvedené ceny. Kromě toho pokud se nepletu tak Peugeot nabízí i repasované fitry. Citovat
HonzaZ Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 No, on už Peugeot také podražil i repasované FAPy. Stojí už téměř 10 tisíc. Citovat
Qcko Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Taka otazka k FAP OFF. Je potrebne aj fyzicky FAP nejako z auta odstanit po softwarovej uprave? Citovat
Dančák Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Ano, musí se odstranit jak softwarově tak i fyzicky, jinak by se ti ucpal....je tady na fóru i pár obrázků a návodů, na youtube i videa, prostě ho vyndat a vymlátit (sekáčem, kladivem, trubkou,....) Citovat
Qcko Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Dik, tak ked sa otepli pustim sa do toho Len si najdem kde sa presne nachadza, nech nevymlatim kat :D Takze to co tito dvaja borci cistia mam ja uplne vymlatit a vratit dute naspat, ano? Ak je to vsetko tak su to max 2 hodky pokludnej prace [upravil dne 21/12/12 19:37 od Qcko] Citovat
Laďa Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Mezi chladičem a motorem. Je to ten tlustý válec vedoucí svisle dolů. Citovat
madrid4 Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Dik, tak ked sa otepli pustim sa do toho Len si najdem kde sa presne nachadza, nech nevymlatim kat :D Takze to co tito dvaja borci cistia mam ja uplne vymlatit a vratit dute naspat, ano? Ak je to vsetko tak su to max 2 hodky pokludnej prace [upravil dne 21/12/12 19:37 od Qcko] natvrdo kladivo majzel vymlatit von:bacha:D Citovat
Janvac Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Vzhledem k tomu že píšeš \"pak se z auta začalo kouřit a pištět pod vozidlo a po chvilce přestalo jet vůbec ted auto nemohu ani nastartovat\", tak ani po odstranění FAP auto nenastartuješ. Pravděpodobně se něco zadřelo - také tipuji na turbo (Možná kvůli dlouhé jízdě s motorem v nouzovém režimu) [upravil dne 22/12/12 15:17 od Janvac] Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 I kdyby se turbo \"zadřelo\" tak to není důvod k tomu aby auto nešlo nastartovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.