Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jsi první majitel auta?? jestli že ne tak je možné že fap byl už třeba vyměněný . jinak olej v motoru je vše jak má byt .. ale nezbývá mi nic jiného než auto pujde do origoš servisu. a zaplatím docela dost peněz :(

Odesláno

to si radsej sam kup FAPko a daj niekomu urobit, len mechanicku cast prace... vyjde ta to lacnejsie urcite aj ked u nas na Sk chcu zdieraci za FAPko v peugeote 630 € + robota co je dost velka polozka.

Odesláno

První majitel nejsem,ale určitě nebyl dělaný akorát pří 130 tis doplněny aditiva podle servisky.Já ho mám od 160 tis.Můj známej má 406 2.2hdi a ten má na fapu 460 tis. a je první majitel.Já bych doporučoval první věc diagnostiku,ta alespon napoví.Určitě tady na foru najdeš někoho ze členů co jí v tvém okolí má.Mezi tím se koukni odkud ten kouř vycházel.Pokud je fap ucpanej,tak jde určitě protočit motorem,třeba nenaskočí ale alespon má snahu.Další věc,zkontroluj baterii,třeba ji prohod s druhým autem at vyloučíš nějakou závadu na ní,nebo kolem startéru.Podle mne je pitomost jí do značkového a když už, tak bokem ke klukům na dílnu,protože všichni stejně doma fušují některé zakázky pro méně majetné majitele této značky.

Odesláno

Ano, musí se odstranit jak softwarově tak i fyzicky, jinak by se ti ucpal....je tady na fóru i pár obrázků a návodů, na youtube i videa, prostě ho vyndat a vymlátit (sekáčem, kladivem, trubkou,....)

Odesláno

Dik, tak ked sa otepli pustim sa do toho :) Len si najdem kde sa presne nachadza, nech nevymlatim kat :D:D

Takze to co tito dvaja borci cistia mam ja uplne vymlatit a vratit dute naspat, ano? Ak je to vsetko tak su to max 2 hodky pokludnej prace :)

[upravil dne 21/12/12 19:37 od Qcko]

Odesláno
Dik, tak ked sa otepli pustim sa do toho :) Len si najdem kde sa presne nachadza, nech nevymlatim kat :D:D

Takze to co tito dvaja borci cistia mam ja uplne vymlatit a vratit dute naspat, ano? Ak je to vsetko tak su to max 2 hodky pokludnej prace :)

[upravil dne 21/12/12 19:37 od Qcko]

:roker natvrdo kladivo majzel vymlatit von:bacha:D
Odesláno

Vzhledem k tomu že píšeš \"pak se z auta začalo kouřit a pištět pod vozidlo a po chvilce přestalo jet vůbec ted auto nemohu ani nastartovat\", tak ani po odstranění FAP auto nenastartuješ. Pravděpodobně se něco zadřelo - také tipuji na turbo (Možná kvůli dlouhé jízdě s motorem v nouzovém režimu)

[upravil dne 22/12/12 15:17 od Janvac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...